Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swissotel The Stamford Hotel

2 Stamford Road, Zaljev Marina, Singapur 178882 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Luksuzni salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Luksuzni salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Bazen Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Eksterijer hotela Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Hrana i piće Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Plesna dvorana
Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Plesna dvorana Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Hrana i piće Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran
Područje Zaljev Marina Broj soba: 1261

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 5075recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (5075)
Razvrstati po:
Hyunyoung H. Solo putnici South Korea, 1. rujna 2015.
never visit again
4
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Peter R. Parovi Australia, 26. kolovoza 2015.
an honest feedback

view, location and room size
7,3
the hotel location is great, the view from a room on floor 46 with harbours views was unbeatable. The down points x are the room decor is old clean but outdated. The very small tea making facilities with a bar fridge not for any personnel use not even to keep fresh milk which the hotel did not supply The tea bags, coffee and creamer were not replenished each day, we had one black tea bag each day at most and no fresh milk at all. The bar fridge drinks were outlandishedly expensive S$11 for a very small water. We asked for the fridge to be emptied but were told that this would incur a daily charge of $25 The 70 th floor bar was very pleasant with breathtaking views but there was very little room were you could sit and spend some time on the foyer areas. The coffee shop had very expensive charges for coffee and very small cakes, these were delicious but very costly compared to other coffee places in smart locations in Singapore. The staff were very polite and attentive to our needs although we asked for the extract fan in our bathroom to be repaired but this did not happen for the 9 nights we stayed. Altogether we were happy but not overwhelmed and would not give this hotel more than 6/10
Prijavi ovu recenziju
Andy B. Solo putnici United Kingdom, 24. kolovoza 2015.
Good location, nice views

Location, views, room size
7,3
OK but food not quite up to scratch and somewhat overpriced.
Prijavi ovu recenziju
Ricarte-Bravo A. Grupe Philippines, 23. kolovoza 2015.
It is accessible to subway going to many destina

1. Accessibility 2. Comfort 3. Clean
8,3
I have an excellent stay .
Prijavi ovu recenziju
Miso J. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 23. kolovoza 2015.
The hotel has perfect location and fantastic view♡

location,view,service
9,7
Prijavi ovu recenziju
Ignatius M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. kolovoza 2015.
Best location with good service

Location is best in town with convenient to transportations, shops and restaurants. Service is in par with five star as claimed. Value of money is good in general considering all the hotel offered
8,7
Good experience, good service, friendly staff and conveniently located. Can get everything you need right there
Prijavi ovu recenziju
Wai A. Solo putnici Australia, 15. kolovoza 2015.
Nice,clean and comfortable

location,good friendly services,cleaniless
9,7
Enjoyed my stay at this hotel very much.
Prijavi ovu recenziju
Andy B. Solo putnici United Kingdom, 13. kolovoza 2015.
Decent choice

Location, view, room size
7,7
Good sized room and great location and view. Staff attentive. Decor a bit old fashioned. Executive club a bit pokey.
Prijavi ovu recenziju
Lavina N. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 13. kolovoza 2015.
Satisfying and excellent club service

The executive club was fantastic,the staff all round very helpful,friendly and prompt in service,location and facilities excellent
9,7
I really enjoyed my stay tremendously.I found the room comfortable and the executive club staff service was fabulous and prompt to the needs of the hotel guests.
Prijavi ovu recenziju
Pornthip H. Poslovni putnici Thailand, 12. kolovoza 2015.
Brief visit to Singapore

Location, staff and the view from the room.
8
Great room with an excellent view, the staff are very friendly and efficient.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swissotel The Stamford Hotel SingapurSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Luksuzni salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Luksuzni salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - BazenSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Eksterijer hotelaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hrana i pićeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Plesna dvoranaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Plesna dvoranaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hrana i pićeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Spa centarSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Spa centarSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06