Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Ubud, Bali, Indonezija 80571

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 279recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (279)
Razvrstati po:
Joshua R. Parovi United States of America, 30. svibnja 2016.
Great
6,3
Good deal
Moitrayee C. Solo putnici India, 18. svibnja 2016.
nice place to stay
5,7
very nice garden. big rooms & bathrooms. but breakfast portion size is very small. it is a bit inside from main the road- Jln monkey Forest.
Nina V. Parovi Germany, 30. travnja 2016.
Nice place but needs maintenance
5
The rooms, garden and pool are nice, Staff is friendly. Breakfast is fine to get you going. The bathrooms are okish. Warm water but not much water pressure. Unfortunately, a few things need more maintenance. First room we had the lock to the kitchen was broken so that effectively you couldn't lock the room. Second room had a broken toilet which got fixed the next day. Third room had a leaking toilet which was also fixed after a few days but before that the bathroom floor was constantly wet. Overall, cleaning could be a bit more thorough but nothing unbearable.
Xiaoyue Z. Solo putnici China, 25. travnja 2016.
staff are unfriendly and threat against me to ca
2,3
threat against me to call police
Julio S. Poslovni putnici Portugal, 13. travnja 2016.
Pretty bad overall
3,7
Room without AC and open to mosquitos. The door wouldn't close properly, there was a huge gap where anyone could see into the room. Probably the dirtiest tub I've seen in my life.
Somvanh N. Solo putnici Thailand, 11. travnja 2016.
4 days in april.
5
Too noisy with family and kids living nearby. Not as clean as expected. Good location with swimming pool. Breakfast ok. Scooter rental available.
Amanda D. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 10. travnja 2016.
Brilliant little Homestay
6,7
Brilliant little homestay - lovely gardens, decent pool and excellent room - even came with a small kitchen - large sitting area and breakfast brought to the room - excellent staff - will definately stay here again
Alexandra M. Solo putnici Malaysia, 9. travnja 2016.
Very basic
5
In the middle of the tourist area but a bit old.
Rizalina D. Solo putnici Philippines, 5. travnja 2016.
bed with bed bugs.
3,3
the hotel was really affordable specially for solo traveller like me. the room look great coz it like a temple design. but the inside was not so clean. the room i rented was with bed bugs. i told to the owner and they transfer me to the different room. But still i think all of the room were already infested by the bugs. staff was kind but dont know how to speack english. if you need service or assistance it will take a bit long to wait coz their was no staff at the reception or front desk table.
Rita T. Parovi Indonesia, 5. travnja 2016.
nice villa
5,7
Nice villa witholidays friendly staffs.
1 od 1 recenzija
Swan Inn BaliSwan Inn Bali - SadržajiSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - KupaonicaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - KupaonicaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - Interijer hotelaSwan Inn Bali - Interijer hotelaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - BazenSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - BazenSwan Inn Bali - BazenSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - RecepcijaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - PogledSwan Inn Bali - UlazSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - PogledSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - UlazSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - PogledSwan Inn Bali - PogledSwan Inn Bali - SadržajiSwan Inn Bali - PogledSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - KuhinjaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - Eksterijer hotelaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - BazenSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - UlazSwan Inn Bali - BazenSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - BazenSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - Eksterijer hotelaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - RecepcijaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - RecepcijaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - PogledSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - Balkon/terasa


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01