Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swissotel Resort - Phuket - All Suites

100/10 Moo 3, Kamala Beach, Kathu, Kamala, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Bazen Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Predvorje Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Predvorje Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Kafić Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Bazen Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Gostinjska soba Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Gostinjska soba Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Gostinjska soba Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Dječji klub Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Plaža Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Predvorje Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Bazen Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Restoran Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Restoran Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Restoran Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Bazen
Swissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Ulaz
Područje Kamala Broj soba: 180
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 325recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (325)
Razvrstati po:
Aurelien C. Obitelji sa malom djecom France, 11. svibnja 2015.
Low season peace

service, calm, infant room
8,3
Overall we were happy with the stay. The goods are the services, the infant play room and the calm of the place. The problems were simply an overpriced restaurant (however food was great), and the distance to the main street as you really can't walk there. I will recommend to family with kids that don't want to move too much. There is also excellent restaurant just outside the resort so we ended up eating there almost everyday.
Jesvinder S. Solo putnici Malaysia, 5. svibnja 2015.
Great Stay, Will be Back !

Staff, Pool, Bed
9,3
It was a Great Stay and the staff were really friendly. The service was amazing not to mention a Great Pool ...
Low K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 3. svibnja 2015.
Swissotel Resort - Phuket - All Suites
7,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Jon J. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 19. travnja 2015.
Swissotel during Songkran!

The rooms, service and pool
7
Great! The food (room service) is not exactly brilliant but who goes on holiday for the room service??
Mads N. Obitelji sa malom djecom Denmark, 4. travnja 2015.
Good value

pool, feel
7,7
Caroline K. Parovi United Kingdom, 19. ožujka 2015.
Excellent stay

Food pool location
10
We stayed for 3 nights and found everything to be excellent. Would definelty recommend this hotel and also stay there again
May K. Parovi Hong Kong, 18. ožujka 2015.
my golf trip in Phuket

very good swimming pool, service is good.
7,7
Only traffic is inconvient and is expensive too.
Saheb A. Parovi United States of America, 10. ožujka 2015.
Fantastic

location, Beautiful rooms, Hotel design
9,3
I went with my wife and I can tell you it was amazing. The rooms are very very nice with a balcony view looking over the resort pool. You cross the street and your on the sands of Kamala beach a beautiful quite beach specially at nice if your trying to be alone where their is no one around. I highly recommend it and will be staying their again. More than a 4 star I would give it 5 stars all hands down.
Michelle G. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. veljače 2015.
Family oriented hotel

Kids facility. Quiet environment as its away from the burstling crowd. Nearby shops located near to the hotel.
6
Overall it was satisfactory. However, could have more variety in their buffet breakfast. Hotel exteriors were rather old and aircon was leaking. Good kids world entertainment room available though.
Ade A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 22. veljače 2015.
Very recommended for families with children

Family oriented hotel
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swissotel Resort - Phuket - All Suites PhuketSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - BazenSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - PredvorjeSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - PredvorjeSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - KafićSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - BazenSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Gostinjska sobaSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Gostinjska sobaSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Gostinjska sobaSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Dječji klubSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - PlažaSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - PredvorjeSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - BazenSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - RestoranSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - RestoranSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - RestoranSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - BazenSwissotel Resort - Phuket - All Suites Phuket - Ulaz


AS-AGWEB-3C06