Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Ubud, Bali, Indonezija 80571

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 275recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (275)
Razvrstati po:
Xiaoyue Z. Solo putnici China, 25. travnja 2016.
staff are unfriendly and threat against me to ca
2,3
threat against me to call police
Prijavi ovu recenziju
Julio S. Poslovni putnici Portugal, 13. travnja 2016.
Pretty bad overall
3,7
Room without AC and open to mosquitos. The door wouldn't close properly, there was a huge gap where anyone could see into the room. Probably the dirtiest tub I've seen in my life.
Prijavi ovu recenziju
Somvanh N. Solo putnici Thailand, 11. travnja 2016.
4 days in april.
5
Too noisy with family and kids living nearby. Not as clean as expected. Good location with swimming pool. Breakfast ok. Scooter rental available.
Prijavi ovu recenziju
Amanda D. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 10. travnja 2016.
Brilliant little Homestay
6,7
Brilliant little homestay - lovely gardens, decent pool and excellent room - even came with a small kitchen - large sitting area and breakfast brought to the room - excellent staff - will definately stay here again
Prijavi ovu recenziju
Alexandra M. Solo putnici Malaysia, 9. travnja 2016.
Very basic
5
In the middle of the tourist area but a bit old.
Prijavi ovu recenziju
Rizalina D. Solo putnici Philippines, 5. travnja 2016.
bed with bed bugs.
3,3
the hotel was really affordable specially for solo traveller like me. the room look great coz it like a temple design. but the inside was not so clean. the room i rented was with bed bugs. i told to the owner and they transfer me to the different room. But still i think all of the room were already infested by the bugs. staff was kind but dont know how to speack english. if you need service or assistance it will take a bit long to wait coz their was no staff at the reception or front desk table.
Prijavi ovu recenziju
Rita T. Parovi Indonesia, 5. travnja 2016.
nice villa
5,7
Nice villa witholidays friendly staffs.
Prijavi ovu recenziju
Kathrine Ø. Parovi Denmark, 28. ožujka 2016.
Lot of ants and small lizards
4,3
The hotel is very nice located and the pool is very clean and nice. When we first got there they told us that there was no room for us, so they upgraded us, witch was nice. The room we stayed in was awful! First of all, right above the windows the wall is open so a lot of small lizards and ofter insects came in. Under the door and through small cracks ind the wall came a lot of ants. We stayed there for 5 nights and they did not give us new towels or any toilet paper, we had to ask. The staff is very friendly, but not very good at cleaning
Prijavi ovu recenziju
Leonie F. Grupe Australia, 16. ožujka 2016.
Handy spot

Fabulous garden,relaxed very helpful staff, proximity to shopping street and handy reasonable restaurant
7,3
Relaxed,comfortable happy
Prijavi ovu recenziju
Leonie F. Grupe Australia, 16. ožujka 2016.
Convenient spot.

Wonderful garden,helpful ,friendly staff,good price
7,3
Extra good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Swan Inn BaliSwan Inn Bali - SadržajiSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - KupaonicaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - KupaonicaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - Interijer hotelaSwan Inn Bali - Interijer hotelaSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - BazenSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - BazenSwan Inn Bali - BazenSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - RecepcijaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - PogledSwan Inn Bali - UlazSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - PogledSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - UlazSwan Inn Bali - Gostinjska sobaSwan Inn Bali - PogledSwan Inn Bali - PogledSwan Inn Bali - SadržajiSwan Inn Bali - PogledSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - KuhinjaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - Eksterijer hotelaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - BazenSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - UlazSwan Inn Bali - BazenSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - BazenSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - Eksterijer hotelaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - RecepcijaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - Balkon/terasaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - RecepcijaSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - PogledSwan Inn Bali - VrtSwan Inn Bali - Balkon/terasa


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07