Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 G N Chetty Road T Nagar, Centar grada Chennai, Chennai, Indija 600017

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 1140recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1140)
Razvrstati po:
Selvadurai S. Poslovni putnici Malaysia, 29. svibnja 2016.
Excellent stay
6,3
The staff were very attentive and accommodating, even allow me for late checkout. Have not tried their facilities but breakfast was excellent with good spread. Definitely will return to the hotel for another stay.
Prijavi ovu recenziju
Thangavelu V. Obitelji sa malom djecom India, 26. svibnja 2016.
Review
6
Bath room is not convenient for us.no separate electric switch available for mobile charge.one blug is not working properly.
Prijavi ovu recenziju
Madhu B. Solo putnici United States of America, 25. svibnja 2016.
Best Staff
5,3
Praveen and Anupam served in the restaurant and were excellent. The restaurant staff were great in general. The housekeeping staff worked very hard and attended to our needs promptly and sensitively. The staff at the front desk were very accomodating and thoughtful. The managerial staff, in particular, Jyothi was very thoughtful and flexible. Anmoy Das went out of his way to help us with transportation needs, as did other front desk staff. A simply fabulous and helpful group of employees at the Accord, who do everything they can to please the clients. Am sure the hotel management appreciates how valuable the employees are to their business.
Prijavi ovu recenziju
Sathish K. Parovi Australia, 20. svibnja 2016.
Good
6
Good
Prijavi ovu recenziju
Asha P. Solo putnici New Zealand, 14. svibnja 2016.
Excellent location
6,7
Very convenient to all areas... Shopping, offices... Very helpful dedicated staff especially Mr. Sharath ..
Prijavi ovu recenziju
Krishnan U. Poslovni putnici Malaysia, 14. svibnja 2016.
Business trip
5,7
Excellent will recommend. my friends.
Prijavi ovu recenziju
Ibrahim R. Poslovni putnici Maldives, 12. svibnja 2016.
staff, room and service excellent
6,7
Had a relaxing stay here. Few things to note. bathroom a bit dim and too many visits from house keeping especially in the morning.
Prijavi ovu recenziju
Visvalingam B. Poslovni putnici Malaysia, 8. svibnja 2016.
Location
6,7
Nice hotel and location is very near to T. Nagar ,
Prijavi ovu recenziju
Vincent J. Solo putnici Malaysia, 6. svibnja 2016.
Accord - Chennai's Hotel of Delight!
6,3
From check-in to check-out after 3 nights, my stay at Accord Metropolitan was a delightful experience. The ambiance was soothing, the facilities were excellent, and the staff were superb. Aditya and Anand of the restaurant really raised the bar when attending to my needs - dishes that were not available were served with no hassle at my request. Considering the reasonable charges I paid over my Agoda on-line booking, Accord was top-notch value for money and much more; needless to say, when I am next in Chennai, it would be Accord!
Prijavi ovu recenziju
Anandan T. Parovi Singapore, 2. svibnja 2016.
Nice hotel.
6,7
Myself and my Husband had enjoy the trip.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Posao CentarThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salonThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hrana i pićeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SadržajiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KafićThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KafićThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kafić


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08