ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Taipa Square Hotel

Rua de Chaves, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Taipa Square Hotel Makao - Eksterijer hotela Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Kupaonica Taipa Square Hotel Makao - Apartman Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Kupaonica Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Predvorje Taipa Square Hotel Makao - Posao Centar Taipa Square Hotel Makao - Pub/salon Taipa Square Hotel Makao - Bazen Taipa Square Hotel Makao - Predvorje Taipa Square Hotel Makao - Predvorje
Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Pub/salon Taipa Square Hotel Makao - Eksterijer hotela Taipa Square Hotel Makao - Interijer hotela Taipa Square Hotel Makao - Interijer hotela Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Restoran Taipa Square Hotel Makao - Dvorana za fitness Taipa Square Hotel Makao - Bazen Taipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 406
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1222recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1222)
Razvrstati po:
Abigail A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. listopada 2014.
affordable hotel but not worth the money

location
5,3
Ammy H. Poslovni putnici Hong Kong, 4. listopada 2014.
Good size rooms and friendly staff

The staff are friendly and very helpful with our room arrangement. Location wise is convenient with easy access to our work place. Good deal.
6,3
Heng L. Poslovni putnici Malaysia, 29. rujna 2014.
Good location away from the main hotels

Location, efficient staff, proximity to shops, restaurants
5,7
Convenient hotel in a busy time. Prices were high everywhere so the price does not reflect value, just scarcity of rooms.
Lan H. Parovi Singapore, 18. rujna 2014.
Not up to my expectation.No shopping nearby.

Casino just below our hotel.Hotel is clean.
5,3
Pleasant
Arep P. Poslovni putnici Malaysia, 7. rujna 2014.
Nice and clean hotel.

Location
8
Great
Johan W. Poslovni putnici Indonesia, 7. rujna 2014.
worth for value

location, near mini market , near with bus halte
6,3
Nice , but unfortunatelly I didnot have enough time to enjoy its swimming pool and gym. Lobby hotel are on 21st floor, which is very rare, you need to go upper level then you get lower level :D...
Retno B. Parovi Indonesia, 6. rujna 2014.
Taipa Square Hotel

wifi, clean, comfortable
7,7
Good
Greg R. Poslovni putnici Philippines, 6. rujna 2014.
good

clean and accessible
6
i lost some of my luggage!!!
Bernice L. Poslovni putnici Singapore, 6. rujna 2014.
Great expierence!

Location, free wifi, friendly staff.
8
Great expierence!
Alexis J. Parovi United Kingdom, 24. kolovoza 2014.
Best for the price

room big. clean. staff polite.
6
Needing a room in Macau and only having 24 hours to book, I was left with little choices. All overpriced, such is this place. Hotel was fine, in pretty good condition. staff were courteous, room large albeit a little old fashioned. would stay again if cheaper.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Taipa Square Hotel MakaoTaipa Square Hotel Makao - Eksterijer hotelaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - KupaonicaTaipa Square Hotel Makao - ApartmanTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - KupaonicaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - PredvorjeTaipa Square Hotel Makao - Posao CentarTaipa Square Hotel Makao - Pub/salonTaipa Square Hotel Makao - BazenTaipa Square Hotel Makao - PredvorjeTaipa Square Hotel Makao - PredvorjeTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - Pub/salonTaipa Square Hotel Makao - Eksterijer hotelaTaipa Square Hotel Makao - Interijer hotelaTaipa Square Hotel Makao - Interijer hotelaTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - RestoranTaipa Square Hotel Makao - Dvorana za fitnessTaipa Square Hotel Makao - BazenTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - ApartmanTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska sobaTaipa Square Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B03