ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The 101 Bali Legian hotel

Jl. Raya Legian No. 117, Legian, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : The 101 Legian

The 101 Bali Legian hotel Bali - Eksterijer hotela The 101 Bali Legian hotel Bali - Spa centar The 101 Bali Legian hotel Bali - Posao Centar The 101 Bali Legian hotel Bali - Spa centar The 101 Bali Legian hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian hotel Bali - Sadržaji The 101 Bali Legian hotel Bali - Pogled The 101 Bali Legian hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian hotel Bali - Eksterijer hotela The 101 Bali Legian hotel Bali - Soba za sastanke The 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian hotel Bali - Pub/salon The 101 Bali Legian hotel Bali - Sport i aktivnosti The 101 Bali Legian hotel Bali - Spa centar The 101 Bali Legian hotel Bali - Recepcija
The 101 Bali Legian hotel Bali - Soba za sastanke The 101 Bali Legian hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian hotel Bali - Bazen
Područje Legian Broj soba: 197
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3984recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3984)
Razvrstati po:
. Parovi 23. srpnja 2014.
Great location, great food, great facilities!

Facilities, location, staff friendliness
9,7
Great location, very clean, would 100% come back. My only criticism is that on movie nights up in the roof top restaurant the movies they played whilst we were there were very inappropriate and put me off my meal with violence and death. Not what you want to see or hear when trying to eat your carbonara! But over all the place was awesome, the staff incredibly friendly! Our highlight was the breakfasts there and the pool! Thank you
Jarrad I. Grupe Australia, 15. srpnja 2014.
Loved the experience of Bali night life & culture

Great Accommodation, very friendly staff and amazing roof top pool area
8
101 never had a dull moment. Very clean and very helpful staff.
Elaine B. Grupe Ireland, 14. srpnja 2014.
Great location, perfect for pool and partying

Location Value Pool access
8
Housekeeping was a bit noisy otherwise a good stay, great location
Benjamin B. Solo putnici Australia, 14. srpnja 2014.
Nice hotel, Great Staff

Staff, Swimming pool, Gardens.
8
Nice Hotel for solo travellers. Good for young people party hotel. Great Staff.
Ong C. Parovi Malaysia, 11. srpnja 2014.
Nice to consider for next trip.

Money to money. What you pay, what you get. Overall are good.
8
Overall are good but the internet speed very slow. The world are connected by the internet/www. The internet make the world become smaller and smaller. And I get to know The 101 Bali Legian Hotel via Agoda.com. Thus, internet bring us come together. Hope can improve the speed of internet for my next visit.
Suprijo O. Grupe Indonesia, 10. srpnja 2014.
Good hotel

Good place Nice swimming pool Good breakfast
9,3
I am very enjoying stay at this hotel. Good place , nice swimming pool, clean room, nice breakfast.
Priyatna O. Parovi Indonesia, 10. srpnja 2014.
You Will Like It !!

Good &Good &Good
8
Lauren S. Grupe Australia, 8. srpnja 2014.
Disappointing. Hotel has deteriorated very quickly

Location, cheap, wifi
5
Although it was cheap, there are many more much nicer hotel at the same price. I have stayed there before and in the couple of year between stays, the hotel has become quite run down quite quickly.
Chonthicha P. Grupe Australia, 8. srpnja 2014.
awesome

Pubbing shipping nightlife
9
Nathalie P. Grupe France, 8. srpnja 2014.
Convenient, Nice location and comfortable hotel.

Location, staff, room.
9,7
Great hotel for à Nice stay un Legian, Bali, friendly staff and all kind of facilites. Pool is great but music there can be a bit too loud on somedays.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The 101 Bali Legian hotel BaliThe 101 Bali Legian hotel Bali - Eksterijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Spa centarThe 101 Bali Legian hotel Bali - Posao CentarThe 101 Bali Legian hotel Bali - Spa centarThe 101 Bali Legian hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian hotel Bali - SadržajiThe 101 Bali Legian hotel Bali - PogledThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - Eksterijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Pub/salonThe 101 Bali Legian hotel Bali - Sport i aktivnostiThe 101 Bali Legian hotel Bali - Spa centarThe 101 Bali Legian hotel Bali - RecepcijaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian hotel Bali - Posao CentarThe 101 Bali Legian hotel Bali - RecepcijaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Eksterijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian hotel Bali - SadržajiThe 101 Bali Legian hotel Bali - Bazen


AS-AGWEB-3A01