ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Taipa Square Hotel

Rua de Chaves, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Taipa Square Hotel Makao - Eksterijer hotela Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Kupaonica Taipa Square Hotel Makao - Apartman Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Kupaonica Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Predvorje Taipa Square Hotel Makao - Posao Centar Taipa Square Hotel Makao - Pub/salon Taipa Square Hotel Makao - Bazen Taipa Square Hotel Makao - Predvorje Taipa Square Hotel Makao - Predvorje
Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Pub/salon Taipa Square Hotel Makao - Eksterijer hotela Taipa Square Hotel Makao - Interijer hotela Taipa Square Hotel Makao - Interijer hotela Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Dvorana za fitness Taipa Square Hotel Makao - Bazen Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 406
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1205recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1205)
Razvrstati po:
Lan H. Parovi Singapore, 18. rujna 2014.
Not up to my expectation.No shopping nearby.

Casino just below our hotel.Hotel is clean.
5,3
Pleasant
Arep P. Poslovni putnici Malaysia, 7. rujna 2014.
Nice and clean hotel.

Location
8
Great
Retno B. Parovi Indonesia, 6. rujna 2014.
Taipa Square Hotel

wifi, clean, comfortable
7,7
Good
Greg R. Poslovni putnici Philippines, 6. rujna 2014.
good

clean and accessible
6
i lost some of my luggage!!!
Alexis J. Parovi United Kingdom, 24. kolovoza 2014.
Best for the price

room big. clean. staff polite.
6
Needing a room in Macau and only having 24 hours to book, I was left with little choices. All overpriced, such is this place. Hotel was fine, in pretty good condition. staff were courteous, room large albeit a little old fashioned. would stay again if cheaper.
Arien C. Grupe Philippines, 24. kolovoza 2014.
great stay

large and clean rooms, good location, nice people
10
very relaxing and comfortable
Arien C. Grupe Philippines, 24. kolovoza 2014.
nice hotel

great location, nice room, huge bathroom
10
twas unforgettable, the kids enjoyed swimming at their pool located at the 4F, the staff are friendly and accommodating
Arien C. Grupe Philippines, 24. kolovoza 2014.
beautiful and clean hotel

great rooms, clean bathroom, centrally located
10
very comfortable and relaxing
Lim J. Parovi Singapore, 23. kolovoza 2014.
Don't expect too much

A small casino at the hotel
5
Larry J. Parovi Australia, 19. kolovoza 2014.
Over priced for what you get

The view of the race course, good water flow and cold air con
5,3
The hotel rooms are very dated and expensive for what you get and there are many screaming Chinese in the lobby and around the food areas - no idea why they have to make so much noise! One of the staff serving coffee and soda to gamblers in the casino - addressed me by saying "what do you want" Maybe it's his command of english but I must say " I was shocked"

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Taipa Square Hotel MakaoTaipa Square Hotel Makao - Eksterijer hotelaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - KupaonicaTaipa Square Hotel Makao - ApartmanTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - KupaonicaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - PredvorjeTaipa Square Hotel Makao - Posao CentarTaipa Square Hotel Makao - Pub/salonTaipa Square Hotel Makao - BazenTaipa Square Hotel Makao - PredvorjeTaipa Square Hotel Makao - PredvorjeTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - Pub/salonTaipa Square Hotel Makao - Eksterijer hotelaTaipa Square Hotel Makao - Interijer hotelaTaipa Square Hotel Makao - Interijer hotelaTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - Dvorana za fitnessTaipa Square Hotel Makao - BazenTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - ApartmanTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B04