ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Trgovine Swiss-Belinn Medan Medan - Posao Centar Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Hrana i piće Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Predvorje Swiss-Belinn Medan Medan - Ulaz Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitness Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/salon Swiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastanke Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela
Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 180
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2203recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2203)
Razvrstati po:
Alvinna A. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 17. prosinca 2014.
Please give it a pass

Cheap.
4,7
It was an uncomfortable stay for us. The rooms were really dirty. The location is also pretty isolated from civilisation! Then again, such is Medan City. Do be careful should you choose to walk around. Because, snatch thieves exist! It happened on the first day of our stay Medan, and we are a family of seasoned travellers, especially to citiea in Indonesia. Personal advice- be alerr and cautious, especially of motorcyclists.
Xin H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. prosinca 2014.
nice place to stay

comfort king size bed , services staffs , location hotel good
9,7
Liew L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. prosinca 2014.
Bathroom in black is not a good idea, looks creepy

Location, Value for money & Good breakfast
8,7
A bit noisy as there are some renovation going on.
Liew L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 11. prosinca 2014.
Good stay, value for money

Centrally located though it's not close to the malls, easily understandable by taxi driver, value for money
8,7
Call Bluebird taxi service, do not attempt to get illegal/black market taxi or the becha, they are dangerous, they are everywhere. They stationed at most places including in front of the hotel. We were stopped by one of the black market taxi when we enters to a BlueBird taxi just in front of our hotel, they asked for money though we didn't board their taxi, they are so rude.
Chris S. Parovi Australia, 10. prosinca 2014.
good value

quiet clean attentive
9,3
v good recommended
Yenty K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 9. prosinca 2014.
Nice Hotel

Location close to Selat Panjang , Nice Hotel , Quick Proses Check in-out
9
Nice and I enjoy my stay in Swiss Bellinn. Close to Selat panjang , Semarang , staff are polite and fast respond , quick proses check in and out. Request early check in is OK. Will back to Swiss Bellinn in March 2015
Pramote C. Poslovni putnici Thailand, 1. prosinca 2014.
bad location

bad location
5,3
Dennie L. Poslovni putnici Indonesia, 30. studenog 2014.
Small But Good Hotel

Clean Room, Easy To Find Food, Good Location
8,7
Safarudin H. Parovi Singapore, 30. studenog 2014.
Good to Stay

Fast checking / Cheap / Clean / Friendly
9,3
1. Food Good 2. Rm Clean / Daily Rm Cleaning. 3. Near Shopping Ctr. 4. Take 30 mins from Kuala Namu Airport.
Shaarani I. Grupe Malaysia, 28. studenog 2014.
good location and food

room, food, location
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - TrgovineSwiss-Belinn Medan Medan - Posao CentarSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Hrana i pićeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - PredvorjeSwiss-Belinn Medan Medan - UlazSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitnessSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Pub/salonSwiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastankeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica


AS-AGWEB-3B03