ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The 101 Bali Legian hotel

Jl. Raya Legian No. 117, Legian, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : The 101 Legian

The 101 Bali Legian hotel Bali - Eksterijer hotela The 101 Bali Legian hotel Bali - Spa centar The 101 Bali Legian hotel Bali - Posao Centar The 101 Bali Legian hotel Bali - Spa centar The 101 Bali Legian hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian hotel Bali - Sadržaji The 101 Bali Legian hotel Bali - Pogled The 101 Bali Legian hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian hotel Bali - Eksterijer hotela The 101 Bali Legian hotel Bali - Soba za sastanke The 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian hotel Bali - Pub/salon The 101 Bali Legian hotel Bali - Sport i aktivnosti The 101 Bali Legian hotel Bali - Spa centar The 101 Bali Legian hotel Bali - Recepcija
The 101 Bali Legian hotel Bali - Soba za sastanke The 101 Bali Legian hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian hotel Bali - Bazen
Područje Legian Broj soba: 197
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3959recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3959)
Razvrstati po:
Ong C. Parovi Malaysia, 11. srpnja 2014.
Nice to consider for next trip.

Money to money. What you pay, what you get. Overall are good.
8
Overall are good but the internet speed very slow. The world are connected by the internet/www. The internet make the world become smaller and smaller. And I get to know The 101 Bali Legian Hotel via Agoda.com. Thus, internet bring us come together. Hope can improve the speed of internet for my next visit.
Priyatna O. Parovi Indonesia, 10. srpnja 2014.
You Will Like It !!

Good &Good &Good
8
Chonthicha P. Grupe Australia, 8. srpnja 2014.
awesome

Pubbing shipping nightlife
9
Nathalie P. Grupe France, 8. srpnja 2014.
Convenient, Nice location and comfortable hotel.

Location, staff, room.
9,7
Great hotel for à Nice stay un Legian, Bali, friendly staff and all kind of facilites. Pool is great but music there can be a bit too loud on somedays.
Luis M. Grupe Philippines, 4. srpnja 2014.
A blasttttt!!!! :,)

Location was good, rooms better and the staff were the best :,)
10
All i can say is the next time i will visit bali, i will surely stay at the 101 bali legian hotel. Im not sure about the other rooms but the room that my fiance and i where staying is close to soundproof and the bed so comfy and the staff soo friendly. Better than the 5star hotel which we spent our last few nights :,)
Natalia I. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 3. srpnja 2014.
Nice and comfort

Delicious breakfast, beautifyl sky pool and bat
7,3
Natalia I. Grupe Indonesia, 3. srpnja 2014.
Nice and comfort

Good food, near shopping street, beautiful sky pool and bar
6
A lot of fun and all of us really enjoy our holiday
Chin T. Grupe Malaysia, 30. lipnja 2014.
Great

Great location, clean, value for money
8,3
The stay was good.. Centrally located and very clean.. Staffs are friendly and helpful too
Nelson N. Parovi Indonesia, 23. lipnja 2014.
Good hotel, near airport, comfortable place

Good pool and good beach and good view
7
I like stay in this hotel, good pool and very near in light life, but the room very small and the air circulation bad.
Kenneth K. Parovi Netherlands, 22. lipnja 2014.
Nice looking hotel with very small rooms

location, swimming pool
4,3
Did not rally enjoy the room, bathroom is very small, the soap and shampoo do not smell nice

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The 101 Bali Legian hotel BaliThe 101 Bali Legian hotel Bali - Eksterijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Spa centarThe 101 Bali Legian hotel Bali - Posao CentarThe 101 Bali Legian hotel Bali - Spa centarThe 101 Bali Legian hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian hotel Bali - SadržajiThe 101 Bali Legian hotel Bali - PogledThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - Eksterijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Pub/salonThe 101 Bali Legian hotel Bali - Sport i aktivnostiThe 101 Bali Legian hotel Bali - Spa centarThe 101 Bali Legian hotel Bali - RecepcijaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - Posao CentarThe 101 Bali Legian hotel Bali - RecepcijaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Eksterijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - SadržajiThe 101 Bali Legian hotel Bali - Bazen


AS-AGWEB-3B05