ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swiss-Belinn Medan

Jl. Surabaya No. 88, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Trgovine Swiss-Belinn Medan Medan - Posao Centar Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Hrana i piće Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Predvorje Swiss-Belinn Medan Medan - Ulaz Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitness Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Pub/salon Swiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastanke Swiss-Belinn Medan Medan - Restoran Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela
Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotela Swiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska soba Swiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 180
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2249recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2249)
Razvrstati po:
Lisa P. Solo putnici Indonesia, 17. siječnja 2015.
good location

Near food center, easy go anywhere coz in town, staff friendly
7,7
Good location but from/to airport .. maybe hope can have free facility fetch and drop from/to airport for hotel's customer more perfect..
Agus S. Poslovni putnici Indonesia, 13. siječnja 2015.
very bad hotel
2,7
hard to find carpark, the room is dirty
Tao S. Poslovni putnici China, 11. siječnja 2015.
good

good
9,7
Bertrand F. Solo putnici Singapore, 11. siječnja 2015.
Recommended

Clean room, comfortable bed, affordable
8,3
Our Superior room was clean and comfortable, breakfast pretty decent, and checking in/out fuss free. Other than that, a bit of a privacy issue for the rooms along the corridor that faces the central atrium. Ask for a corner room.
Rita O. Solo putnici Malaysia, 11. siječnja 2015.
Short trip

location, cleanliness, friendly
7,7
though it was a short stay, but it was a relaxing one. unfortunately it rained throughout my 2 nights. the hotel does not provide any umbrella for guests.
Stephen W. Poslovni putnici Indonesia, 9. siječnja 2015.
value for money hotel

location near train station, centre point mall, lots of medan food surrounded the hotel area
8,7
Breakfast food quite nice, they have traditional dish like bubur jali. They are changing main menu, so you wont get bored.
Erik T. Parovi Indonesia, 6. siječnja 2015.
OK

OKM
6
OK
Abdul R. Parovi Malaysia, 1. siječnja 2015.
Swiss-Belinn Medan

location, freindly and nice places
8,3
Bornok G. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 31. prosinca 2014.
Good Location, great Food

Great Location, Good Food, and Comfortable Room
8,7
Our stay in swiss-bell inn was very enjoyable. The room is comfortable and clean. Eventhough we add one extra bed, the room is still spacious enough. The breakfast is very varied with so many dishes to choose. At night, you can take dinner directly at the foodcourt behind the hotel. There is direct access even from the back door of the hotel. Bottom line, we really feel our stay in this hotel very enjoyable.
Chong W. Solo putnici Malaysia, 31. prosinca 2014.
Cheaper and Standard

Location, staff performance, standard room requirement
7,3
Overall is good. If you are looking for standard basic hotel, this maybe your choice.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swiss-Belinn Medan MedanSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - TrgovineSwiss-Belinn Medan Medan - Posao CentarSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Hrana i pićeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - PredvorjeSwiss-Belinn Medan Medan - UlazSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Dvorana za fitnessSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Pub/salonSwiss-Belinn Medan Medan - Soba za sastankeSwiss-Belinn Medan Medan - RestoranSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Interijer hotelaSwiss-Belinn Medan Medan - Gostinjska sobaSwiss-Belinn Medan Medan - Kupaonica


AS-AGWEB-3C03