Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2649recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2649)
Razvrstati po:
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 27. svibnja 2016.
clean and strategic place to stay
4
clean and strategic place to stay
Febrian S. Poslovni putnici Indonesia, 23. svibnja 2016.
Good
5,3
Nice lah
Saimin L. Solo putnici Singapore, 23. svibnja 2016.
kulinare visit
5,3
It is my birth place and the hotel is just behind the street I was grown up.
Paulus H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. svibnja 2016.
Very bad hotel! Not suitable for children
2,7
The staff are rude Change towel must pay, change linen must pay, no ammenities. Room smell very bad. But very good location for food.
Yan C. Poslovni putnici Indonesia, 12. svibnja 2016.
Okay if you only need bed and breakfast
4,7
(+) Good location. Many food hawker around hotel. ( -) No liquid body soap. No shampoo. Room not very fresh. Some rooms with no window.
Dessy A. Grupe Indonesia, 9. svibnja 2016.
good place
4,3
located at the very good location, surrounded by many stalls sells food and convenience stores, the room was clean and the staffs at reception desks need to be more friendly.
Angela A. Grupe Indonesia, 8. svibnja 2016.
A very dissapointing experience
3,7
This the first time in my life that I had to wait for the room to be clean more than 2 hours!!! The staff have no manners. They won't explain why it took so long for them to clean a room. At the last minute they change the room without explanation. Very unproffesional!!!
Elmy S. Parovi Indonesia, 8. svibnja 2016.
Excellent Location
4,7
Hotel located in city center. Jl.selat panjang is just behind the hotel where you can find many choices of foods to eat.
Juni I. Poslovni putnici Indonesia, 6. svibnja 2016.
Facilities
5,3
This hotel served delicious foods i love the foods here besides that as guests we need the other facilities such as a swimming pool to do relaxation after doing many activities
Jas L. Parovi Malaysia, 6. svibnja 2016.
Going on business n leisure trip
6
Breakfast buffet is good so do the location n will recommend to friends if they visit Medan City.
1 od 1 recenzija
Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - TrgovineSwiss-Belinn Medan Medan - Posao CentarSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Hrana i pićeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - PredvorjeSwiss-Belinn Medan Medan - UlazSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitnessSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Pub/salonSwiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastankeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01