ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Posao Centar The 101 Bali Legian Hotel Bali - Recepcija The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian Hotel Bali - Sadržaji The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian Hotel Bali - Dvorana za fitness The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i piće The 101 Bali Legian Hotel Bali - Okružje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastanke The 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastanke The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i piće The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Sadržaji The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kupaonica The 101 Bali Legian Hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba
Područje Legian Broj soba: 197
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4342recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (4342)
Razvrstati po:
Roza T. Solo putnici Australia, 23. prosinca 2014.
Constant noise from restaurant phone ringing

None
6,7
This hotel is like a noise factory, the phone ringing from the restaurant non stop until 1 am and then early in the morning, cleaning trolley heard ifrom corridor constantly
Linda E. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. prosinca 2014.
Just okay

Sky pool, lobby, price
5,3
Just okay
Jason W. Solo putnici Australia, 22. prosinca 2014.
good location

good location staff and rooms
8
Good value for money , friendly staff , good location , nice hotel . Just the hotel drinks and food are too overpriced
Joyce L. Parovi Singapore, 16. prosinca 2014.
Perfect service overtime!

Staff, location, price
9
Always love how amazing I feel everytime I stay here. Everyone is always so smiley and cheerful, never fails to make my day.
Luke T. Parovi Australia, 15. prosinca 2014.
very small rooms not as good as it looks

the location was good
4
Not a good stay at all the rooms were very small and the shower was dirty and the bathroom was the size of a matchbox. It was very loud and noisy in an ok location but would not recomend unless you are a school leaver! We were checked into a room that still had guests inn aswell. No goof sorry
Margaret T. Grupe Indonesia, 13. prosinca 2014.
good place , clean and good location

good location, clean , good services
7,7
Chelsea J. Grupe United Kingdom, 12. prosinca 2014.
GREAT HOTEL

Location, Price, Rooftoop pool!
8,7
Great hotel, rooftop pool and all other amenities are great. Really good location, 10 minute walk from Kuta beach and right in the middle of all restaurants and bars!
James C. Parovi Australia, 12. prosinca 2014.
Noisy holiday

location was ok
5,7
a very noisy stay. People drunk, yelling and running around the hotel all night. Doors banging most afternoons and nights as well.
George W. Solo putnici United States of America, 12. prosinca 2014.
good location for the Legian street

nice pool. good location. security guard checkpoint
8,7
room was minimalist looking and small but adequate and seems new. Their gym is not good (3 pieces of old equipment with one weigh set broken) but the pool is nice. Starbucks on-site and is very nice.
Dara U. Poslovni putnici Indonesia, 12. prosinca 2014.
Cozy and a good placa

Room, breakfast, facilities
7,3
Its a good and cozy place to stay. The breakfast was so delicious and many variant of food. But i think the water in bathroom its a little bit smelly,they should fix it.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Posao CentarThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RecepcijaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SadržajiThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Dvorana za fitnessThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - OkružjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SadržajiThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KupaonicaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SadržajiThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Eksterijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i piće


AS-AGWEB-3A07