ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Taipa Square Hotel

Rua de Chaves, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Taipa Square Hotel Makao - Eksterijer hotela Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Kupaonica Taipa Square Hotel Makao - Apartman Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Kupaonica Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Predvorje Taipa Square Hotel Makao - Posao Centar Taipa Square Hotel Makao - Pub/salon Taipa Square Hotel Makao - Bazen Taipa Square Hotel Makao - Predvorje Taipa Square Hotel Makao - Predvorje
Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Pub/salon Taipa Square Hotel Makao - Eksterijer hotela Taipa Square Hotel Makao - Interijer hotela Taipa Square Hotel Makao - Interijer hotela Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Dvorana za fitness Taipa Square Hotel Makao - Bazen Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 406
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1268recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1268)
Razvrstati po:
Ming C. Solo putnici Hong Kong, 28. siječnja 2015.
i didn't have any meal in hotel

good location, average price, free wifi
6,3
When I was check-in , that receptionist seems not very friendly
Ho Y. Parovi China, 25. siječnja 2015.
comfortable hotel

nearby bus station, lots of restaurants around the hotel, cheerful service
6
Aileen M. Parovi Philippines, 18. siječnja 2015.
great staff

staff, room, tv
9
Wang Y. Solo putnici Singapore, 6. siječnja 2015.
Clean,old, nothing much around.

Clean,old, not too many stuff around. Some restaurants and 7-11.
7,3
Bed was quite hard. Room was a bit old. Free wifi.
Putri R. Solo putnici Indonesia, 4. siječnja 2015.
The hotel still to far from the town

good place and clean
4,7
The room not have a good smell at once you come
Goh P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 3. siječnja 2015.
Average Hotel

Location, Staff Performance & Hotel Cleanliness
7
I stayed in this hotel during my visit to Macau during new year holidays. The hotel is strategically located in Taipa island. It's near to Macau International Airport and it takes less than 15 minutes to reach the airport by taxi. It's easy to get taxi in front of the hotel and there are several bus stops nearby the hotel as well. However, I will consider staying in hotels located in Macau Peninsular where most of the tourist attractions are located during my next visit.
Wing H. Solo putnici China, 1. siječnja 2015.
Very disappointed
3
Counter staff very unprofessional. Hotel room not clean. Cannot reach housekeeping by phone anytime. Housekeeping staff is not professional. Shuttle bus not frequent enough. Extremely poor services.
Richard L. Solo putnici Singapore, 31. prosinca 2014.
Reasonable valued hotel

Price, clean and local food surrounding area
7
Overall is good as I just need a room to stay for a night.
Yin L. Grupe Malaysia, 30. prosinca 2014.
Justified 4 star hotel

Clean, comfortable, value for money
7
Our stay was pleasant overall. The staff were helpful when approached for help. The location is a slight distance from the main tourist attractions. However, public transport was easy enough for travelling to the airport and Casinos. The hotel is near to Taipa Village which has a large variety of dining choices.
Valentinus G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 29. prosinca 2014.
Good hotel to stay in Macau

Price, Hotel Condition & Location
7
We just stay one night. The Hotel is good, room is clean and the price is reasonable. The hotel provides small bus that enough for us (2 families) & other guests to the port so we can use the ship back to Hong Kong.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Taipa Square Hotel MakaoTaipa Square Hotel Makao - Eksterijer hotelaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - KupaonicaTaipa Square Hotel Makao - ApartmanTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - KupaonicaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - PredvorjeTaipa Square Hotel Makao - Posao CentarTaipa Square Hotel Makao - Pub/salonTaipa Square Hotel Makao - BazenTaipa Square Hotel Makao - PredvorjeTaipa Square Hotel Makao - PredvorjeTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - Pub/salonTaipa Square Hotel Makao - Eksterijer hotelaTaipa Square Hotel Makao - Interijer hotelaTaipa Square Hotel Makao - Interijer hotelaTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - Dvorana za fitnessTaipa Square Hotel Makao - BazenTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - ApartmanTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B06