ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Swissotel The Stamford Hotel

2 Stamford Road, Zaljev Marina, Singapur 178882 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Eksterijer hotela Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Recepcija Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Interijer hotela Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Eksterijer hotela Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Dvorana za fitness Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska soba
Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Luksuzni salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Luksuzni salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Bazen Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Hrana i piće Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Plesna dvorana Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Plesna dvorana Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastanke Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salon Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Hrana i piće Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran Swissotel The Stamford Hotel Singapur - Restoran
Područje Zaljev Marina Broj soba: 1261

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 3794recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (3794)
Razvrstati po:
Neo W. Grupe Singapore, 7. srpnja 2014.
great view

location, shopping, great view
10
great quality hotel.
Longgo H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. srpnja 2014.
nice

location
8,3
be back soon
Bruce M. Parovi United Kingdom, 30. lipnja 2014.
just fantastic

staff,room,location
9,3
Fantastic hotel and great views..friendly staff
Wan C. Parovi Singapore, 29. lipnja 2014.
Swisotel Stamford

Its good location
4,3
1) As a whole, I was impressed by its harbour view of MBS from 52 th floor of my room. 2) However, there was a delayed check in for me for 45 minutes. 3) The air conditioners in my room and the common areas are not cooling enough for me. 4)I am also of the view that the hotel needs upgrading and sprucing up as a whole.
Chew K. Grupe Singapore, 29. lipnja 2014.
It was a fantastic stay. The staff were friendly.

The best things was that the staff were very attentive and thoughtful, upon seeing us carrying our baby, they offered to delivery the baby cot to our hotel room without even we request.
10
The stay over at swissotel was awesome and good. My family had a great time during the stay. We would definitely visit the swissotel again:")
Alexander W. Parovi Singapore, 29. lipnja 2014.
Disappointing For My Wedding Night

Location
6,3
I booked a room for my wedding night only to find out our bathtub was clogged. The engineers took considerably long to arrive and after several attempts they couldn't fix it. We were left with a dirty and smelly bathroom, and had to change our room. The lighting was too dim as well, it was not comfortable. It was a bad experience for my wedding night.
Jew J. Solo putnici Singapore, 29. lipnja 2014.
nice relaxtion

nice view, easy access, convenient
8,3
Good
Liana K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 29. lipnja 2014.
best hotel

best view, best room,best location
9,3
highest hotel with the best view ever
Sahrin H. Grupe Singapore, 28. lipnja 2014.
The hotel clean nice and great for family.

A good place for family gathering as the room are big
7,7
Tri T. Grupe Indonesia, 28. lipnja 2014.
I like holiday in singapore

Close to MRT, clean room and big room
7
It was clean, big and close to MRT station. It also had big bedroom.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Swissotel The Stamford Hotel SingapurSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Eksterijer hotelaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RecepcijaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Interijer hotelaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Eksterijer hotelaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Dvorana za fitnessSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Gostinjska sobaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Luksuzni salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Luksuzni salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - BazenSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hrana i pićeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Plesna dvoranaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Plesna dvoranaSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Hrana i pićeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Pub/salonSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Soba za sastankeSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - RestoranSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Spa centarSwissotel The Stamford Hotel Singapur - Spa centar


AS-AGWEB-3A02