Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Surabaya Suites Hotel

Plaza Boulevard I, Jl. Pemuda 31-37, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60271

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 482recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (482)
Razvrstati po:
Devis H. Solo putnici Indonesia, 9. svibnja 2016.
recommended
5,3
Good service
Christine C. Poslovni putnici Malaysia, 2. ožujka 2016.
Good location
6
Good location. Near by my office. Great breakfast
Gerald N. Parovi Singapore, 13. veljače 2016.
Old
3,3
Room is indeed spacious, generally clean. But the hotel facilities are 1) far (another building) 2) old and dirty esp the sauna area. No wonder not a single soul is there.
Ni K. Poslovni putnici Indonesia, 5. veljače 2016.
Old hotel in center of surabaya

Good location, large room, free mineral water refill
6,3
It was quite nice coz i booked for room only. The room was big and it has clean bathroom also. The carpet seems too old. The lobby also very old fashioned. When i came at 2.30 pm my room was not ready yet and less smiling from the FO staff maybe bcoz they had a big group to handle at that time.
Mohammad B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 7. prosinca 2015.
quick escape

good location,easy access,affordable price
9,3
Bagus,akan lebih baik jika kebersihan dan maintenance kamar ditingkatkan
Pg H. Obitelji sa odraslom djecom Brunei Darussalam, 14. studenog 2015.
Good Location

Good location, affordable and clean
7,7
Oman A. Poslovni putnici Indonesia, 5. studenog 2015.
No smoking at all area....very nice!

Clean, Tidy, Cozy
8,7
Very nice...close to the biz place!
Oman A. Poslovni putnici Indonesia, 4. studenog 2015.
pleasant stay

Non Smoking-Tidy-Cozy
8
This hotel is really non smoking area, I could access my bizniz point easily. I think it would be nice to visit this hotel for family vacation.
Hendrick H. Poslovni putnici Indonesia, 4. studenog 2015.
Surabaya Plaza hotel now known as Surabaya suite

location, room size, location
7,7
Hotel location is O.K. but the room is old and need renovation. Room size is good. In fact I always stay at this hotel because of the room size which is good enough for a 3-4 person meeting.
Oman A. Poslovni putnici Indonesia, 3. studenog 2015.
Pleasant Stay

Clean-Comfort-Non Smoking at all Area
8,3
Delicious breakfast, could access the wifi easily, clean room and also very large.
1 od 1 recenzija
Surabaya Suites Hotel SurabayaSurabaya Suites Hotel Surabaya - BazenSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suites Hotel Surabaya - Spa centarSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - KupaonicaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - KupaonicaSurabaya Suites Hotel Surabaya - ApartmanSurabaya Suites Hotel Surabaya - KupaonicaSurabaya Suites Hotel Surabaya - ApartmanSurabaya Suites Hotel Surabaya - ApartmanSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSurabaya Suites Hotel Surabaya - Soba za sastankeSurabaya Suites Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suites Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessSurabaya Suites Hotel Surabaya - Soba za sastankeSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suites Hotel Surabaya - RestoranSurabaya Suites Hotel Surabaya - RecepcijaSurabaya Suites Hotel Surabaya - BazenSurabaya Suites Hotel Surabaya - PredvorjeSurabaya Suites Hotel Surabaya - UlazSurabaya Suites Hotel Surabaya - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05