Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Trgovine Swiss-Belinn Medan Medan - Posao Centar Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Hrana i piće Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Predvorje Swiss-Belinn Medan Medan - Ulaz Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitness Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/salon Swiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastanke Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela
Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 180

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2566recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2566)
Razvrstati po:
Soyun K. Poslovni putnici Indonesia, 26. siječnja 2016.
Not very clean

food, hospitality, location
7
Since there was no window in the room, it was very humid and stunk.
Prijavi ovu recenziju
Sabrina Z. Parovi Malaysia, 25. siječnja 2016.
GREAT HOTEL

Room comfy and location staff friendly
8
Prijavi ovu recenziju
Jason L. Parovi Singapore, 25. siječnja 2016.
Good

Location. Booking Bluebird Taxi. Food Nearby
7,3
Everything Good To Me......
Prijavi ovu recenziju
Jason L. Parovi Singapore, 23. siječnja 2016.
Good

Location. Bluebird booking. Food nearby.
7,3
Everything good to me.......
Prijavi ovu recenziju
Meng T. Parovi Malaysia, 14. siječnja 2016.
nice clean good service

the hotel clean, service good,nearby shopping , easy transport
8
i like this hotel cause clean, service good, easy get food
Prijavi ovu recenziju
Hans S. Parovi Indonesia, 10. siječnja 2016.
Worst Hotel Experience

Clean, okay food and location
5,7
Dissapointing. The staffs are not very responsive to customers' needs. The securities were the worst.
Prijavi ovu recenziju
Rudy E. Solo putnici Indonesia, 3. siječnja 2016.
Overrated

Location
3,3
Room was dirty. Non smoking room but all the smoke from the cigar n still can travel to ur room.
Prijavi ovu recenziju
Siew H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 30. prosinca 2015.
value for money

convinient location and easy access to hawker food stall next lane of the hotel. The hotel staff are friendly and helpful.
8
Is a pleasure stay at Swiss Belinn Medan and it's value for money.
Prijavi ovu recenziju
Ulyarta U. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. prosinca 2015.
My Third Visit

affordable, helpful staff, location
8
this is my third stay in the hotel. first one was back in 2012, then 2013 and now. always love the location and the affordable rates. everything was almost the same, except for the facts that the hotel grew tired. the shower curtain is teared apart in the upper middle section, it looks like it has not been cleaned for years, the blanket has stains, the towel is no longer pristine white, all needs to be replaced. the other part of the hotel remains clean, and for the rates that I paid, i think other than the above input, swiss bell inn is still one of my choices when visiting Medan.
Prijavi ovu recenziju
Ramlan A. Parovi Malaysia, 25. prosinca 2015.
Comfortable

Comfortable
7,7
Good and comfortable
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - TrgovineSwiss-Belinn Medan Medan - Posao CentarSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Hrana i pićeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - PredvorjeSwiss-Belinn Medan Medan - UlazSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitnessSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Pub/salonSwiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastankeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07