Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swissotel Resort - Phuket - All Suites

100/10 Moo 3, Kamala Beach, Kathu, Kamala, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Bazen Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Predvorje Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Predvorje Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Kafić Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Bazen Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Gostinjska soba Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Gostinjska soba Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Gostinjska soba Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Dječji klub Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Plaža Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Interijer hotela Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Predvorje Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Bazen Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Restoran Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Restoran Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Restoran
Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Bazen Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Ulaz
Područje Kamala Broj soba: 180
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 336recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (336)
Razvrstati po:
Hendra W. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
big clean friendly

food location pool
8,3
not bad, very good happy
Prijavi ovu recenziju
Arron D. Parovi Australia, 12. srpnja 2015.
Not the best

Swissotel Resort - Phuket - All Suites
4
We check in and was taken to our room Room was dirty even had fresh tea and coffee marks Which I removed Staff didn't really look to much interested in guests But on a positive note the hotel manager works his but off he's does more than the staff The pool shuts too earlier and the need to have pool service for food meaning that they have staff walking around asking
Prijavi ovu recenziju
Misheelt B. Obitelji sa malom djecom Mongolia, 7. srpnja 2015.
Good food, friendly staff but.....

The rooms really need a renovation, the furnitures are old, the kids room is very unsanitary (needs serious improvement please). The staff is very friendly and helpful, the food is good.
8
Our stay was enjoyable but there were a few problems with the room.
Prijavi ovu recenziju
Joanne G. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 22. lipnja 2015.
A great family budget choice

The pool, the playroom, the location
7,3
The pool area, lobby and restaurant area are great. The food from the restaurant was very good. The rooms need some attention. Ours was a little dated and dingy. It needs to be more inviting with more comfortable furniture and ditch all of the dark woods.. there is very little natural light so it feels very dark in them. I think it's a good budget hotel offering but would not put it into a 4* category based on the room standards
Prijavi ovu recenziju
Seng K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. lipnja 2015.
New place to stay

Room are huge, staff was friendly, great facility.
7,3
This was my first villa stay and it turn out to be great! Stongly recommend for those travel with family or big group. There are 3 restaurant nearby had tried 2 of them which is nice and cheap. The only thing bad was the location which you have travel by taxi everywhere you go.
Prijavi ovu recenziju
Lu Y. Obitelji sa odraslom djecom China, 8. lipnja 2015.
nice hotel with beautiful hill view

good thai food, nice breakfast, and quite environment
7,7
It was just nice for the past few days staying in Swissotel, as everything is just nice and comfortable, only thing to be pointed out is transportation was not so convenient.
Prijavi ovu recenziju
Andy J. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 4. lipnja 2015.
Generally good but aircon very noisy

Room size and location
7,3
Generally good but the aircon was very noisy and the room could have been cleaner. Overall, good breakfast and facilities. Ideal for families.
Prijavi ovu recenziju
Kongpaphop P. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 25. svibnja 2015.
Great place for your getaway

Access to the beach, Nice room, Good hospitality
9
It couldn't be more perfect to lie still beside the fantastic swimming pool. Pity I had too many activities around the island. Next time I'll make my schedule more lazy. Breakfast is good with multitude of foods and overflowing freshly-brewed coffee. The hotel is quiet so it's good for unwinding. Access to Kamala beach is near like 10 mins walk. Staffs are of good hospitality.
Prijavi ovu recenziju
Aurelien C. Obitelji sa malom djecom France, 11. svibnja 2015.
Low season peace

service, calm, infant room
8,3
Overall we were happy with the stay. The goods are the services, the infant play room and the calm of the place. The problems were simply an overpriced restaurant (however food was great), and the distance to the main street as you really can't walk there. I will recommend to family with kids that don't want to move too much. There is also excellent restaurant just outside the resort so we ended up eating there almost everyday.
Prijavi ovu recenziju
Jesvinder S. Solo putnici Malaysia, 5. svibnja 2015.
Great Stay, Will be Back !

Staff, Pool, Bed
9,3
It was a Great Stay and the staff were really friendly. The service was amazing not to mention a Great Pool ...
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swissotel Resort - Phuket - All Suites PhuketSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - BazenSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - PredvorjeSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - PredvorjeSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - KafićSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - BazenSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Gostinjska sobaSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Gostinjska sobaSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Gostinjska sobaSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Dječji klubSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - PlažaSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Interijer hotelaSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - PredvorjeSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - BazenSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - RestoranSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - RestoranSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - RestoranSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - BazenSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08