Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Trgovine Swiss-Belinn Medan Medan - Posao Centar Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Hrana i piće Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Predvorje Swiss-Belinn Medan Medan - Ulaz Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitness Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/salon Swiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastanke Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela
Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 180
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2417recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2417)
Razvrstati po:
Caroline S. Parovi Indonesia, 20. srpnja 2015.
good

room, location, clean
8,3
comfortable
Prijavi ovu recenziju
Gitta W. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 20. srpnja 2015.
A one night stay in Medan

The staff were decent. The room was comfy. Not noisy.
5
I was staying there for a night after a rough road trip from Samosir to Medan. Overall it was quite decent for a 3 stars hotel. We arrived really late but we got our room pretty quick without any fuss. The room was clean and despite the area where the hotel located, our stay were safe and sound.
Prijavi ovu recenziju
Kok H. Solo putnici Malaysia, 19. srpnja 2015.
Swiss Bell-INN

Busy children run around non stop. Sounds proof is back. Keep hearing banggin
6
Prijavi ovu recenziju
Sumitomo T. Poslovni putnici Indonesia, 17. srpnja 2015.
hood cheap nice

hood cheap nice
5,7
hood cheap nice
Prijavi ovu recenziju
Lye S. Poslovni putnici Singapore, 9. srpnja 2015.
worst hotel of all swiss belinn chain
2
Bad..very bad. Despite being a loyal swiss inn chain loyal customer. The worst i ever experience. No more this hotel
Prijavi ovu recenziju
Lim Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 8. srpnja 2015.
Nice Hotel with Perfect Location

Location, Price, Comfort
8,3
Nice
Prijavi ovu recenziju
Saimin L. Grupe Singapore, 29. lipnja 2015.
Good location to nearby good food store

location, cleaness,pricing
8
The location is near to local famous foodstore by night at Selat Panjang and Semarang street. So far the room is convenient and clean. Any request for extra adaptor and ironing were fast served.
Prijavi ovu recenziju
Zi J. Grupe Malaysia, 28. lipnja 2015.
nice hotel

nice breakfast, friendly staff, fast internet
8,7
Prijavi ovu recenziju
Yuli I. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. lipnja 2015.
Friendly staff and good location for food lover

efficient check in/out process, friendly staff, easy to find nice food
7,7
Enjoy our stay at this hotel as the staffs are friendly and attentive. The kids enjoy the cyber corner in the lobby. Since most of the rooms has no window, it smells musty everytime we enter the room.
Prijavi ovu recenziju
Fitri J. Solo putnici Indonesia, 24. lipnja 2015.
Great Location for the Gourmet Travellers

Convenient location, value for money and great food in the vicinity
9
The hotel is conveniently located near the food streets. However, the bathroom cleanliness can be improved further.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - TrgovineSwiss-Belinn Medan Medan - Posao CentarSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Hrana i pićeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - PredvorjeSwiss-Belinn Medan Medan - UlazSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitnessSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Pub/salonSwiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastankeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08