Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Surabaya Suites Hotel

Plaza Boulevard I, Jl. Pemuda 31-37, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60271 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Surabaya Suites Hotel Surabaya - Bazen Surabaya Suites Hotel Surabaya - Restoran Surabaya Suites Hotel Surabaya - Restoran Surabaya Suites Hotel Surabaya - Spa centar Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Kupaonica Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Kupaonica Surabaya Suites Hotel Surabaya - Apartman Surabaya Suites Hotel Surabaya - Kupaonica Surabaya Suites Hotel Surabaya - Apartman Surabaya Suites Hotel Surabaya - Apartman
Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba Surabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska soba
Područje Surabaya Centar Broj soba: 210

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 469recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (469)
Razvrstati po:
Ni K. Poslovni putnici Indonesia, 5. veljače 2016.
Old hotel in center of surabaya

Good location, large room, free mineral water refill
6,3
It was quite nice coz i booked for room only. The room was big and it has clean bathroom also. The carpet seems too old. The lobby also very old fashioned. When i came at 2.30 pm my room was not ready yet and less smiling from the FO staff maybe bcoz they had a big group to handle at that time.
Prijavi ovu recenziju
Mohammad B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 7. prosinca 2015.
quick escape

good location,easy access,affordable price
9,3
Bagus,akan lebih baik jika kebersihan dan maintenance kamar ditingkatkan
Prijavi ovu recenziju
Pg H. Obitelji sa odraslom djecom Brunei Darussalam, 14. studenog 2015.
Good Location

Good location, affordable and clean
7,7
Prijavi ovu recenziju
Oman A. Poslovni putnici Indonesia, 5. studenog 2015.
No smoking at all area....very nice!

Clean, Tidy, Cozy
8,7
Very nice...close to the biz place!
Prijavi ovu recenziju
Oman A. Poslovni putnici Indonesia, 4. studenog 2015.
pleasant stay

Non Smoking-Tidy-Cozy
8
This hotel is really non smoking area, I could access my bizniz point easily. I think it would be nice to visit this hotel for family vacation.
Prijavi ovu recenziju
Hendrick H. Poslovni putnici Indonesia, 4. studenog 2015.
Surabaya Plaza hotel now known as Surabaya suite

location, room size, location
7,7
Hotel location is O.K. but the room is old and need renovation. Room size is good. In fact I always stay at this hotel because of the room size which is good enough for a 3-4 person meeting.
Prijavi ovu recenziju
Oman A. Poslovni putnici Indonesia, 3. studenog 2015.
Pleasant Stay

Clean-Comfort-Non Smoking at all Area
8,3
Delicious breakfast, could access the wifi easily, clean room and also very large.
Prijavi ovu recenziju
Teddy B. Obitelji sa malom djecom Denmark, 21. listopada 2015.
vi havde et dejligt ophold. Specielt var personale

Staff, room and location
7,7
Very good
Prijavi ovu recenziju
Renato G. Solo putnici Italy, 19. listopada 2015.
Very good hotel

Room size, clean, peacefull
9,3
Great, i will go back again if possible
Prijavi ovu recenziju
Jennyke S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 7. rujna 2015.
Great Hotel

Big Room, Big Sofa, Easy to find food n baby needs
7,7
great hotel, strategic location to find food n baby needs (such as milk, pampers) coz near w/ mall. However, in my opinion the shower in the bathroom shall be replaced.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Surabaya Suites Hotel SurabayaSurabaya Suites Hotel Surabaya - BazenSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suites Hotel Surabaya - Spa centarSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - KupaonicaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - KupaonicaSurabaya Suites Hotel Surabaya - ApartmanSurabaya Suites Hotel Surabaya - KupaonicaSurabaya Suites Hotel Surabaya - ApartmanSurabaya Suites Hotel Surabaya - ApartmanSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Soba za sastankeSurabaya Suites Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suites Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessSurabaya Suites Hotel Surabaya - Soba za sastankeSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suites Hotel Surabaya - RecepcijaSurabaya Suites Hotel Surabaya - BazenSurabaya Suites Hotel Surabaya - PredvorjeSurabaya Suites Hotel Surabaya - UlazSurabaya Suites Hotel Surabaya - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04