ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Teba House Ubud Guest House

Sugriwa Street No. 59, Ubud, Bali, Indonezija 80571 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Teba House
Teba House Ubud Guest House Bali - Recepcija Teba House Ubud Guest House Bali - Pogled Teba House Ubud Guest House Bali - Gostinjska soba Teba House Ubud Guest House Bali - Eksterijer hotela Teba House Ubud Guest House Bali - Vrt Teba House Ubud Guest House Bali - Balkon/terasa Teba House Ubud Guest House Bali - Predvorje Teba House Ubud Guest House Bali - Kupaonica Teba House Ubud Guest House Bali - Balkon/terasa Teba House Ubud Guest House Bali - Balkon/terasa Teba House Ubud Guest House Bali - Hrana i piće Teba House Ubud Guest House Bali - Recepcija Teba House Ubud Guest House Bali - Tlocrti Teba House Ubud Guest House Bali - Gostinjska soba Teba House Ubud Guest House Bali - Interijer hotela Teba House Ubud Guest House Bali - Restoran
Teba House Ubud Guest House Bali - Recepcija Teba House Ubud Guest House Bali - Gostinjska soba Teba House Ubud Guest House Bali - Gostinjska soba Teba House Ubud Guest House Bali - Vrt
Područje Ubud
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 367recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (367)
Razvrstati po:
Ma C. Grupe Philippines, 23. ožujka 2015.
Value for money

big toilet
8
a bit of a walk to ubud market
Courtney R. Solo putnici Australia, 15. veljače 2015.
boys were nice and friendly,

staff, location and gardens
7,3
My stay was welcoming and warm. Family is friendly but overlooking bthe staff who do a great job. Breakfast is simple, more variety with the fruit platter would be appreciated. My friends stay close and their breakfast option was better. If you're after a cheaper rate book directly as they do not have their standard room as an option.
Gabriele C. Solo putnici Italy, 13. veljače 2015.
I thought worse

Rooms, Location, Structure
7,3
Jeremy J. Solo putnici United Kingdom, 29. siječnja 2015.
Teba House Ubud

Good location, correct price & wifi
6,3
Cindy C. Solo putnici Indonesia, 30. prosinca 2014.
An unique place to stay to feel the baliness

Garden
6,7
Overall good.
Wafa K. Solo putnici United States of America, 29. prosinca 2014.
people are rude
4,3
Moderate but did not like the staff
Lauren S. Grupe United States of America, 27. prosinca 2014.
poor service

place to sleep in ubud
3,7
Poor service from staff. Very rude and kept trying to push us to use their taxi to leave. When we did not they were basically pushing us out the door. Also it was very dirty and hard to get towels.
Rosalyn L. Solo putnici Indonesia, 6. studenog 2014.
nice place

silence, simple, cheap
8
quiet nice
Bernd V. Parovi South Africa, 28. listopada 2014.
Deluxe room great value for money

Value for money
8
We upgraded to the deluxe room which is a lot better than the standard. Definitely worth the extra money if you have it. Deluxe room was very clean with aircon. Breakfasts were also good. Staff organized tours for us and were generally helpful.
Tracey O. Parovi New Zealand, 15. listopada 2014.
Value for money

clean & tidy, location (Central Ubud), friendly/accomodating staff
8
My husband and I were very satisfied with our 3 night stopover at Teba House. Good value for money. Would recommend.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Teba House Ubud Guest House BaliTeba House Ubud Guest House Bali - RecepcijaTeba House Ubud Guest House Bali - PogledTeba House Ubud Guest House Bali - Gostinjska sobaTeba House Ubud Guest House Bali - Eksterijer hotelaTeba House Ubud Guest House Bali - VrtTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/terasaTeba House Ubud Guest House Bali - PredvorjeTeba House Ubud Guest House Bali - KupaonicaTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/terasaTeba House Ubud Guest House Bali - Balkon/terasaTeba House Ubud Guest House Bali - Hrana i pićeTeba House Ubud Guest House Bali - RecepcijaTeba House Ubud Guest House Bali - TlocrtiTeba House Ubud Guest House Bali - Gostinjska sobaTeba House Ubud Guest House Bali - Interijer hotelaTeba House Ubud Guest House Bali - RestoranTeba House Ubud Guest House Bali - RecepcijaTeba House Ubud Guest House Bali - Gostinjska sobaTeba House Ubud Guest House Bali - Gostinjska sobaTeba House Ubud Guest House Bali - Vrt


AS-AGWEB-3C04