Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sunshine House

16 Santidham T.Chang Puak A. Muang, Chang Phuak, Chiang Mai, Tajland 50300 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba Sunshine House Chiang Mai - Kupaonica Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba Sunshine House Chiang Mai - Plaža
Područje Chang Phuak Broj soba: 31
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 601recenzija

Vrijednost za novac:
9,0
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (601)
Razvrstati po:
Alvin L. Parovi Singapore, 21. svibnja 2015.
Good customer service

customer service, near good food, near airport
7
I recommend as they have excellent customer, fridge in room, and air con. Slightly obscure though
Dennis C. Parovi Hong Kong, 19. svibnja 2015.
6 days in Sunshine House

The best 3 things about Sunshine a House
6,7
Sang Y. Solo putnici South Korea, 11. svibnja 2015.
Value for money , easy to buy local foods

foods, staff, location
3,3
It was great stay in sunshine house. It is not east to go old city but still walkable to old town. Easy to buy local cheap foods just around hotel
Pasi J. Parovi Finland, 9. svibnja 2015.
Cheap and comfortable hotel in goo location

Location, price, cleanliness
8
Jingquan T. Parovi China, 7. svibnja 2015.
A pleasant stay

Staff, local area and price
8
Pros: 1. Very welcoming staffs. They gave clear answers to all our questions and greeted us with warm smiles each time. 2. Local area is quiet and has everything we needed. We had very nice milk tea everyday and enjoyed the walk among those lovely alleys. 3. Price is reasonable for what you have. Cons: 1. Location is not easy to find. Even local drivers had to call to know where to go. 2. A bit far from the city. But you can get away by renting a motorcycle. 3. You get what you pay for, if you understand. Overall, the stay was nice but I wouldn't come back again.
Chuengamon H. Solo putnici Thailand, 6. svibnja 2015.
Comfy bed

Big room, clean and comfy
9,7
Uyen H. Solo putnici Vietnam, 1. svibnja 2015.
Value for money

Nice guesthouse, Friendly staff, Good service
6,7
The only dissatisfied point during my stay is the toilet drainage problem in my room which makes it smelly.
Julia S. Solo putnici Canada, 28. travnja 2015.
Great value, clean place, wonderful staff

Staff are kind, good location, very clean!!
9,7
Alfredo V. Solo putnici Honduras, 24. travnja 2015.
It's a decent place

It was clean
7
It was good
Pookie H. Parovi Thailand, 10. travnja 2015.
Good

Location, clean , staff
6
Good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sunshine House Chiang MaiSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - KupaonicaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - Plaža


AS-AGWEB-3B02