ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Ubud, Bali, Indonezija 80571 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swan Inn Bali - Vrt Swan Inn Bali - Balkon/terasa Swan Inn Bali - Gostinjska soba Swan Inn Bali - Kupaonica Swan Inn Bali - Sadržaji Swan Inn Bali - Hrana i piće Swan Inn Bali - Gostinjska soba Swan Inn Bali - Eksterijer hotela Swan Inn Bali - Gostinjska soba Swan Inn Bali - Interijer hotela Swan Inn Bali - Balkon/terasa Swan Inn Bali - Kupaonica Swan Inn Bali - Gostinjska soba Swan Inn Bali - Gostinjska soba Swan Inn Bali - Ulaz Swan Inn Bali - Balkon/terasa
Swan Inn Bali - Kupaonica Swan Inn Bali - Gostinjska soba Swan Inn Bali - Vrt Swan Inn Bali - Balkon/terasa Swan Inn Bali - Balkon/terasa Swan Inn Bali - Interijer hotela Swan Inn Bali - Gostinjska soba Swan Inn Bali - Interijer hotela Swan Inn Bali - Gostinjska soba Swan Inn Bali - Vrt
Područje Ubud Broj soba: 9
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 212recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (212)
Razvrstati po:
Georgia R. Parovi Australia, 26. ožujka 2015.
Basic

Food, staff, Air-Con
7,3
Nice big room, comfortable bed. Our bathroom was so small you almost had to sit on the toilet to shower. Unfortunately there seems to be a plumbing issue in the hotel and the smell was honestly awful. One morning the toilet didn't flush and no water came from the shower to which the staff fixed during the day while we were out or offered a new room as an alternate
Michaela K. Solo putnici Czech Republic, 22. ožujka 2015.
lovely garden setting

great location, near the center but tucked away with nice setting in the garden with cute pond, great staff
8
Was very good, nice big room, could do with mosquito net
Florin V. Solo putnici Romania, 22. veljače 2015.
This is not a 3 star hotel

staff was friendly and kind
4
This is more like a maximum 1 star hotel, at least the room in which I stayed.
Reagan F. Obitelji sa malom djecom Australia, 15. veljače 2015.
unclean sheets, dirty towels, no aircondition
3
Very bad experience
Jon T. Parovi Australia, 8. veljače 2015.
oasis just off the main road

beautiful surroudings, very spacious and clean superior rooms, hot water
8,3
Overall was excellent, superior room is MUCH better than the standard and worth every dollar extra. The surrounding hotels and guesthouses charge double for pretty much the same thing. Keep in mind there isn't a swimming pool here, and with the humid hot weather, you might have the urge to jump into the pool at about 3pm.
Martinus P. Parovi Indonesia, 1. veljače 2015.
Dirty, hidden, no park, mosquito, dark

Cheapest, bali design, nothing else
2
Not good, i cant sleep.. Mosquito. Dirty, smelly..dusty.. Oh no
Felix B. Poslovni putnici Indonesia, 21. siječnja 2015.
Good stay

Reasonable price, good service, basic room
8
Heidi B. Grupe Australia, 17. siječnja 2015.
adequate

location, friendly staff, breakfast
5,3
Fong Y. Solo putnici Hong Kong, 9. siječnja 2015.
Nice staying

Good location; reasonable price; nice staff
8
Good location; reasonable price; nice staff. But a bit noisy during our stay.
Carolyn S. Solo putnici Singapore, 31. prosinca 2014.
awful. u need to be careful with reviews.
3,3
i booked for 4 days but wanted to leave immediately on arrival. i tolerated for 2 days and escaped to another property rated 3 stars but was actually 3 stars. u need to be careful with how you give out stars!! i would like a refund for the 2 days i did not use.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swan Inn BaliSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - KupaonicaSwan Inn Bali - SadržajiSwan Inn Bali - Hrana i pićeSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - Eksterijer hotelaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - Interijer hotelaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - KupaonicaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - UlazSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - KupaonicaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - Interijer hotelaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - Interijer hotelaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - Vrt


AS-AGWEB-3A02