Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Trgovine Swiss-Belinn Medan Medan - Posao Centar Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Hrana i piće Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Predvorje Swiss-Belinn Medan Medan - Ulaz Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitness Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/salon Swiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastanke Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela
Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 180
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2436recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2436)
Razvrstati po:
Mohammad F. Poslovni putnici Malaysia, 28. kolovoza 2015.
value for money

breakfast
9,3
Prijavi ovu recenziju
Henki T. Solo putnici Indonesia, 24. kolovoza 2015.
Good Hotel, Good Location

Location, Friendly staff, and affordable
7
Prijavi ovu recenziju
Ima M. Poslovni putnici Indonesia, 22. kolovoza 2015.
Old

Food
3,7
Prijavi ovu recenziju
Hezron M. Parovi Indonesia, 21. kolovoza 2015.
Odor

Odor, Intermitent internet wifi connection
6,3
Room and pathway are totally odor. Will not return there anymore
Prijavi ovu recenziju
Andrew W. Parovi United Kingdom, 15. kolovoza 2015.
Nice

Size of the room/restaurant staff
7
Nice hotel rooms are spacious bathroom could do with a bit of TLC but were clean We only stayed 1 night the restaurant staff were very helpful.... We had a good chat. There are some Chinese restaurants at he back of the hotel food is good. If your in Medan then this hotel is good to stay at
Prijavi ovu recenziju
Pei W. Poslovni putnici Taiwan, 15. kolovoza 2015.
Nice value

Food,big room, location
7
Prijavi ovu recenziju
Shelvy E. Poslovni putnici Indonesia, 11. kolovoza 2015.
ok

ok
8
ok
Prijavi ovu recenziju
Pang S. Solo putnici Afghanistan, 10. kolovoza 2015.
Clean & good location

Clean & good location
8,3
Prijavi ovu recenziju
Colin A. Parovi United Kingdom, 7. kolovoza 2015.
One Night in Medan

Price.
6,7
Our stay was extremely shortly arriving at 10pm and leaving by 8am so difficult to judge on all aspects of the hotel however what little time we did spend in the hotel was to our satisfaction.
Prijavi ovu recenziju
Andrian H. Poslovni putnici Indonesia, 3. kolovoza 2015.
good location

location, price
8
good place to stay if you need to be in this area
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - TrgovineSwiss-Belinn Medan Medan - Posao CentarSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Hrana i pićeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - PredvorjeSwiss-Belinn Medan Medan - UlazSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitnessSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Pub/salonSwiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastankeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05