Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 G N Chetty Road T Nagar, Centar grada Chennai, Chennai, Indija 600017

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 1133recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1133)
Razvrstati po:
Sri L. Parovi Malaysia, 2. travnja 2016.
Best hotel in town
6,7
Good service
Prijavi ovu recenziju
Rajakumari N. Grupe Singapore, 26. ožujka 2016.
Beautifu stay

1) choice of food 2) Location 3) friendly staff
9
Fantastic
Prijavi ovu recenziju
Gobi S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. ožujka 2016.
Good

Clean, Nice
8,7
Value for money if book by online
Prijavi ovu recenziju
K C. Grupe India, 16. ožujka 2016.
Our Accord Metropolitan Stay

Location, Cleanliness
7
Before going there (5 days in advance) I called to give us 2 adjoing rooms with connecting door; they promised that they will honor my request. When we arrived no rooms with connecting door are available; since we had a small baby that need to be with her mother, grand mother and the maid servant, we ended up paying another Rs.18,000/- for studio suite; If we had known the rooms we requested were not available, I would have cancelled the booking and would have booked some other place where my total cost would have been about Rs.25,000/- instead of Rs.42,000/- I ended up spending at this hotel. Food and service is certainly 5 star quality.
Prijavi ovu recenziju
Sivajini S. Parovi Australia, 16. ožujka 2016.
We enjoyed our stay. Happy we met the C.E.O who is
6
*
Prijavi ovu recenziju
Radhika S. Parovi United Kingdom, 16. ožujka 2016.
Good location and service.
5,3
Good value for money. Most of the staff were pleasant, courteous, helpful and efficient. The choice of food was limited. The hotel is in a good location. The cleanliness of the room could be better. The laundry service was very good. Overall we enjoyed our stay at the Accord Metropolitan.
Prijavi ovu recenziju
Ponnambalam P. Poslovni putnici United Kingdom, 13. ožujka 2016.
Miss P
5
The staff were amazing, the food on the roof top was also amazing however the hotel was let down by the food in the brick oven and royal indiana. Early morning buffet was repeated everyday with the same thing. There was not much variety.
Prijavi ovu recenziju
Chandrakant K. Poslovni putnici India, 13. ožujka 2016.
Under performance

Location : cleanliness : Staff performance
5,7
Not satisfactory The room was not upto the standard Towels specially and other bathroom requirements were notupto the standard Air conditioning control and room utilities require improvment. This stay was not upto th standard expected. Food specially veg food choice was limted and value for money was not satisfactory.
Prijavi ovu recenziju
Venkitasamy B. Solo putnici United Kingdom, 7. ožujka 2016.
feedback about my stay

Cleanliness, location
5,3
Not happy as the air conditioning wasn't working properly, as a result did not have proper sleep, this is in spite of complaining twice to the reception on 2 separate days.
Prijavi ovu recenziju
Mariadhas K. Obitelji sa malom djecom India, 6. ožujka 2016.
Room service too late and very slow.

Ok
6,7
Pleasant.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Posao CentarThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salonThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hrana i pićeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SadržajiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KafićThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KafićThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kafić


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01