ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Trgovine Swiss-Belinn Medan Medan - Posao Centar Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Hrana i piće Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Predvorje Swiss-Belinn Medan Medan - Ulaz Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitness Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/salon Swiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastanke Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela
Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 180
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2103recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2103)
Razvrstati po:
Meijuan C. Poslovni putnici Singapore, 15. rujna 2014.
THANK

Really nice
6
good
Ting T. Solo putnici Taiwan, 8. rujna 2014.
Nice service

Good food, good service and good room.
10
Yan W. Poslovni putnici Singapore, 8. rujna 2014.
good ..

friendly stuff and good location ... near rail to airport
8
the door cant open properly .. something wrong .. but there is friendly stuff to help
Eyh T. Poslovni putnici Malaysia, 4. rujna 2014.
The room is smelly, probably from the bath room

food is considered good
6,7
The room very smelly, some kind of wet smell probably from the wash room. The drainage is poor is the bath room.
Jacqueline B. Obitelji sa malom djecom Australia, 3. rujna 2014.
5 Star Servixce

Wonderful staff, comfortable beds, great breakfast
10
Stay here everytime we visit Medan. Can't be beaten for vallue and the whole family loves the buffet breakfast. We'll always come back to Swiss Belinn.
Kung Y. Poslovni putnici Malaysia, 2. rujna 2014.
Okay Not Bad

The first interior impression. Well mannered Receptionist. Clean Lift
6,7
Overall okay. Would return to stay in future.
Gee Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 31. kolovoza 2014.
location so so, but nice hotel

cleaniness, comfort, staff friendly
8
it is quite nice, we tried the spa there, cost 600k idr. i never try the breakfast. hotel is clean, located at a lot of chinese hawker stalls especially in the night time. but the tour charges are quite expensive, hence i use outsiders
Poh Y. Parovi Malaysia, 30. kolovoza 2014.
Good Hotel in Medan

Breakfast were good with varieties of food, fast check in, staff were friendy
8,3
We enjoyed a comfortable stay in this hotel, there is a convenience store at the ground floor, the hakka noodles next to the hotel were delicious...
Surbakti N. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 30. kolovoza 2014.
Great location, nice staff, Good value for money

Price, Location, nice staff
7,3
I really enjoy it
Willmar G. Parovi United States of America, 26. kolovoza 2014.
Bad hotel

nothing
8,3
The service was bad, towels was dirty, breakfast was poor, room floor was dirty, room so smell.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - TrgovineSwiss-Belinn Medan Medan - Posao CentarSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Hrana i pićeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - PredvorjeSwiss-Belinn Medan Medan - UlazSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitnessSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Pub/salonSwiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastankeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica


AS-AGWEB-3A07