ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Trgovine Swiss-Belinn Medan Medan - Posao Centar Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Hrana i piće Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Predvorje Swiss-Belinn Medan Medan - Ulaz Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitness Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/salon Swiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastanke Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela
Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 180
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2144recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2144)
Razvrstati po:
Shinta M. Poslovni putnici Indonesia, 20. listopada 2014.
Good Hotel

location, price, cleanliness
8,3
Very nice stay. Location very central. Value for money. Easy to find food. Will come back again
Clement L. Parovi Malaysia, 14. listopada 2014.
City Hotel

Friendly staff, transport arragement, wifi is good
6,7
Clean room, have massage at 8th floor (service counter just beside check in counter at lobby) but average. Just at the back of the hotel is selat panjang which have numbers of Chinese hokkien food stalls.
Hwa Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 12. listopada 2014.
Good location , near restaurant

Good location , near restaurant , conveience
5,3
Lina L. Poslovni putnici Indonesia, 10. listopada 2014.
Recomended

Good price, comfort to stay and clean
7,3
Johan H. Poslovni putnici Indonesia, 8. listopada 2014.
cleans

good design
6
Very helpful receptionist officer. Located just nearby from hotel lobby. Easy access for taxi and. Overall is value to stay.
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 8. listopada 2014.
cleans

good design
6
Our room was just like a common standard hotel room with all the amenities we need. A/C, lighting, hot water, tv, wifi, everything worked well. The breakfast was nice also
Laurence T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 6. listopada 2014.
Better than good

Strategy location, surrounded by good food and clean
8
Great and smooth
Ahsun H. Grupe Malaysia, 5. listopada 2014.
Value For Money

Low cost, Free wifi, convenient store at lobby
6,7
For the price we pay, Swiss Belinn is a very good budget hotel with all the things we want. Rooms are big enough, clean and quiet. Bath room lighting should be brighter, especially against black tiles. Power sockets are inconveniently located and insufficient. Breakfast did not start on time, and teh egg station only started serving form 7am. We like the Alphamart at lobby level, very convenient. Check in/out service was very good.
Devi A. Parovi Indonesia, 4. listopada 2014.
Location

Cheap accomodation, location.
7,3
Overall swiss-belinn is a good cheap hotel. We have stayed at other hotels in medan, but have found it to have the best service for the price. Only main disappointment is the cleanliness of the room. Mirror weren't clean and bed sheets had some stains. However we are happy with our stay and will be back again.
Johan H. Poslovni putnici Indonesia, 3. listopada 2014.
cleans

good design
6
Easy access for taxi and. Overall is value to stay.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - TrgovineSwiss-Belinn Medan Medan - Posao CentarSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Hrana i pićeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - PredvorjeSwiss-Belinn Medan Medan - UlazSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitnessSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Pub/salonSwiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastankeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica


AS-AGWEB-3B05