Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Terrace Bali Inn

Jl. Pratama No. 71 Tanjung Benoa, Nusa Dua, Bali, Indonezija 80361

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 130recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (130)
Razvrstati po:
Brian J. Parovi Canada, 1. svibnja 2016.
Bali Comfort
6,7
Great Staff always there to help, the location is very good for this area 5 minute walk to very good warung's & also to western food. The rooms are very comfy with very good wifi & tv & the breakfast is also one of the best. We will let our friends know about Terrace Bali Inn.
Prijavi ovu recenziju
Rishenda M. Parovi Australia, 16. travnja 2016.
Not the cleanest but it is cheap.
3,7
While the rooms were spacious enough they weren't very clean. The fridge was filthy (something akin to blood had been spilt in it). In saying that we only needed to be in the room for about 6 hours while waiting to catch a flight so the price was good for what we got. It is within walking distance of a lot of restaurants which was a bonus.
Prijavi ovu recenziju
Jonna H. Solo putnici Finland, 21. veljače 2016.
Very nice place!
5,7
Staff were really Friendly. Good breakfast.
Prijavi ovu recenziju
Niall F. Parovi United States of America, 7. veljače 2016.
Nice friendly place
4,7
Lovely place - quiet and relaxing
Prijavi ovu recenziju
Alex K. Solo putnici Australia, 19. siječnja 2016.
pool in garden setting

pool
7,3
Prijavi ovu recenziju
Kasandra Z. Parovi Venezuela, 24. prosinca 2015.
had a great time at this place

wifi, food and location
10
This place was very nice. Quiet and clean. The wifi was super fast. The breakfast was really nice and the staff cleaned up our room everyday. The bed was very comfortable and the air conditioning worked good. The pool was cold but this is the rainy season so it kinda makes sense.
Prijavi ovu recenziju
Soh L. Parovi Malaysia, 24. rujna 2015.
Comfortable and clean

Comfortable bed, clean, location
7,7
This's the 3rd time I stay at this Inn. Definitely the bed is very comfortable can sleep very nice. The room is clean and big. Breakfast is very nice. It's very valuable to get this hotel in Nusa Dua area! Everything is good as before, just a different feel as last 2 time I stay, new face of the staff and not friendly as before, only a girl staff but I don't know her name is very friendly and helpful, always give a smile face. If they can be as friendly as before, this Terrace Bali Inn will be highly recommendation!
Prijavi ovu recenziju
Evgueni B. Parovi Russia, 17. rujna 2015.
It's ok for one night for transit.

Ok breakfast ,staff fine
7
Rooms not nice. Road every dark.
Prijavi ovu recenziju
Giselle G. Solo putnici Netherlands, 5. kolovoza 2015.
Great garden, nice staff

Garden, pool, staff
7,7
It was a nice , small , quiet hotel. De staff was very nice and helpfull. Clean room. As much tea with breakfast as you want.
Prijavi ovu recenziju
Antony M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. srpnja 2015.
Nice, clean and calm

Clean, calm, nice staffs
9,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Terrace Bali Inn BaliTerrace Bali Inn Bali - BazenTerrace Bali Inn Bali - KupaonicaTerrace Bali Inn Bali - Gostinjska sobaTerrace Bali Inn Bali - Balkon/terasaTerrace Bali Inn Bali - VrtTerrace Bali Inn Bali - BazenTerrace Bali Inn Bali - KupaonicaTerrace Bali Inn Bali - Gostinjska sobaTerrace Bali Inn Bali - Gostinjska sobaTerrace Bali Inn Bali - Eksterijer hotelaTerrace Bali Inn Bali - BazenTerrace Bali Inn Bali - Interijer hotelaTerrace Bali Inn Bali - BazenTerrace Bali Inn Bali - Balkon/terasaTerrace Bali Inn Bali - Balkon/terasaTerrace Bali Inn Bali - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05