ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Sadržaji The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Recepcija The 101 Bali Legian Hotel Bali - Recepcija The 101 Bali Legian Hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Posao Centar The 101 Bali Legian Hotel Bali - Dvorana za fitness The 101 Bali Legian Hotel Bali - Okružje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastanke
Područje Legian Broj soba: 197
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4506recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (4506)
Razvrstati po:
Cam T. Solo putnici Australia, 2. ožujka 2015.
Noisy!

Good location
6,3
Good location, but the scraping of the chairs in the dining room above was insane!!! Get some damn protectors on the chair legs!!
Natalie H. Solo putnici Australia, 2. ožujka 2015.
Great value hotel in an excellent location

The buffet Breakfast, the pools and location
8,7
This is my 3rd stay at the hotel and it never disappoints and I must say the new part of the hotel is great. I stayed in one of the King Deluxe rooms and I think these new rooms (I stayed in 045) are much bigger and I even had a great balcony area. The new pool here too is a lot longer and was good to do laps in and was a lot quieter than the other one. Above all I love the breakfast - a great mix of choices including an omelette station and Balinese traditional food.
Tingwei K. Solo putnici Taiwan, 1. ožujka 2015.
Very nice location

Reasonable price, good location,very new
9,7
Amazing hotel, 2 swimming pool and location is very nice
Karolin R. Parovi Germany, 1. ožujka 2015.
Great value

Friendly staff
9
Philip C. Solo putnici Australia, 28. veljače 2015.
Perfect location.

location, breakfast and the pool party's
9
Awesome...
I K. Solo putnici Indonesia, 26. veljače 2015.
I love hotel 101

The pool is beatifull
7
Was good I will stay there again when I'm back to Bali
Berton B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. veljače 2015.
good place best price

price food and custumer
10
becaus i have reverence from berton my friend also stay that hotel
Laurie C. Solo putnici Australia, 25. veljače 2015.
clean and comfortable

location,rooftop pool,staff
5,3
it was what you would expect for a 4 star hotel clean comfortable.Waiting for a 3 pm check-in was a bit much I thought.Turning on the music @ 7 am I thought was ridiculous.
Paul S. Solo putnici Australia, 23. veljače 2015.
Very happy

Location , staff , value
8,7
Great stay , walk to all parts of Legian and Kuta, clean professional staff , good food , good pool , good party and DJ, close to night clubs. 15 min to Airport.
Eddy Q. Parovi Malaysia, 23. veljače 2015.
Value for money, good location

Location, entertaiment , shopping
9,7
Overall is good, room bit small but still ok. Convenient location to get food , entertaiment and near to kuta beach, popies lane. Cleanliness of room is good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SadržajiThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RecepcijaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RecepcijaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Posao CentarThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Dvorana za fitnessThe 101 Bali Legian Hotel Bali - OkružjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KupaonicaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Eksterijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KafićThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Spa centar


AS-AGWEB-3C07