ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Thaison Palace Hotel

9 Hang Voi Street, Near Hoan Kiem Lake,, Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Thaison Hotel 1 (Asia Paradise Hotel)
Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Kupaonica Thaison Palace Hotel Hanoi - Restoran Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Interijer hotela Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Thaison Palace Hotel Hanoi - Ulaz Thaison Palace Hotel Hanoi - Interijer hotela Thaison Palace Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržaji Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i piće Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Kupaonica Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Thaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero Broj soba: 35
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1425recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1425)
Razvrstati po:
Ly T. Parovi Vietnam, 18. travnja 2015.
it values money.

good location, friendly staff, prompt support
8,3
Good!!
Vijaya K. Solo putnici Malaysia, 18. travnja 2015.
Great location

The hotel is located in the old quater and it was easy to go around the old quarter from and to the hotel. Staffs were very friendly and the welcoming was really warm.
9
The hotel's breakfast menu was nice even though the restaurant was cramped. Overall staying experience was great...
Taekyu H. Solo putnici South Korea, 15. travnja 2015.
Very good deal.

It had great value for the price.
7,7
I've tried 5 star hotels in hanoi but the breakfast food were not so different compared to this hotel. It is a bit far from the main streets of 36 streets ( Ma Mai for instance) but very walkable. The service was excellent and I am certain that you won't feel so bad by using this hotel for this price ;)
Celia D. Parovi United States of America, 14. travnja 2015.
welcome to Hanoi

Incredibly helpful staff, comfy rooms, delicious breakfast
10
We are loving it. Well located , the most helpful and friendly staff. Mr Joe the manager organized some great tris for us
Lian W. Parovi Malaysia, 12. travnja 2015.
3 Star Hotel But 5 Star Services

Location Very Good Just Right In The Old Quarter Nearby Central Post Office And Ho Kien Lake.The Counter Staff Very Helpful And Polite,I'm So Lucky To Get A Room Upgraded!
9,7
Sathiya S. Poslovni putnici Malaysia, 12. travnja 2015.
Good Service

1.breakfast set 2.Receptionist 3.Room
10
It was a wonderful experience and looking forward to be there again..
Kesavan M. Poslovni putnici Malaysia, 12. travnja 2015.
Nice hotel

Worth for money
10
Real nice hotel and good breakfast. Staffs are very friendly
Carmela D. Solo putnici Philippines, 7. travnja 2015.
Elegant rooms but unclean and no window

Pancakes
7
Good enough
Sathiya S. Poslovni putnici Malaysia, 6. travnja 2015.
The hotel is very much comfort and the staffs are

1.coffee 2.staff 3.food
10
I'm satisfied with the service provided..Will be check in here whenever I'm coming to Hanoi again :-)
Kesavan M. Poslovni putnici Malaysia, 6. travnja 2015.
Near to city

a lots of shopping can be done
10
Peace and silents events its in middle of busy city...

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Thaison Palace Hotel HanoiThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - KupaonicaThaison Palace Hotel Hanoi - RestoranThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Interijer hotelaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - UlazThaison Palace Hotel Hanoi - Interijer hotelaThaison Palace Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržajiThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - KupaonicaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - RestoranThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - SadržajiThaison Palace Hotel Hanoi - Hrana i pićeThaison Palace Hotel Hanoi - SadržajiThaison Palace Hotel Hanoi - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C07