Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Sadržaji The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Recepcija The 101 Bali Legian Hotel Bali - Recepcija The 101 Bali Legian Hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Posao Centar The 101 Bali Legian Hotel Bali - Dvorana za fitness The 101 Bali Legian Hotel Bali - Okružje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastanke The 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastanke The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela
Područje Legian Broj soba: 300
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4768recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (4768)
Razvrstati po:
Darren S. Parovi Australia, 3. srpnja 2015.
Great stay at 101

staff, cleanliness and convenient location
8,3
We really enjoyed our stay and would definitely recommend this hotel to others - really great value for money and close to everything.
Amare H. Solo putnici Australia, 1. srpnja 2015.
Australia

Receptions performance, management, security
6
This is my second stay at this hotel, I felt like they did not perform as they did previously. I stayed 8 night and found my room cleaned may be three times. I found myself having to ask for a towel because there was non. My sink in the room kept getting flooded, so I had to brush my teeth in the shower. Overall it's not a bad hotel but next time I will definitely look for something a bit better, specially regarding the flooding and the towel.
Laura G. Solo putnici United Kingdom, 30. lipnja 2015.
A happy hotel

Staff manners and friendliness, sky pool, value for money
8,7
I enjoyed my stay at 101 and the staff are extremely friedndly happy and helpful. I had actually booked to be in Legian and this hotel is definitely in Kuta (I guess agoda needs to adjust the location). It is definitely a hotel geared for younger people. It's feels very social with everyone making friends and hanging out by the pool during the day. Personally I would have preferred a slightly quieter location and hotel (hence booking in Legian) but the hotel itself was good. Saying that I didn't hear noise at night even though there were a couple of pool parties during my stay there.
Lucas A. Solo putnici Malaysia, 28. lipnja 2015.
Nice Room

Nice room
8
Boon H. Parovi Malaysia, 28. lipnja 2015.
A place where you will revisit!

Comfort great location and helpful staff
8,3
Jacqueline B. Grupe Australia, 27. lipnja 2015.
Easy

Pool party cocktails, staff & beautiful building
7,7
Fantastic
Lisa D. Parovi Australia, 27. lipnja 2015.
Good location average rooms

Location, staff.....that's it!
6
Was ok! Location is good if you want to be in the heart of Kuta, the room we got was average, smelled of mould and had no view. The pool is very small and full of drunken teens.
Kumar D. Parovi India, 26. lipnja 2015.
Nice hotel

Service Rooftop Swimming pool breakfast
9
Nice place to enjoy
Spencer R. Solo putnici Australia, 25. lipnja 2015.
Very good

Staff, rooms, service
8
Great
Glenda H. Grupe United States of America, 25. lipnja 2015.
Great location!

Location! Cleanliness! Value!
9,3
We only had one night in Kuta, after spending four days in Labuan Bajo and the hotel Legian was a great place to stay. It is near shopping, many restaurants, clubs and the beach. The staff are very helpful.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SadržajiThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RecepcijaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RecepcijaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Posao CentarThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Dvorana za fitnessThe 101 Bali Legian Hotel Bali - OkružjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Eksterijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KafićThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Spa centarThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08