Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swissotel The Stamford Hotel

2 Stamford Road, Zaljev Marina, Singapur 178882 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Luksuzni salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Luksuzni salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Bazen Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Eksterijer hotela Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Hrana i piće Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Plesna dvorana
Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Plesna dvorana Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Hrana i piće Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran
Područje Zaljev Marina Broj soba: 1261

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 4878recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (4878)
Razvrstati po:
Nattariporn C. Parovi Singapore, 18. svibnja 2015.
bad experience

Right at the raffle city mrt n easy to travel and more food choices
6,3
Water choke in bathtub
Yiu W. Parovi Hong Kong, 17. svibnja 2015.
nice hotel

view, location, room condition
9,7
Very nice!!!!!!
Edward L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 16. svibnja 2015.
great stay at a great price

connected to a mall, clealiness, courtesy of staff
9,3
Good
Wan L. Poslovni putnici Malaysia, 15. svibnja 2015.
GOOD LOCATION HOTEL

LOCATION BUT STAFF PERFORMANCE VERY BAD
6,7
Kitti J. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 12. svibnja 2015.
Nice view. Good location

View. Location. Room service
9
Comfortable
Antony H. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 10. svibnja 2015.
over rated

location. proximity to other restaurants and shopping mall
4,3
As usual check in was like arriving at a bus station. Hotel is dated, staff are too busy to take care of you
Beng S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 10. svibnja 2015.
No complimentary parking, bathtub faulty

location was good, room was spacious & services was fine.
4,7
Upon checkout then realised no complimentary parking? Wonder why as compared to many other hotels it's a norm to have it. The bathtub drainage stopper was not working, so my kids can't enjoy bubbles bath at all. Also, shower head cannot be taken out as the shower head is fixed, it's really difficult for us to help our kids in showering. The toilet flush need to push very hard, how is it possible for a Primary school kid to do it, even ladies also find it hard to flush. Room was spacious.
Wika W. Grupe Singapore, 10. svibnja 2015.
The room was big, more than what I expected!

The view from room was amazing. Hotel staffs were friendly and location is near mrt.
9
It's was an awesome staycation for me and my friends, wee would definitely come back again.
Fiona L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 10. svibnja 2015.
convenient location with a great view

Convenient, Great scenic view and friendly staff
8
The stay was great, the room I stayed in had a great harbour view. But the amenities in the room is a little old.
Yu L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 10. svibnja 2015.
Spacious room for Family with Young Children

Spacious, Good Location & Value for Money
8,7
Our stay was very enjoyable. Room is spacious enough for toddler to run around. Cot was too low so we requested for additional mattress to raise the height in order for us to put the baby into the cot more easily. They got it done pretty fast. Only con is that there is no free parking for this hotel as it is a shared carpark with the shopping mall.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swissotel The Stamford Hotel SingapurSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Luksuzni salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Luksuzni salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - BazenSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Eksterijer hotelaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hrana i pićeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Plesna dvoranaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Plesna dvoranaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hrana i pićeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Spa centarSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Spa centarSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B06