ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Posao Centar The 101 Bali Legian Hotel Bali - Recepcija The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian Hotel Bali - Sadržaji The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian Hotel Bali - Dvorana za fitness The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i piće The 101 Bali Legian Hotel Bali - Okružje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastanke The 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastanke The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i piće The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Sadržaji The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Kupaonica The 101 Bali Legian Hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba
Područje Legian Broj soba: 197
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4419recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (4419)
Razvrstati po:
Gerald D. Solo putnici Thailand, 23. siječnja 2015.
Holiday bali

Service . Staff . Location
10
Very enjoyable and relaxing
Christine G. Parovi Canada, 21. siječnja 2015.
Amazing place to stay!!

Location,pool,value
10
We loved it! Not one complaint!
Gilda J. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. siječnja 2015.
Value for Money

Superb Location, Value for Money & Comfy
7,3
Great!!
Minse B. Solo putnici South Korea, 15. siječnja 2015.
Not worth the money..

Location, pool, events
5,3
Melissa L. Grupe Australia, 14. siječnja 2015.
Great hotel for the price

Great range at buffet breakfast, Fast room cleaning and location is very close to kuta.
8,7
Overall the stay was above average. The rooms are adequate, the bathrooms are just very small. I'd recommend the hotel to upgrade their bathrooms and shower heads but besides that it is more than adequate. Timely room service and majority of the time exceptional customer service. Staff are very friendly always greeting you throughout the hotel. There are poolside parties every Sunday wednesday and Friday, I unfortunately missed these but I have heard good things! All taxi drivers know the hotel making it easy to get home. Thanks for a lovely stay 101!
Jared K. Solo putnici Canada, 14. siječnja 2015.
Decent place

Location is close to food, pool was great and staff was helpful and friendly overall.
7,3
My stay was good over all. The breakfest was good but done early. Did not feel I got value for prepaying the breakfest. the room was in a bad location in the building. Very loud and not private. I requested a change and was told "tommorow" two times. I was only there for 5 days. Over all good. 3.5 stars not 4 and staff was good but should have addressed the room location and noise volume, by moving me.
Sarah C. Parovi Australia, 14. siječnja 2015.
Our stay

Quick check in, clean room and cheap rate
8,7
Our room was clean and the room was comfortable, however at around 10pm there were loud noises above our room as though someone was moving heavy furniture around. The buffet breakfast had plenty to choose from and overall we were happy with our stay.
Nikki C. Grupe Australia, 13. siječnja 2015.
Very happy customer

Great location, great price, very clean!!
9,3
Mario G. Poslovni putnici Germany, 12. siječnja 2015.
Too traffic

None
6,3
Not really happy about this hotel.
Mario G. Poslovni putnici Germany, 11. siječnja 2015.
Not right hotel for business trip. Too traffic

What is good only the swimming pool view
7
I am found it this hotel not so clean as last time i came here. So not happy about it. The security in basement also not friendly.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Posao CentarThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RecepcijaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SadržajiThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Dvorana za fitnessThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - OkružjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SadržajiThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KupaonicaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SadržajiThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Eksterijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i piće


AS-AGWEB-3B04