ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swissotel Merchant Court Hotel

20 Merchant Road, Clarke Quay / Priobalni pojas, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kupaonica Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Restoran Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Spa centar Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Spa centar Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Restoran Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba
Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotela Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Luksuzni salon Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Bazen Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Dvorana za fitness Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kafić Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kafić Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kafić Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pub/salon Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Hrana i piće Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Plesna dvorana Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kupaonica
Područje Clarke Quay / Priobalni pojas Broj soba: 476
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 2780recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (2780)
Razvrstati po:
Gary T. Solo putnici Singapore, 24. kolovoza 2014.
Review

Location
7,3
Karen B. Parovi Australia, 18. kolovoza 2014.
very enjoyable

clean, quiet and great location
9
Cleaner and better maintained than Marina Bay sands. Quieter than Novatel Central location great for tours, transport, shopping and restaurants. food menu a little limited Also stingy with allocation of coffee capsules for in room coffee machine but then Novatel is the same.
Yeriko P. Parovi Indonesia, 18. kolovoza 2014.
A Pleasant Hotel

The view, the location (near MRT and Clarkey Quay), and the atmosphere.
8
Ng C. Parovi Hong Kong, 13. kolovoza 2014.
Choice for city run

Good location, good food, good services
7,7
The location of the hotel is good, next door is Clarke Quay and a mall, the Central. Plenty of food stalls and restaurants. Near other location such as Bugis and China Town. Did not get a chance to try the pool and spa. The breakfast is good, range of choices.
Ashfaq A. Obitelji sa malom djecom Bangladesh, 13. kolovoza 2014.
Loved our stay

pool view location
9
we loved our stay loved the pool side my kid enjoyed his best. location is really good u can get a taxi in the door step. late night food n entertainment is available in Clark Quay n MRT is just in the next building overall loved it.
Pichai V. Obitelji sa malom djecom Thailand, 10. kolovoza 2014.
Best hotel in Clark Quay

Good hotel, near MRT & swimming pool close at 10 pm.
8,3
First time here but will come back again and again.
Ashfaq A. Obitelji sa malom djecom Bangladesh, 9. kolovoza 2014.
really conveniant

location pool clark quay
8,7
we loved our stay loved the pool side my kid enjoyed his best. location is really good u can get a taxi in the door step. late night food n entartainment is available in Clark Quay n MRT is just in the next building overall loved it.
Sean H. Solo putnici Singapore, 5. kolovoza 2014.
Swissotel Merchant Court Hotel

very good
10
Li W. Grupe Singapore, 2. kolovoza 2014.
Value for money stay

Awesome location conveniently located next to The Central at Clarke Quay station, clean hotel
9
Perfect location and affordable for such central location, impeccable service and clean room. Nothing to fault!
Lorraine L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 31. srpnja 2014.
my many many times here already

comfortable spacious location
10
awesome! this is my must stay when i visit singapore. the rates are affordable. super close to town aread and many good food to eat. and an awesome nightout here. love it!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swissotel Merchant Court Hotel SingapurSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KupaonicaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - RestoranSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Spa centarSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Spa centarSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - RestoranSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotelaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Luksuzni salonSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - BazenSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Dvorana za fitnessSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KafićSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KafićSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KafićSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pub/salonSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Hrana i pićeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Plesna dvoranaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KupaonicaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - SadržajiSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Plesna dvoranaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotelaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pogled


AS-AGWEB-3A07