Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Centar grada Chennai, Chennai, Indija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotela The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Predvorje The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Dvorana za fitness The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bazen The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Eksterijer hotela The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotela The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Posao Centar The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salon The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kafić The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kafić The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kupaonica The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastanke The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastanke The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba
The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba
Mjesto: Centar grada Chennai Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 796recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (796)
Mohammad A. Solo putnici Kuwait, 16. travnja 2014.
bad

bad staff
2
dont allow me to invite my friend to my room its really got im my nerve
Mohammad A. Poslovni putnici Kuwait, 13. travnja 2014.
bad

bad
2
bad
Vijayan A. Obitelji sa malom djecom India, 11. travnja 2014.
Not worth for a deluxe suite category

Good Locality for local Restaurants and Shopping only
4,7
Oh - Never felt like staying in a deluxe suite. Water stagnant / not flushing out in the wash room. Air Conditioning not good / effective. Using a low quality plastic kettle, which gives such an odor. Food and Juices were very worst. The other way is street vendors will be much better.
Swee I. Solo putnici Malaysia, 11. travnja 2014.
Good hotel

Freindly staff,good food, city location
10
Nice hotel....pleasent staff..affordable price altho food a little expensive
Shanthini V. Obitelji sa odraslom djecom India, 9. travnja 2014.
Clean and comfortable

Cleanliness, comfort and value for money
7,3
Our stay was comfortable. The hotel was clean and location was good. Came to know about this hotel only through agoda. Could be advertised more. Quality of food at diviner could be improved. Breakfast was good on the whole but quality of the indian food could be improved.
Renuga K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 7. travnja 2014.
Had a pleasent stay

Buffet breakfast, connecting rooms and near to shopping area
10
My family and I had an enjoyable stay here. Had requested for airport transfer and despite having my flight postponed for 15 to 20 minutes. The hotel staff was patiently waiting of us at the Chennai airport. Hotel check in and check out was fast as well. All the staff are friendly and have their smile on. They have a wide range of buffet breakfast and would take orders for thosai or puri if you would like special orders. We would definitely book The Accord for our next stay in Chennai. 2 thumbs up!!
Kapisha C. Parovi Singapore, 5. travnja 2014.
Fantabulous hotel stay. Will return! :)

Staff's High Quality of Service, Availabilty of Spa services, Nearby shopping area!!!
10
Excellent stay. Never though Chennai Hotel could deliver such high quality of sevice. Restaurants were awesome, especially the Pergola... Value for money. Cocktails were awesome. Staff accomodated to our timimgs for hair and nails services (we went during the non-operating hours, but they welcomed us and rendered the services we requested for) Definetly will return to this hotel.
Sameh R. Solo putnici New Zealand, 1. travnja 2014.
Very nice and smooth

the most valuable asset in that hotel is the attentive wonderful staff
10
Very good experience and would go there again for sure.
Selvakumar N. Poslovni putnici Singapore, 1. travnja 2014.
Comfortable and Clean Hotel

Location, food and Friendly Staff
9,7
stay was comfortable and great staff. Food was good and locations is great too.
Manogaran K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 30. ožujka 2014.
Confortable & Value for money

Friendly Staff, Attentive staff & Clean rooms
10
Very enjoyable stay, particular the staffs are all very helpfull.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - PredvorjeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Dvorana za fitnessThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Eksterijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Posao CentarThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salonThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KafićThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KafićThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A03