ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Surabaya Plaza Hotel

Jl. Pemuda No 31-37, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Apartman Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Apartman Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Apartman Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Bazen Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Bazen Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Kafić Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Restoran Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Kafić Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Restoran Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Restoran Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Restoran Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Soba za sastanke Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Soba za sastanke Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Posao Centar Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Spa centar
Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Spa centar Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Kupaonica Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Predvorje Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Kupaonica Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Apartman Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Gostinjska soba
Područje Surabaya Centar Broj soba: 210
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 395recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (395)
Razvrstati po:
Pg H. Obitelji sa odraslom djecom Brunei Darussalam, 27. rujna 2014.
Comfortable, Clean and Affordable

Location, Affordable and Comfortable
7,7
Enjoyed our stay at Surabaya Plaza Hotel. Always stayed at this hotel when we are in Surabaya. Nice room and friendly staff. We like the location as well.
Felix B. Parovi Indonesia, 10. rujna 2014.
Good Stay

Clean, good service, comfort room
8
Ananda D. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. kolovoza 2014.
Nice place to stay

Location, staff performance,cleanliness
8
Lee K. Poslovni putnici Singapore, 11. srpnja 2014.
Comfortable & Cleanliness Stay

Good variety of breakfast, Easy access to shopping mall, Friendly staff
8,3
Comfortable stay in an city hotel. Easily access to shopping mall.
Edi P. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 7. srpnja 2014.
very nice place

location, price, and easy to catch
8
very nice hotel
Subramaniam N. Solo putnici Malaysia, 28. lipnja 2014.
worth for my stay

clean good location
8
great really enjoyed my stay
Sani S. Poslovni putnici Indonesia, 21. lipnja 2014.
Clean and Central Location with Green Environment

Clean, Nice Staff and Affortable
7,7
Nice and Clean Hotel.
Riana S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. travnja 2014.
Surabaya Plaza Hotel

fast chek in and chek out
2,7
Bad...bad...bad..im not recomend..
Normah I. Parovi Singapore, 27. travnja 2014.
Toilet need major upgrade and WIFI Super slow

Location and Staff only
6,3
Could be better as we were disturb from our sleep at 6am just to reconfirm our airport transfer which was arranged for 5.30pm. Where they shld do it the day before but not at 6am in the morning. Once again concierge call us at 6.20am to reconfirm on the transfer. We ask for late check-out due to insufficient rest as we were disturbed early in the morning but the MOD turn our request and ask us to pay 20% room charge for late check-out. Not a good way for guest recovery and to expect us to return back to the venue?
Hock S. Poslovni putnici Malaysia, 25. ožujka 2014.
Clean and easy access to restaurant and shopping

central for shopping, easy traffic
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Surabaya Plaza Hotel SurabayaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - ApartmanSurabaya Plaza Hotel Surabaya - ApartmanSurabaya Plaza Hotel Surabaya - ApartmanSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessSurabaya Plaza Hotel Surabaya - BazenSurabaya Plaza Hotel Surabaya - BazenSurabaya Plaza Hotel Surabaya - KafićSurabaya Plaza Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Plaza Hotel Surabaya - KafićSurabaya Plaza Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Plaza Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Plaza Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Soba za sastankeSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Soba za sastankeSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Posao CentarSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Spa centarSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Spa centarSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - KupaonicaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - PredvorjeSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - KupaonicaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - ApartmanSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - KupaonicaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - ApartmanSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Apartman


AS-AGWEB-3A07