Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Sadržaji The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Recepcija The 101 Bali Legian Hotel Bali - Recepcija The 101 Bali Legian Hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Posao Centar The 101 Bali Legian Hotel Bali - Dvorana za fitness The 101 Bali Legian Hotel Bali - Okružje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastanke The 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastanke The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela
Područje Legian Broj soba: 300
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4823recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (4823)
Razvrstati po:
Sim H. Solo putnici Malaysia, 29. srpnja 2015.
Location good but too noisy

Location are convenient . 15mins to Kuta beach. Food around Legian street are expensive. Oppesite Kuta beach have cheaper food.
6,7
room are clean. But every night surrounding clubbing music too loud. But never mind they are nice Music. But I hate the people who getting drunk there. They will shout at the corridor outside our room.
Prijavi ovu recenziju
Gemma A. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 28. srpnja 2015.
Mother and son travellers

Value for money , staff performance , great position
8,7
Our stay was great but a little noisy at the front of the hotel . After the first night . We asked to be moved to the back of the hotel which was done straight away and upgraded to a pool access . Which was great . I think this hotel is great value for money and very well maintained .
Prijavi ovu recenziju
Tristian S. Solo putnici Australia, 28. srpnja 2015.
101 the place

Location service and food
9,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Lucas A. Solo putnici Malaysia, 25. srpnja 2015.
Great Location

Nice food
8
Prijavi ovu recenziju
Teresa B. Solo putnici Australia, 24. srpnja 2015.
3 night stay

Cleanliness, friendly & helpful staff
8,7
We enjoyed our stay at the hotel very much. The staff were great, as were the restaurants and facilities. It was well located if you want to be in the center of the action in Legian. The only negative was that if you wanted to sleep-in past 7am then I wouldn't recommend staying in a room on the 3rd floor directly under the restaurant as we woke to the sounds of customers dragging their chairs in & out at their breakfast table.Overall, we thought it was great value!
Prijavi ovu recenziju
Renee S. Solo putnici Australia, 23. srpnja 2015.
Perfect Location Dream Staff and Dream Pool

Pool, Staff, Food
9,7
My stay was wonderful and I enjoyed staying at the hotel very much. The restaurant and breakfast buffet were fantastic and the pool is also amazing. The staff are helpful, friendly and go the extra mile to make you feel welcome shout out to Tiwi who was awesome :)
Prijavi ovu recenziju
Jodie A. Grupe Australia, 23. srpnja 2015.
Bali 101

the upstairs dining area & pool
5
Very average. The staff were amazing. Over priced for average food, expensive drinks made badly & rooms in need of a revamp.
Prijavi ovu recenziju
Dessy N. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. srpnja 2015.
Location

Value for money, location
7,7
Prijavi ovu recenziju
Brooke W. Solo putnici Australia, 22. srpnja 2015.
Enjoyed my stay

Central location, the pool, and heaps of rooms
7
Wifi connection needs to stop timing out
Prijavi ovu recenziju
Sally S. Grupe Australia, 20. srpnja 2015.
Rip off
2,7
Noisey, tiny room, old small bathroom, very overpriced, untidy staff
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SadržajiThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RecepcijaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RecepcijaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Posao CentarThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Dvorana za fitnessThe 101 Bali Legian Hotel Bali - OkružjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Eksterijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KafićThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Spa centarThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01