ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The 101 Bali Legian hotel

Jl. Raya Legian No. 117, Legian, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : The 101 Legian
The 101 Bali Legian hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian hotel Bali - Posao Centar The 101 Bali Legian hotel Bali - Recepcija The 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian hotel Bali - Eksterijer hotela The 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian hotel Bali - Sadržaji The 101 Bali Legian hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian hotel Bali - Eksterijer hotela
The 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian hotel Bali - Okružje The 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian hotel Bali - Dvorana za fitness The 101 Bali Legian hotel Bali - Hrana i piće The 101 Bali Legian hotel Bali - Okružje The 101 Bali Legian hotel Bali - Okružje The 101 Bali Legian hotel Bali - Soba za sastanke The 101 Bali Legian hotel Bali - Soba za sastanke The 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian hotel Bali - Hrana i piće
Područje Legian Broj soba: 197
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4118recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (4118)
Razvrstati po:
Kathryn T. Solo putnici Australia, 29. rujna 2014.
For Schoolies

Staff are friendly, House keepers good, coffee shop excellent.
5
Very very noisy!! Good for party animals under 25. Bad location to catch a taxi . No shade or trees around pool it is like a concrete jungle. Will not ever stay again here.
Kristopher B. Solo putnici United States of America, 29. rujna 2014.
It was a good hotel, but staff were kinda funky.

Cleanliness, I guess location if you're a tourist, and the guy who draws maps for you.
6,3
It was decent, if yor a tourist it's good, but a s a travel it's ok.
Darragh H. Parovi Australia, 29. rujna 2014.
Central Location

Location, Pool, New
6
We only stayed at the 101 for one night before leaving Bali and it was satisfactory. The room was quite small and the bathroom smelt a little bit. The rooftop pool is really nice, however, there was very loud music playing with a DJ very much learning his craft during the afternoon. Hotel staff were helpful and let us check into our room early. When we went to check out I was a bit disappointed with the security guard arranging a taxi for us at $15 when it should have been less than $5. I don't think I would stay there again.
Djie T. Poslovni putnici Indonesia, 28. rujna 2014.
Best location and near to hang out area

Location, Internet connection and cafe
7,3
Nurul A. Parovi Malaysia, 27. rujna 2014.
strategic place with new concept hotel .

colourfull , enjoy
8
Agus C. Parovi Indonesia, 25. rujna 2014.
clean and nice room but noisy surroundings

clean and nice room,friendly staff.
7
the room was clean and nice, the staff are friendly and helpfull. the location are great. the one that kinda annoying is the room sound proff very bad. can hear people talking at the other room and if they moved furniture. also they need to readjust the door stop. the door slam are kinda hard that sometimes shocked me and my wife.
Randy S. Parovi Indonesia, 23. rujna 2014.
Worthy

Location, swimming pool, and starbucks..
6,7
Quite good and enjoyable
Kathy N. Parovi Malaysia, 23. rujna 2014.
awesome

view,clean and comfortable
9
Perfect
Ada M. Solo putnici Australia, 23. rujna 2014.
Ok

Staff, food, room
9,3
Kok H. Parovi Malaysia, 22. rujna 2014.
MR

Staff, environment, location
7
not bad, can be better if intro more variety / more local food on breakfast session

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The 101 Bali Legian hotel BaliThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - Posao CentarThe 101 Bali Legian hotel Bali - RecepcijaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Eksterijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - SadržajiThe 101 Bali Legian hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - Eksterijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - OkružjeThe 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Dvorana za fitnessThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian hotel Bali - OkružjeThe 101 Bali Legian hotel Bali - OkružjeThe 101 Bali Legian hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - UlazThe 101 Bali Legian hotel Bali - UlazThe 101 Bali Legian hotel Bali - Bazen


AS-AGWEB-3B05