Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swissotel Merchant Court Hotel

20 Merchant Road, Clarke Quay, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kupaonica Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Restoran Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotela Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Luksuzni salon Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Bazen Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Dvorana za fitness Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kafić
Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kafić Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kafić Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pub/salon Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Hrana i piće Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Plesna dvorana Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Kupaonica Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Sadržaji Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotela Swissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pogled
Područje Clarke Quay Broj soba: 476
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 3182recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (3182)
Razvrstati po:
Edgar R. Obitelji sa odraslom djecom Bolivia, 1. kolovoza 2015.
Great value for money

Location, value for money, service
9
Overall excellent
Prijavi ovu recenziju
Agus S. Poslovni putnici Indonesia, 26. srpnja 2015.
Not value as the price

Location only
4,3
Poor
Prijavi ovu recenziju
Shaun P. Solo putnici Singapore, 25. srpnja 2015.
Very good, worth the money

comfort, locality and good customer service
10
very comfortable, will book again
Prijavi ovu recenziju
Fathia S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. srpnja 2015.
Location is great

Location, room and location!
8,7
Love the Frette sheets, good sized rooms for Singapore and location
Prijavi ovu recenziju
Naratip T. Parovi Thailand, 19. srpnja 2015.
Swissotel Merchant Court Review

Location Service Room
9,3
Prijavi ovu recenziju
Torbjorn H. Parovi Australia, 18. srpnja 2015.
Great on the outside, tired on the inside

Location, staff , 3 things impossible to give
7
Whilst staff is friendly and helpful, the hotel is worn down. It does not deserve more than 3 stars.
Prijavi ovu recenziju
Selina T. Parovi Australia, 14. srpnja 2015.
Happy n contented experience

Room size is big, decoration is modern, location is convenient ,provide high class and adequate amenities, friendly and helpful staff, I am glad I stayed there for 5 days
9,7
Excellent, memorable experience, location is so convenient. I will come back and will recommend to my friends as well.
Prijavi ovu recenziju
Mui L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. srpnja 2015.
Moderate

Location
4,7
Room is small & environment was not that great. Not worth the money.
Prijavi ovu recenziju
Joao D. Poslovni putnici India, 2. srpnja 2015.
Bad stay

None
7
Not fit to be a 3 star hotel. Breakfast most awful. Very Ordinary
Prijavi ovu recenziju
Masahiro Y. Poslovni putnici Japan, 28. lipnja 2015.
Very cofortable hatel.

No smoking all rooms so everywhere is no smell of smoking. Quiet circumstance even near to night entertaintment area. Confort room with good bed.
7,3
Every visitit to singapore, I stay during weekend from Friday to Monday, because it is very quiet and can be relax. The location is good for walking excise that I always walk along the river upto Ma-Lion. Stuffs are friendly and good responce for any services. Thanks for confortable stay always.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swissotel Merchant Court Hotel SingapurSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KupaonicaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - RestoranSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotelaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Luksuzni salonSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - BazenSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Dvorana za fitnessSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KafićSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KafićSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KafićSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pub/salonSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Hrana i pićeSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Plesna dvoranaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - KupaonicaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - SadržajiSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Eksterijer hotelaSwissotel Merchant Court Hotel Singapur - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07