Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Surabaya Suite Hotel

Plaza Boulevard I, Jl. Pemuda 31-37, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60271 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Surabaya Suite Hotel Surabaya - Bazen Surabaya Suite Hotel Surabaya - Restoran Surabaya Suite Hotel Surabaya - Restoran Surabaya Suite Hotel Surabaya - Spa centar Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suite Hotel Surabaya - Kupaonica Surabaya Suite Hotel Surabaya - Predvorje Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suite Hotel Surabaya - Kupaonica Surabaya Suite Hotel Surabaya - Apartman Surabaya Suite Hotel Surabaya - Kupaonica Surabaya Suite Hotel Surabaya - Apartman
Surabaya Suite Hotel Surabaya - Apartman Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska soba
Područje Surabaya Centar Broj soba: 210
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 429recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (429)
Razvrstati po:
Bay T. Poslovni putnici Singapore, 20. svibnja 2015.
Clean hotel

Good location, Clean Room and Friendly receptionist
8
The hotel location is good just about 50m away from a mall. The Junior Suite room is big and clean.
Octrie T. Poslovni putnici Indonesia, 10. svibnja 2015.
almost perfect

spacious room, friendly staff
9
It was nice, great room but no bathub for that price. The breakfast not really vary for that price (130.000/pax). We can get more choice for breakfast at another 4starred hotel. Really disappointed with the meals. I'd rather go find another resto out side the hotel
Rebecca J. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 28. ožujka 2015.
Good transit hotel. Very close to train station

Location, breakfast, helpful staff
7
Short overnight. Fine. Pool is in a separate building. This is inconvenient, especially for an evening swim
Herlien H. Parovi United Kingdom, 14. ožujka 2015.
The best hotel in Surabaya

Friendly staff,........ good value for money and nearby the shopping mall........................
8
Our stay in this hotel was very comfortable...... but the room was very tired looking.... need to do renovation..... specially the bathroom.....
Mohamed B. Parovi Singapore, 12. ožujka 2015.
recommended hotel.stay

clean. efficient. gd location
9,7
Definitely a better experience than my previous stay(dec 2013) in d same hotel. The rooms are much cleaner esp the carpet n toilets. The aircon works well too. i has also seen better services by the staff n employees. Definitely coming back and infact had recommended families n friends to stay at this hotel.
Leonard S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. veljače 2015.
close to shops

location, spacious room
7,3
not so happy, because we have ordered baby cot but the staff inform us when we check-in that the baby cot was not available and have been broken for awhile.
Sucipto A. Poslovni putnici Indonesia, 28. prosinca 2014.
Good Hotel Centrally Located

Close to Shopping Mall, Friendly Staff and Nice Pool
8
Willy S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. prosinca 2014.
hotel is under renovation

close to mall, city and major attractions
7
carpet is old
Renata R. Parovi Indonesia, 29. studenog 2014.
good enough

location, cleanness, room
6,7
Pg H. Obitelji sa odraslom djecom Brunei Darussalam, 27. rujna 2014.
Comfortable, Clean and Affordable

Location, Affordable and Comfortable
7,7
Enjoyed our stay at Surabaya Plaza Hotel. Always stayed at this hotel when we are in Surabaya. Nice room and friendly staff. We like the location as well.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Surabaya Suite Hotel SurabayaSurabaya Suite Hotel Surabaya - BazenSurabaya Suite Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suite Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suite Hotel Surabaya - Spa centarSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - KupaonicaSurabaya Suite Hotel Surabaya - PredvorjeSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - KupaonicaSurabaya Suite Hotel Surabaya - ApartmanSurabaya Suite Hotel Surabaya - KupaonicaSurabaya Suite Hotel Surabaya - ApartmanSurabaya Suite Hotel Surabaya - ApartmanSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suite Hotel Surabaya - Soba za sastankeSurabaya Suite Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessSurabaya Suite Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suite Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suite Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessSurabaya Suite Hotel Surabaya - Soba za sastankeSurabaya Suite Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suite Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suite Hotel Surabaya - RecepcijaSurabaya Suite Hotel Surabaya - BazenSurabaya Suite Hotel Surabaya - Predvorje


AS-AGWEB-3C02