ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swissotel Merchant Court Hotel

20 Merchant Road, Clarke Quay / Priobalni pojas, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kupaonica Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Restoran Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Spa centar Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Spa centar Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Restoran Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba
Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotela Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Luksuzni salon Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Bazen Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Dvorana za fitness Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kafić Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kafić Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kafić Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pub/salon Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Hrana i piće Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Plesna dvorana Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kupaonica
Područje Clarke Quay / Priobalni pojas Broj soba: 476
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 2913recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (2913)
Razvrstati po:
Aaron C. Poslovni putnici Malaysia, 25. studenog 2014.
Cosy stay

Room tidiness, Room comfortable, good location
8,3
Overall was great. Just the breakfast is too western.
Neil R. Solo putnici United Kingdom, 21. studenog 2014.
One night only

Location, location, location
9
Very convenient for what little time I had.
Phuspha S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 10. studenog 2014.
Location

Location is right next to the MRT station which is very conveniennt
8
Booked the Swiss Business Advantage Room, which was rather small. Room given was facing the wall of another building without any view. Asked for a change of room and the hotel staff helped us to move our things on the next day while we were out to a room facing the Boat Quay. Breakfast has a good selection but rather the same everyday.
Weishiang C. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 10. studenog 2014.
Very good hotel but seems a little old

Good location, service and the price is much cheaper than other hotel.
4
Susanne E. Solo putnici United States of America, 3. studenog 2014.
Location, location,location

Location, location,location
6,7
This was more like a 2-3 star hotel. The staff at the front desk was very surly and slow. It took over half an hour to check in (they wouldn't open up another counter, even though there were plenty of staff around), because only 2 counters were open.
Aurora C. Parovi Philippines, 3. studenog 2014.
Perfect Location

Location, free welcome drink.
7,7
Need renovation specially the bathroom outdated.
Jing X. Parovi China, 2. studenog 2014.
convenient location, nice room

location, food, view
9
I am having my ROM in one of the executive suites. Staff are moderately friendly and helpful although I didn't get any reply regarding my enquiries for one month plus until we called again and again. The stay is quite pleasant though as the staff guided my guests promptly into our room. The hotel breakfast has alot of variaty to choose from. So overall if give 7.5/10 for the stay.
Lynn W. Grupe Singapore, 2. studenog 2014.
Air-con is not cold, the heater sometimes hot/cold

Location
5,7
Average
Luan P. Solo putnici Vietnam, 2. studenog 2014.
A lovely time!

Location, Room and Facility
10
No regret! enjoy my stay so much! Thank you,
Chi K. Parovi Hong Kong, 28. listopada 2014.
Nice staff and good location

Nice staff, good location and beautiful scene
8,3
The staff are nice and helpful, they gave us a birthday cake to celebrate our birthday

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swissotel Merchant Court Hotel SingapurSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KupaonicaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - RestoranSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Spa centarSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Spa centarSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - RestoranSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotelaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Luksuzni salonSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - BazenSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Dvorana za fitnessSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KafićSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KafićSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KafićSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pub/salonSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Hrana i pićeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Plesna dvoranaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KupaonicaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - SadržajiSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Plesna dvoranaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotelaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pogled


AS-AGWEB-3A06