Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The 101 Bali Legian Hotel

Jalan Legian no. 117, Badung, Legian, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : The 101 Legian
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska soba The 101 Bali Legian Hotel Bali - Sadržaji The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran
The 101 Bali Legian Hotel Bali - Restoran The 101 Bali Legian Hotel Bali - Recepcija The 101 Bali Legian Hotel Bali - Recepcija The 101 Bali Legian Hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Predvorje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Posao Centar The 101 Bali Legian Hotel Bali - Dvorana za fitness The 101 Bali Legian Hotel Bali - Okružje The 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastanke The 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastanke The 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotela
Područje Legian Broj soba: 300
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4874recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (4874)
Razvrstati po:
Yuan B. Grupe Malaysia, 28. kolovoza 2015.
Feedback

room and toilet small.
5,7
Quite good
Prijavi ovu recenziju
Chris M. Solo putnici Australia, 27. kolovoza 2015.
Position with comfort

The rooms were very nicely fitted out the bed was comfortable and the pool area was terrific with a great view , the hotel is clean and continuously kept tidy by the staff , the bar area was spacious
9,7
I stayed 3 nights , I found the rooms quiet , and I was able to relax.the only thing on the negative side was the Wifi needs a stronger signal !
Prijavi ovu recenziju
Ben C. Parovi Australia, 27. kolovoza 2015.
101

Breakfast
7,7
Not bad for the price
Prijavi ovu recenziju
Yoke P. Poslovni putnici Singapore, 26. kolovoza 2015.
A sea side hotel.

Location, Room, Food.
7,7
Fine
Prijavi ovu recenziju
Ditta M. Solo putnici Indonesia, 26. kolovoza 2015.
LOCATION

location, good pool, good room, good staff
8,3
i booked a room like 10 minutes before arriving in this hotel, the staff said the reciept hasnt come so i must wait til an hour. i said to him i will go out and when i come back 3 hours later. the staff ask me again about check in thing. ahhhh. but overall. everything was great, she upgraded my room free. the room was nice with balcony and pool view, the room is clean and smell so good. the food is nice but lil bit kind. the taste was good, the location of this hotel is perfect. near bomb monument, near pub/bars ar legian.
Prijavi ovu recenziju
Zuhazlina I. Parovi Malaysia, 25. kolovoza 2015.
Great location

location, value for money, facilities
6,7
Easy access to Legian and Kuta center
Prijavi ovu recenziju
Shane G. Solo putnici Australia, 22. kolovoza 2015.
Great location

location, roof area
9
Stayed here a few times, good location and the rooms are tidy if a bit small
Prijavi ovu recenziju
Guy G. Solo putnici Australia, 20. kolovoza 2015.
Just what I needed

Location, staff, value!
10
This was a great stay. Unfortunately I had to cut my trip short by 4 days due to family illness. So I missed out on a lot of things to do! But there is always next time
Prijavi ovu recenziju
Maysara H. Grupe Egypt, 17. kolovoza 2015.
Great Location , Tiny Rooms

Location is great, Staff are friendly, Rooms are Clean
7,7
As I mentioned before, the location is very good, but the rooms are very very small. The toilet and the shower are very small, too. There is no drawer to put your clothes and your stuff in it. The TV is a bit old (does not support USB!). In addition, the beds also are small. The hotel describes these small rooms as "Smart Design". On the other hand, the rooms are clean and the staff are friendly. The Sky Pools is great and the cafeteria/bar in the fourth floor is very nice.
Prijavi ovu recenziju
Dustin B. Parovi Italy, 14. kolovoza 2015.
great location, nice hotel

location, rooftop pool, music
9,7
The hotel is very nice and rooms are clean. The pool area is nice with music playing during the day and night. Very centrally located and 20min walk aways from the beach. Lots of bars and stores everywhere in the main road right in front of the hotel.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The 101 Bali Legian Hotel BaliThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - SadržajiThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RecepcijaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RecepcijaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Posao CentarThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Dvorana za fitnessThe 101 Bali Legian Hotel Bali - OkružjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Soba za sastankeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Interijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - RestoranThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - PredvorjeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Eksterijer hotelaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - KafićThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Hrana i pićeThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Spa centarThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Gostinjska sobaThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - BazenThe 101 Bali Legian Hotel Bali - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01