Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Trgovine Swiss-Belinn Medan Medan - Posao Centar Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Hrana i piće Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Predvorje Swiss-Belinn Medan Medan - Ulaz Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitness Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/salon Swiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastanke Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela
Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 180

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2571recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2571)
Razvrstati po:
Nor H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. veljače 2016.
Good

Good location
9,7
Nice
Prijavi ovu recenziju
Soyun K. Poslovni putnici Indonesia, 26. siječnja 2016.
Not very clean

food, hospitality, location
7
Since there was no window in the room, it was very humid and stunk.
Prijavi ovu recenziju
Sabrina Z. Parovi Malaysia, 25. siječnja 2016.
GREAT HOTEL

Room comfy and location staff friendly
8
Prijavi ovu recenziju
Jason L. Parovi Singapore, 25. siječnja 2016.
Good

Location. Booking Bluebird Taxi. Food Nearby
7,3
Everything Good To Me......
Prijavi ovu recenziju
Jason L. Parovi Singapore, 23. siječnja 2016.
Good

Location. Bluebird booking. Food nearby.
7,3
Everything good to me.......
Prijavi ovu recenziju
Shelvy E. Poslovni putnici Indonesia, 22. siječnja 2016.
ok

ok
8
Prijavi ovu recenziju
Shelvy E. Poslovni putnici Indonesia, 20. siječnja 2016.
ok

ok
8
Prijavi ovu recenziju
Shelvy E. Poslovni putnici Indonesia, 17. siječnja 2016.
ok

ok
8
Prijavi ovu recenziju
Meng T. Parovi Malaysia, 14. siječnja 2016.
nice clean good service

the hotel clean, service good,nearby shopping , easy transport
8
i like this hotel cause clean, service good, easy get food
Prijavi ovu recenziju
Hans S. Parovi Indonesia, 10. siječnja 2016.
Worst Hotel Experience

Clean, okay food and location
5,7
Dissapointing. The staffs are not very responsive to customers' needs. The securities were the worst.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - TrgovineSwiss-Belinn Medan Medan - Posao CentarSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Hrana i pićeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - PredvorjeSwiss-Belinn Medan Medan - UlazSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitnessSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Pub/salonSwiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastankeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02