ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Taipa Square Hotel

Rua de Chaves, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Taipa Square Hotel Makao - Eksterijer hotela Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Kupaonica Taipa Square Hotel Makao - Apartman Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Kupaonica Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Predvorje Taipa Square Hotel Makao - Posao Centar Taipa Square Hotel Makao - Pub/salon Taipa Square Hotel Makao - Bazen Taipa Square Hotel Makao - Predvorje Taipa Square Hotel Makao - Predvorje
Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Pub/salon Taipa Square Hotel Makao - Eksterijer hotela Taipa Square Hotel Makao - Interijer hotela Taipa Square Hotel Makao - Interijer hotela Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Dvorana za fitness Taipa Square Hotel Makao - Bazen Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 406
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1171recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1171)
Razvrstati po:
Michelle M. Grupe Philippines, 29. lipnja 2014.
Had a nice stay.

Clean, and simple rooms
6,3
I had a nice stay. The only problem that I had was the receptionist. She gave me the wrong room number and so i had a hard time opening the door. I went back and forth to the hotel lobby because of this.
Ray O. Grupe Hong Kong, 24. lipnja 2014.
This is very easy go hotel

Very nice staffIn controlCleaning
7,3
Cleaning Very nice staff Location in control Very good sevice
Sok K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. lipnja 2014.
Budget stay, nothing much.

Nil
4,7
Budget hotel, nothing much about the hotel and the surroundings. If you can afford, it will be good to stay in hotels near casinos. Even if you don't go the casinos, at least you can shop around and most hotels provide free shuttle services to other parts of macau. This hotel only provide free shuttle to the ferry terminal and the interval is 1 hour. Room wise, it is clean and size is acceptable. But they are not willing to provide extra pillow when we asked for it. One good thing about the hotel is it has a convenience shop next to it and a few eateries around.
Nissa M. Parovi Philippines, 16. lipnja 2014.
There is a free wifi in our room.

Location, quiet surroundings, budget wise
9
Great!
Chui F. Grupe Singapore, 15. lipnja 2014.
Comfortable and value for money

Value for money, casino and friendly staff
7,7
Good and enjoyable.
Ward S. Poslovni putnici United Kingdom, 12. lipnja 2014.
I was not impressed
3,3
The mattresses were too hard and the next morning I woke to find I had been attacked by bed lice. By the amount of bites I received I would say that the bed was infested and had not been cleaned for a long time. I will not be staying in that dump again.
Tim S. Grupe Canada, 11. lipnja 2014.
A very nice few days relaxing between flights

English speaking. Hotel restaurant. Ferry shuttle.
7,3
Excellent room. Very nice staff and within walking distance to everywhere
Melvin N. Obitelji sa malom djecom Singapore, 7. lipnja 2014.
disappointing due to the poor location of hotel.

not appicable
3,7
Raymond N. Poslovni putnici Hong Kong, 6. lipnja 2014.
good service, good location and breakfast

good service, good location and service.
7
good food, location and service.
Raymond N. Poslovni putnici Hong Kong, 5. lipnja 2014.
Taipa Square Hotel

good service, good location and food
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Taipa Square Hotel MakaoTaipa Square Hotel Makao - Eksterijer hotelaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - KupaonicaTaipa Square Hotel Makao - ApartmanTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - KupaonicaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - PredvorjeTaipa Square Hotel Makao - Posao CentarTaipa Square Hotel Makao - Pub/salonTaipa Square Hotel Makao - BazenTaipa Square Hotel Makao - PredvorjeTaipa Square Hotel Makao - PredvorjeTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - Pub/salonTaipa Square Hotel Makao - Eksterijer hotelaTaipa Square Hotel Makao - Interijer hotelaTaipa Square Hotel Makao - Interijer hotelaTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - Dvorana za fitnessTaipa Square Hotel Makao - BazenTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - ApartmanTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A07