ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swissotel Merchant Court Hotel

20 Merchant Road, Clarke Quay / Priobalni pojas, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kupaonica Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Restoran Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Spa centar Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Spa centar Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Restoran Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba
Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotela Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Luksuzni salon Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Bazen Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Dvorana za fitness Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kafić Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kafić Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kafić Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pub/salon Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Hrana i piće Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Plesna dvorana Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kupaonica
Područje Clarke Quay / Priobalni pojas Broj soba: 476
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 2841recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (2841)
Razvrstati po:
Michael S. Poslovni putnici Australia, 29. rujna 2014.
Merchant swissotel

Nothing
3,3
Muhammad F. Parovi Indonesia, 28. rujna 2014.
Late check in time

Location & room facilities
6
Actually, this hotel has late check in time, but my room was ready on 16:30 and made me wait in hotel restaurant.
Martin T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 28. rujna 2014.
Swissotel Merchant Court Hotel Review

Location, Food and Carpark
8,3
Pleasant stay. Hotel guest are usually elderly couples and family. Nice pool for children with water slide and great buffet spread at the Market Cafe. Just above train station and surrounded by Japanese style food and shopping at Central and Liang Court. Lots of food and bars for night life by Clark Quay (Singapore River) for tourists.
Azalea S. Poslovni putnici Singapore, 27. rujna 2014.
Great stay

Location of hotel, cleanliness and standard of the hotel
8,7
It was a great experience. No problems faced. Great stay overall!
Pek Y. Poslovni putnici Malaysia, 26. rujna 2014.
Great hotel and good location

Service, Friendly & good location
4
Thomas M. Parovi United Kingdom, 22. rujna 2014.
Our stay

Location location location
7,7
Perfect hotel for our needs, our room bit tired looking but very clean would stay again
Ai T. Poslovni putnici Singapore, 17. rujna 2014.
Not up to expectation

Location, accessibilty, clean
6,3
It's my first time staying in this hotel, didn't meet my expectation
Joon M. Poslovni putnici Hong Kong, 17. rujna 2014.
The room allocated to me has blood stain on it

Location ok
3,7
Not really pleasant becos the 1st night my bed sheet has blood.told reception they can't so anything. Changed my room next day and did not even apologize.
Jowell R. Parovi Philippines, 16. rujna 2014.
Good location...nice and clean room

Location,rooms ,cleanliness
8
We have a good stay in swissotel. Merchant...easy access to train station and night life happening...
Kirsty W. Parovi Australia, 15. rujna 2014.
great hotel in Clarke quay

location, pool, value
10
We upgraded to the executive room, so we were on a higher floor, had breakfast and Internet included, and 2 hours of drinks and food in the lounge every night. This was really good value. Hotel is in a great spot to catch the MRT to anything quickley.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swissotel Merchant Court Hotel SingapurSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KupaonicaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - RestoranSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Spa centarSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Spa centarSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - RestoranSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotelaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Luksuzni salonSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - BazenSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Dvorana za fitnessSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KafićSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KafićSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KafićSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pub/salonSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Hrana i pićeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Plesna dvoranaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KupaonicaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - SadržajiSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Plesna dvoranaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotelaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pogled


AS-AGWEB-3A02