ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, Near Hoan Kiem Lake,, Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Thaison Hotel 1 (Asia Paradise Hotel)
Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Kupaonica Thaison Palace Hotel Hanoi - Sadržaji Thaison Palace Hotel Hanoi - Restoran Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Interijer hotela Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Ulaz Thaison Palace Hotel Hanoi - Interijer hotela Thaison Palace Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržaji Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Kupaonica Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero Broj soba: 35
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1306recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1306)
Razvrstati po:
Alan B. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 21. listopada 2014.
fantastic hotel

staff rooms breakfast
9,7
we stayed there last year and had a wonderful time , we stayed with our 4 children this time and everybody had a great time , thee staff are very very good with nothing being too much trouble .
Alan B. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 21. listopada 2014.
great hotel great value

value for money , staff rooms
9,3
just loved staying , the staff were very helpful and its very clean with a very good breakfast.
Rose A. Parovi Australia, 20. listopada 2014.
Felt like home away from home

The staff, the room, the location
9,3
I cannot recommend this hotel more! The staff were friendly and treated us like family. Upgraded us just because they could and went far beyond in all their help. Great location in the old district, walking distance to all shops/restaurants/etc but just far enough away to make it a quieter location, out of the busy, noisy streets.
Robert H. Solo putnici United States of America, 19. listopada 2014.
Friendly staff. Great location. Excellent breakfas

Friendly staff, great location, buffet breakfast
10
The staff were very welcoming. I highly recommend this hotel.
Alan B. Obitelji sa malom djecom Thailand, 11. listopada 2014.
perfect place to stay

rooms staff very clean
9,3
stayed for a week with family and loved it there , very helpful staff , looking forward to going back .
Rosalinda A. Grupe Philippines, 11. listopada 2014.
Great Stay

Spacious and clean room, friendly & accommodating staff, served extra fruits to us in our room
9
We had a great time staying in the hotel. Strategically located near the lake and the streetfoods.
Dung N. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 9. listopada 2014.
Nice staff

Nice service, good location
8,7
Very sastified
Lovenia M. Parovi Philippines, 8. listopada 2014.
Awesome!!!

Staff, location, food
9,3
Really a great one!!! All the staff are very accomodating & friendly - they make you feel at home, food was ok. We arrived early and they let us checked in early as well, even upgraded our room which was great. I would be very willing to come back here once i visit Vietnam again.
Norlizah P. Grupe Malaysia, 29. rujna 2014.
All about the hotel and staff are marvellous!

The staff, the staff, the staff.They went all out to make our stay in the hotel a memorable one. The hotel itself is clean and the rates are very reasonable .
10
It was marvellous one. Even though it is a 3 star hotel, the services rendered are 6 star, I would say better than the 6 star hotel I have been before! We booked standard rooms but was upgraded to VIP rooms. Drinks were free flow! ( The staff would ask and serve juices and fruits every time we enters the hotel doors!). Breakfast were prepared early just to cater for us who need to checkout at 615 am! The hotel location is also great as it is near to the shopping areas and a beautiful lake. The staff especially are very great and should command a special mention for their excellent hospitality, very courteous and accommodating!
Dayang S. Parovi Malaysia, 25. rujna 2014.
Great service

Friendly staff, clean & neat room, nice breakfast
10
Fantastic. All the staff are very kind & friendly, room is clean & neat. I would recommend others to stay here & I will stay here again if I ever come back to Hanoi.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - KupaonicaThaison Palace Hotel Hanoi - SadržajiThaison Palace Hotel Hanoi - RestoranThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Interijer hotelaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - UlazThaison Palace Hotel Hanoi - Interijer hotelaThaison Palace Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržajiThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - KupaonicaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - ApartmanThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće


AS-AGWEB-3A06