ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Centar grada Chennai, Chennai, Indija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotela The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Predvorje The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Dvorana za fitness The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bazen The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Eksterijer hotela The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotela The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Posao Centar The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salon The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kafić The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kafić The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kupaonica The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastanke The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastanke The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba
The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba
Područje Centar grada Chennai Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 862recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (862)
Razvrstati po:
Risha N. Parovi Singapore, 31. kolovoza 2014.
Pleasant stay :)

Hospitality, cleanliness and prompt service
10
Very pleasant stay. My mom enjoyed her trip. All facilities were at the hotel itself. Extremely friendly staff! Can't beat that. Overall, satisfied !
Joaquim E. Obitelji sa malom djecom India, 25. kolovoza 2014.
Very good hotel for family with young kidsP

Very friendly staff, excellent breakfast and good clean rooms
10
My stay was excellent in this hotel and I would certainly recommend this to anyone who is traveling to Chennai with family.
Heung F. Poslovni putnici Hong Kong, 24. kolovoza 2014.
Room is getting old, but hotel people is very nice

Hotel people is nice.
8
Mano D. Obitelji sa odraslom djecom India, 23. kolovoza 2014.
Good hotel

Excellent & polite staff
9
Excellent hotel, good location, bit pricey but worth the price. Only complaint was they charged Rs 200 for printing my boarding pass which I think is not acceptable.
Benjamin J. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 22. kolovoza 2014.
Very good

very clean, good location. friendly staff
9,7
excellent.
Subhayoga P. Parovi Malaysia, 22. kolovoza 2014.
Stay at Accord Metropolitan

Locality. Good food. Staff very friendly and helpful.
9,7
We enjoyed our stay. Good food , good ambience, friendly staff and very imposing hotel.
Maryam A. Parovi Oman, 18. kolovoza 2014.
Accord hotel

cleaness staff no smell
8
The hotel lobby is a great impression of the accord. Refreshing welcome drink to start with. Excellent customer service from all the staff members. Good job the hotel management.
Susan A. Poslovni putnici New Zealand, 17. kolovoza 2014.
i really like this hotel!!

the helpful and friendly staff and the food
10
I always enjoy staying at this hotel. The staff are so friendly and helpful at all times. The food is great too. I like the fact that the hotel is small enough that the staff know who you are, even if you only stay a couple of days.
Senthilkumar P. Parovi Malaysia, 13. kolovoza 2014.
Pleasant Stay

Food, Location & Cleanliness
8
Pleasant Stay
Vimala K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 9. kolovoza 2014.
good stay

food, comfort, location
9
it was comfortable. food at the hotel was good. staff was helpful and efficient!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - PredvorjeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Dvorana za fitnessThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Eksterijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Posao CentarThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salonThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KafićThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KafićThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A08