Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, Near Hoan Kiem Lake, distrikt Hoan Kiem , Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Thaison Hotel 1 (Asia Paradise Hotel)
Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Kupaonica Thaison Palace Hotel Hanoi - Restoran Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Interijer hotela Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Thaison Palace Hotel Hanoi - Ulaz Thaison Palace Hotel Hanoi - Interijer hotela Thaison Palace Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržaji Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Kupaonica Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje distrikt Hoan Kiem Broj soba: 35
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1487recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1487)
Razvrstati po:
Leandro B. Parovi Argentina, 2. kolovoza 2015.
staff and location great, rooms just ok

Staff, WiFi, Location
7
It was OK
Prijavi ovu recenziju
Thomas R. Parovi United States of America, 2. kolovoza 2015.
All we could ask for in a hotel

friendliness, comfort, great price
10
After a rough day traveling here to Hanoi we were more than compensated by our stay at this hotel. The room is very comfortable and clean and all of the staff were very friendly and helpful. Also, breakfast was a real plus. We had a real variety of good food, quite unlike several other hotels we experienced.
Prijavi ovu recenziju
Anthony M. Solo putnici Australia, 29. srpnja 2015.
Good Hotel

Staff,location,comfortable room
8,3
Enjoyed my stay,staff performance was exelent, would recommend to all my friends.
Prijavi ovu recenziju
Silvia A. Parovi Spain, 28. srpnja 2015.
Very good

Atention, localitation, breakfast
9,3
Prijavi ovu recenziju
Anthony M. Solo putnici Australia, 25. srpnja 2015.
Good Hotel

Staff,location, comfortable room
8,3
Enjoyed my stay,staff exelent, would recommend to all my friends.
Prijavi ovu recenziju
Juhyung S. Poslovni putnici South Korea, 14. srpnja 2015.
Value for the money

price, elevator, friendly staffs
7,3
This old hotel is located on Hang Voi street away from the hustle and bustle old quarter. This hotel also has a sister hotel on Hang Thung. I was transferred to Crystal Hotel for the first night and returned to the hotel. My room was upgraded to the highest floor of the hotel when I returned but the top floor has no elevator. Thus I should work. Staffs are friendly.
Prijavi ovu recenziju
Melanie L. Solo putnici United States of America, 14. srpnja 2015.
5 star service

Service, comfort, location
9
Lovely stay. Staff was amazing and attentive and I felt right at home the moment I walked in. The rooms are great and location is perfect. Highly recommended.
Prijavi ovu recenziju
George S. Solo putnici Australia, 11. srpnja 2015.
Good size rooms with clean & well maintained rooms

room size, bed size and services
6,3
Got upgraded on arrival which was great and a coffee on arrival which was nice. The room was excellent value for the price but the issue was the WIFI was always cutting out which was really frustrating to deal with as could never get rectified. The staff are very helpful and try hard to be helpful. Overall good stay
Prijavi ovu recenziju
Vonica K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 5. srpnja 2015.
3 Star Hotel with 5 Star Service (Part 2)

1) Superb location 2) Remarkable Staffs 3) Yummy Food
10
It was our first visit to Hanoi and we were impressed by the hospitality of the hotel's staffs. Their friendliness and smiles said it all. Was greeted by Joe upon arrival at the hotel and followed by a nice cup of Iced Vietnamese Coffee. Joe then went on to show us the hotel's very own printed travelling map of Old Quarter and gave us some suggestions on what to do and where to go in Hanoi. We even took up the Half Day City Tour proposed by Joe and it was fantastic. Our private tour guide, Papaya, was friendly, speaks good English and knowledgeable. The Hotel's room is clean, comfortable and value for money. The buffet breakfast was fantastic and we enjoyed the different varieties of food. Thumbs up to the kitchen staff! All the other staffs namely Hien, Christine, Sophie, Huy, Lily were friendly, helpful and strive their very best to make us feel at home. Well done! The Hotel even packed breakfast for us to take away to the airport. You all made our stay in Hanoi a very memorable one and will definitely check into Thaison Palace Hotel when we next visit Hanoi. If you are looking for a place to stay in Hanoi, look no further as Thaison Palace Hotel is "the perfect place".
Prijavi ovu recenziju
Vonica K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 5. srpnja 2015.
3 Star Hotel with 5 Star Service

1) Great Location - walking distance to major attractions 2) Exceptional Staffs - nothing is too difficult for them, went all out to make us feel at home
10
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - KupaonicaThaison Palace Hotel Hanoi - RestoranThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Interijer hotelaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - UlazThaison Palace Hotel Hanoi - Interijer hotelaThaison Palace Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržajiThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - KupaonicaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - RestoranThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - SadržajiThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - SadržajiThaison Palace Hotel Hanoi - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04