Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swissotel Merchant Court Hotel

20 Merchant Road, Clarke Quay, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kupaonica Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Restoran Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotela Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Luksuzni salon Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Bazen Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Dvorana za fitness Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kafić
Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kafić Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kafić Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pub/salon Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Hrana i piće Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Plesna dvorana Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kupaonica Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Sadržaji Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotela Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pogled
Područje Clarke Quay Broj soba: 476
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 3198recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (3198)
Razvrstati po:
Michael C. Parovi New Zealand, 1. rujna 2015.
Great stay.

Location, Service, Cleanliness
9,7
Great
Prijavi ovu recenziju
Ari R. Parovi Indonesia, 22. kolovoza 2015.
need renovation badly

close to clarke quay, riverside
4
For the rate they charge, it's too expensive.
Prijavi ovu recenziju
Winnie G. Poslovni putnici Singapore, 19. kolovoza 2015.
-

Room spacious n comfortable. Facilities are well take ln care
9
Great. Easy to shop around. All of food around the hotel area.
Prijavi ovu recenziju
Jovita B. Obitelji sa malom djecom Australia, 16. kolovoza 2015.
Staff are very friendly and helpful

Staff location food were great
6,3
We only had two nights here after staying at another hotel on Sentosa to compare the two we liked the other hotel better but once the renovations are completed at this hotel I think it will be better rooms are in need of and upgrade. Staff are very friendly and helpful and dinner at blue potato was Devine. Location was also good
Prijavi ovu recenziju
Mike W. Parovi United Kingdom, 13. kolovoza 2015.
Great place to stay in Singapore

The staff were helpful and courteous at all times. The rooms were clean and well appointed and the option of the executive club is inspired.
9,7
We were recommended by some people we met on the plane and we not disappointed. Well positioned and of an outstanding quality. We would certainly stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Rebeccah D. Obitelji sa malom djecom Australia, 1. kolovoza 2015.
Great hotel in great location

Swimming pool, location, room
10
We had a great stay, the staff were really friendly, especially with the kids. The pool area is great with slides for kids too. The hotel is right on Clarke Quay were there are loads of restaurants and also next to a huge shopping mall. The room was a good size and I loved that it had a Nespresso machine!
Prijavi ovu recenziju
Edgar R. Obitelji sa odraslom djecom Bolivia, 1. kolovoza 2015.
Great value for money

Location, value for money, service
9
Overall excellent
Prijavi ovu recenziju
Agus S. Poslovni putnici Indonesia, 26. srpnja 2015.
Not value as the price

Location only
4,3
Poor
Prijavi ovu recenziju
Shaun P. Solo putnici Singapore, 25. srpnja 2015.
Very good, worth the money

comfort, locality and good customer service
10
very comfortable, will book again
Prijavi ovu recenziju
Lien K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. srpnja 2015.
good stay

location, clean roon, good service
8
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swissotel Merchant Court Hotel SingapurSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KupaonicaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - RestoranSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotelaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Luksuzni salonSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - BazenSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Dvorana za fitnessSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KafićSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KafićSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KafićSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pub/salonSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Hrana i pićeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Plesna dvoranaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KupaonicaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - SadržajiSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotelaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pogled


AS-AGWEB-3C07