ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Trgovine Swiss-Belinn Medan Medan - Posao Centar Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Hrana i piće Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Predvorje Swiss-Belinn Medan Medan - Ulaz Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitness Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/salon Swiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastanke Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela
Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 180
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2258recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2258)
Razvrstati po:
Michael B. Solo putnici Australia, 27. siječnja 2015.
Good budget hotel

Location to good food in China town
6,7
I only stayed one night and got up early for a flight. It was perfect for my needs
Eris E. Poslovni putnici Indonesia, 26. siječnja 2015.
nice

clean
8,7
I will come back if i go there again 👍
Juliana J. Poslovni putnici Indonesia, 25. siječnja 2015.
Great

Nice nice nice
6
Nice nice nice
Kean S. Grupe Malaysia, 25. siječnja 2015.
Glad that we chose this hotel!

The deluxe room was spacious, the bed was very comfortable, the breakfast was great and the staff was amazing!
9,7
My family booked seven rooms and we really enjoyed our stay! We arrived early and requested early check-in to leave our luggage. The always friendly and helpful staff were able to find three rooms for us一thank you!
Janice L. Poslovni putnici Malaysia, 23. siječnja 2015.
Big room

Big room, central
6,3
Average, cafe to small not much place to sit
Sri H. Solo putnici Indonesia, 23. siječnja 2015.
Good

Location, price and comfortable
7,7
Good
Marni M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. siječnja 2015.
Worthwhile

nice standard room, nice staff, nice food
8
nice and very affordable.
Lisa P. Solo putnici Indonesia, 17. siječnja 2015.
good location

Near food center, easy go anywhere coz in town, staff friendly
7,7
Good location but from/to airport .. maybe hope can have free facility fetch and drop from/to airport for hotel's customer more perfect..
Agus S. Poslovni putnici Indonesia, 13. siječnja 2015.
very bad hotel
2,7
hard to find carpark, the room is dirty
Tao S. Poslovni putnici China, 11. siječnja 2015.
good

good
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - TrgovineSwiss-Belinn Medan Medan - Posao CentarSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Hrana i pićeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - PredvorjeSwiss-Belinn Medan Medan - UlazSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitnessSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Pub/salonSwiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastankeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica


AS-AGWEB-3C04