Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swissotel The Stamford Hotel

2 Stamford Road, Zaljev Marina, Singapur 178882 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Luksuzni salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Luksuzni salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Bazen Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Eksterijer hotela
Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Hrana i piće Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Plesna dvorana Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Plesna dvorana Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran
Područje Zaljev Marina Broj soba: 1261

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 5460recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (5460)
Razvrstati po:
Doreen H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. veljače 2016.
making me feel at home.

spacious room, clean and warmth.
7,7
Make me feel at home!
Prijavi ovu recenziju
Fifi F. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 8. veljače 2016.
Suitable hotel for holiday and business

Hotel location close to shopping mall, MRT station, some attractive places; the fitness centre/gymnasium is great and hotel room plus overall service great
9
Through AGODA
Prijavi ovu recenziju
Kartini D. Obitelji sa malom djecom Singapore, 7. veljače 2016.
Clean hotel!

Nice location, clean & nice pool
9,3
Prijavi ovu recenziju
Ng C. Solo putnici China, 2. veljače 2016.
Very good service

Location service and cleanliness
8,7
Prijavi ovu recenziju
Michael P. Parovi Australia, 2. veljače 2016.
Swissolicous

Location Food & Service
10
Fantastic
Prijavi ovu recenziju
Ian E. Solo putnici Philippines, 31. siječnja 2016.
High rise central hotel

Location, convenience, view
7
The stay was great and event free. I love the view of the Equinox restaurant at the 70th floor. Check-in and check-out may take some waiting time due to the long lines and unavailable rooms. My room view was facing the Fairmont towers so not much view in there. I wish I could have the view of the marina. The rooms probably need some upgrading as the carpets and bathroom fixtures are showing their age. The elevators are unsecured. Anybody can go up/down the floors without any security key.
Prijavi ovu recenziju
Juncheol L. Poslovni putnici South Korea, 30. siječnja 2016.
perfect semi business trip

location. view. service and price.
10
you can't find better place to stay in Singapore for this price.
Prijavi ovu recenziju
Flurin C. Parovi Switzerland, 29. siječnja 2016.
Good location

View, food, shopping
4,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Lu D. Parovi China, 27. siječnja 2016.
Perfect location and excellent service

Location, clean , good service
10
Prijavi ovu recenziju
Ann F. Poslovni putnici United Kingdom, 24. siječnja 2016.
Don't be in a rush - lifts take some time

Location, Staff and gym
9
Lifts are slow to run, one collection took 5 mins outside of peak time to collect me from my floor and take me to the lobby.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swissotel The Stamford Hotel SingapurSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Luksuzni salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Luksuzni salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - BazenSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Eksterijer hotelaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hrana i pićeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Plesna dvoranaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Plesna dvoranaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Spa centarSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Spa centarSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08