Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Teba House Ubud Guest House

Sugriwa Street No. 59, Ubud, Bali, Indonezija 80571 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Teba House
Teba House Ubud Guest House Bali - Recepcija Teba House Ubud Guest House Bali - Pogled Teba House Ubud Guest House Bali - Gostinjska soba Teba House Ubud Guest House Bali - Eksterijer hotela Teba House Ubud Guest House Bali - Vrt Teba House Ubud Guest House Bali - Balkon/terasa Teba House Ubud Guest House Bali - Predvorje Teba House Ubud Guest House Bali - Kupaonica Teba House Ubud Guest House Bali - Balkon/terasa Teba House Ubud Guest House Bali - Balkon/terasa Teba House Ubud Guest House Bali - Recepcija Teba House Ubud Guest House Bali - Gostinjska soba Teba House Ubud Guest House Bali - Interijer hotela Teba House Ubud Guest House Bali - Restoran Teba House Ubud Guest House Bali - Recepcija Teba House Ubud Guest House Bali - Gostinjska soba
Teba House Ubud Guest House Bali - Gostinjska soba Teba House Ubud Guest House Bali - Vrt
Područje Ubud
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 389recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (389)
Razvrstati po:
Bertrand A. Parovi France, 23. lipnja 2015.
Awesome people who are really welcoming and real

Location,people,garden
8,3
Great and simple
Wiparat C. Grupe Thailand, 8. lipnja 2015.
Value for money

The location is near many good restaurant but not the art street. Atmosphere is pretty nice with service mind staff.
6,3
Feel comfortable and safe to stay. Quite but lively.
Jeffrey Y. Solo putnici Malaysia, 20. svibnja 2015.
Teba House Ubud Stay 2 Nights May-2015

The ambience & staff
6,7
Great garden chalets with Balinese decor & tranquility concept
Amelie W. Parovi Germany, 13. svibnja 2015.
fantastic!

staff, rooms, location
9,3
the Teba house team is amazing. super friendly and helpful! rooms are great and clean, the whole guest house is really nice designed. great breakfast. I would definitely stay there again!
Mikael F. Parovi Finland, 8. travnja 2015.
Good value for your money

Location, organized programs, prizes
7,7
Teba arranged activities on competitive cost. Breakfast was great, but small as Balinese breakfasts are, with only coffee or tea to drink. Staff was friendly and very helpful. We had to ask for towels and only one small roll of toilet paper was given. Garden was cozy and superior bungalow had AC. Hot water ran out on just one person. There was no sheet on blanket and closet smelled moldy. Good restaurants nearby and very silent neighborhood at night. They have list of services and activities which are great value for your money as is Teba itself.
Ikumi Y. Parovi Japan, 2. travnja 2015.
Not good at all

Staff comfort wifi
3,7
Didn't even know about my booking when check-in, requests were ignored, staff were too board & playing throwing rocks to each other making noise, no juice, almost no wifi during whole stay, don't know how to call a taxi etc.
Sue P. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 1. travnja 2015.
Happy holiday

Friendly helpful staff, location close to shops & yoga, view
7,7
Ma C. Grupe Philippines, 23. ožujka 2015.
Value for money

big toilet
8
a bit of a walk to ubud market
Courtney R. Solo putnici Australia, 15. veljače 2015.
boys were nice and friendly,

staff, location and gardens
7,3
My stay was welcoming and warm. Family is friendly but overlooking bthe staff who do a great job. Breakfast is simple, more variety with the fruit platter would be appreciated. My friends stay close and their breakfast option was better. If you're after a cheaper rate book directly as they do not have their standard room as an option.
Gabriele C. Solo putnici Italy, 13. veljače 2015.
I thought worse

Rooms, Location, Structure
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Teba House Ubud Guest House BaliTeba House Ubud Guest House Bali - RecepcijaTeba House Ubud Guest House Bali - PogledTeba House Ubud Guest House Bali - Gostinjska sobaTeba House Ubud Guest House Bali - Eksterijer hotelaTeba House Ubud Guest House Bali - VrtTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/terasaTeba House Ubud Guest House Bali - PredvorjeTeba House Ubud Guest House Bali - KupaonicaTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/terasaTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/terasaTeba House Ubud Guest House Bali - RecepcijaTeba House Ubud Guest House Bali - Gostinjska sobaTeba House Ubud Guest House Bali - Interijer hotelaTeba House Ubud Guest House Bali - RestoranTeba House Ubud Guest House Bali - RecepcijaTeba House Ubud Guest House Bali - Gostinjska sobaTeba House Ubud Guest House Bali - Gostinjska sobaTeba House Ubud Guest House Bali - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01