ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Trgovine Swiss-Belinn Medan Medan - Posao Centar Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Hrana i piće Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Predvorje Swiss-Belinn Medan Medan - Ulaz Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitness Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/salon Swiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastanke Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela
Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 180
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2117recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2117)
Razvrstati po:
Dennie L. Poslovni putnici Indonesia, 30. rujna 2014.
Nice Place to Stay for Traveller

Great Location, Backpacker hotel friendly Staff
8,7
It is s a good place to stay in Medan, easy to find food.
Dennie L. Poslovni putnici Indonesia, 29. rujna 2014.
Nice & Cheap Hotel

Good Location, Easy to Find Food & Cheap Price
8,7
It was a pleasant stay. Swisbell Inn never dissapoint in every aspect :)
Yew K. Parovi Malaysia, 28. rujna 2014.
Beautiful design hotel

nice breakfast, large room,value for money
6,7
the overall is okay, the hotel located at 20 minutes walk distance to kesawaan square, at night, the food heave just behind the hotel. However, I don't really like this hotel, I think hotel need put more effort in cleaning. Window in my room it just two piece of glasses, can't be open, I even can't see the view outside, because the temperature, that was always frog. And the two pieces of glasses in between is disgusting, it can't open I think, so seem no body clean it before. Another thing is toilet, I saw the their cleaning toilet method, they just mop the water, not even just used sterilize. So u can see the toilet wall is dirty, it's disgusting.
Yew K. Parovi Malaysia, 27. rujna 2014.
Beautiful design hotel

nice breakfast, large room, value for money
6,7
the overall is okay, the hotel located at 20 minutes walk distance to kesawaan square, at night, the food heave just behind the hotel. However, I don't really like this hotel, I think hotel need put more effort in cleaning. Window in my room it just two piece of glasses, can't be open, I even can't see the view outside, because the temperature, that was always frog. And the two pieces of glasses in between is disgusting, it can't open I think, so seem no body clean it before. Another thing is toilet, I saw the their cleaning toilet method, they just mop the water, not even just used sterilize. So u can see the toilet wall is dirty, it's disgusting.
Johan H. Poslovni putnici Indonesia, 26. rujna 2014.
clean

good design
6
The buffet breakfast was very good and was served early enough for us to be able to eat before catching an early morning flight
Johan H. Poslovni putnici Indonesia, 24. rujna 2014.
clean

good design
7,7
The buffet breakfast was very good and was served early enough for us to be able to eat before catching an early morning flight
Donal K. Parovi Australia, 24. rujna 2014.
Good hotel for your money,,

Room,, breakfast ,,staff,,
9,7
We stay one night,, we have been hear before,,it has even got better,, for the price the best in Medan ,,
Nyau K. Poslovni putnici Malaysia, 21. rujna 2014.
Nice clean cosy hotel

cleaniness, friendly staff, ease food access chinese
7,3
pleasant and happy
Dirk J. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. rujna 2014.
Good food, not friendly receptionist

good food
6,3
unfriendly receptionist, only have one power plug at room, building under renovation, so noisy
Yoke C. Poslovni putnici Malaysia, 18. rujna 2014.
OK only

ok only
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - TrgovineSwiss-Belinn Medan Medan - Posao CentarSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Hrana i pićeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - PredvorjeSwiss-Belinn Medan Medan - UlazSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitnessSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Pub/salonSwiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastankeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica


AS-AGWEB-3A06