Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Ubud, Bali, Indonezija 80571 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swan Inn Bali - Vrt Swan Inn Bali - Balkon/terasa Swan Inn Bali - Gostinjska soba Swan Inn Bali - Kupaonica Swan Inn Bali - Sadržaji Swan Inn Bali - Hrana i piće Swan Inn Bali - Gostinjska soba Swan Inn Bali - Eksterijer hotela Swan Inn Bali - Gostinjska soba Swan Inn Bali - Interijer hotela Swan Inn Bali - Balkon/terasa Swan Inn Bali - Kupaonica Swan Inn Bali - Gostinjska soba Swan Inn Bali - Gostinjska soba Swan Inn Bali - Ulaz Swan Inn Bali - Balkon/terasa
Swan Inn Bali - Kupaonica Swan Inn Bali - Gostinjska soba Swan Inn Bali - Vrt Swan Inn Bali - Balkon/terasa Swan Inn Bali - Balkon/terasa Swan Inn Bali - Interijer hotela Swan Inn Bali - Gostinjska soba Swan Inn Bali - Interijer hotela Swan Inn Bali - Gostinjska soba Swan Inn Bali - Vrt Swan Inn Bali - Bazen Swan Inn Bali - Bazen
Područje Ubud Broj soba: 9
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 228recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (228)
Razvrstati po:
Lindsay B. Solo putnici United Kingdom, 25. srpnja 2015.
Good stay

Breakfast, location, value for money
7,3
Prijavi ovu recenziju
Robbert S. Parovi Netherlands, 1. srpnja 2015.
Good value for money

staff, pool, location
9,3
pleasant stay
Prijavi ovu recenziju
Xavier K. Parovi Belgium, 20. lipnja 2015.
Swan Inn

Localisation, activities, staff
10
Prijavi ovu recenziju
Rachel N. Solo putnici United Kingdom, 24. svibnja 2015.
Lovely stay

Staff, pancake, value
9
Great I would really recommend
Prijavi ovu recenziju
Kristine S. Parovi United States of America, 10. svibnja 2015.
cheap and dirty towel

location, value,
6,7
stayed here for a night. I originally booked for the cheapest room but it was full when I arrived and was upgraded to a garden room at no cost, which was nice. The location is perfect in you are interested to visit yoga studio, shops, lots of restaurant nearby as well. they have a nice pond and that's about it. Keep in mind though, that there is a family living in the same compound so expect to hear a lot of noise especially from the kids and infant crying loudly until 11pm. I planned to extend my stay another night, but immediately changed my mind when i discovered the towel they gave me had ***poop*** smeared on it. I was disgusted and didn't have the chance to tell the staff about it since i had to leave early that morning for a trip.
Prijavi ovu recenziju
Alison D. Grupe Canada, 9. svibnja 2015.
Nice place

Staff was very friendly. Great breakfast served to your room. Good location.
10
Great
Prijavi ovu recenziju
Georgia R. Parovi Australia, 26. ožujka 2015.
Basic

Food, staff, Air-Con
7,3
Nice big room, comfortable bed. Our bathroom was so small you almost had to sit on the toilet to shower. Unfortunately there seems to be a plumbing issue in the hotel and the smell was honestly awful. One morning the toilet didn't flush and no water came from the shower to which the staff fixed during the day while we were out or offered a new room as an alternate
Prijavi ovu recenziju
Michaela K. Solo putnici Czech Republic, 22. ožujka 2015.
lovely garden setting

great location, near the center but tucked away with nice setting in the garden with cute pond, great staff
8
Was very good, nice big room, could do with mosquito net
Prijavi ovu recenziju
Florin V. Solo putnici Romania, 22. veljače 2015.
This is not a 3 star hotel

staff was friendly and kind
4
This is more like a maximum 1 star hotel, at least the room in which I stayed.
Prijavi ovu recenziju
Reagan F. Obitelji sa malom djecom Australia, 15. veljače 2015.
unclean sheets, dirty towels, no aircondition
3
Very bad experience
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swan Inn BaliSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - KupaonicaSwan Inn Bali - SadržajiSwan Inn Bali - Hrana i pićeSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - Eksterijer hotelaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - Interijer hotelaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - KupaonicaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - UlazSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - KupaonicaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - Interijer hotelaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - Interijer hotelaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - BazenSwan Inn Bali - BazenSwan Inn Bali - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05