Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Centar grada Chennai, Chennai, Indija 600017 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotela The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Posao Centar The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salon The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kafić The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kafić The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kupaonica The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastanke The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastanke The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran
The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kupaonica The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kupaonica The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastanke The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Bazen
Područje Centar grada Chennai Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 1036recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1036)
Razvrstati po:
Arumugam J. Parovi Singapore, 28. kolovoza 2015.
PLEASANT STAY AT THE ACCORD METROPOLITAN CHENNAI

LOCATION, STAFF AND SERVICE
8
OUR STAY WAS A PLEASANT ONE, WE HAVE BEEN STAYING IN THIS HOTEL ON SEVERAL VISITS TO CHENNAI. ONLY FELT THE TOLETS SHOULD BE CLEANED MORE THOROUGHLY AND ALSO HAVE SOME AEROMO SCENT WHICH WOULD GIVE A BETTER FEEL.. WE HAVE RECOMMEnDED OUR FREINDS TOO AND MANY HAD TRIED THE HOTEL MOST OF THEM WERE HAPPY. The service at the spa was very good. My wife was full of compliments for a Ms Asha who did the massage for her. Understand she was highly professional..
Prijavi ovu recenziju
Suleiman A. Parovi Oman, 23. kolovoza 2015.
Short Visit

Location/Staffs/Price
8
Was not bad
Prijavi ovu recenziju
Khairuddeen S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. kolovoza 2015.
Poor service

The Accord Metropolitan Hotel
2,7
Terrible
Prijavi ovu recenziju
Sandran Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 11. kolovoza 2015.
Mr.Sandran

Food,Location and room services
9,7
Very good.
Prijavi ovu recenziju
Guruparan S. Parovi Australia, 8. kolovoza 2015.
Breakfast is very ordinary

Staff
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Natasha A. Parovi Singapore, 4. kolovoza 2015.
Best hotel in T Nagar

5 Star Service, Friendly Staff, Accommodating for late check-out
8,3
Pleasant and Satisfied.
Prijavi ovu recenziju
Kandasamy K. Parovi Australia, 3. kolovoza 2015.
Dissappointing attitude of Reception Staff

Cleanliness, Food, Location
6,7
Every Hotel I went to all I have to say is my name and they were able to track down my records except for accord. They required confirmation from AGODA which is irrelevant. The bills included breakfast which was complementory. Staff at the counter requires training in Customer Service including their team leader.
Prijavi ovu recenziju
Mustafa S. Poslovni putnici India, 2. kolovoza 2015.
Good

Good for a short stay with family on a business trip
7,7
I feel that the hotel is equal to 3-4 start.
Prijavi ovu recenziju
Vejaya N. Grupe Singapore, 31. srpnja 2015.
We saw cockroaches and mosquitoes

No comments shld upgrade further
7,3
Not to my expectation
Prijavi ovu recenziju
Ashok M. Poslovni putnici India, 25. srpnja 2015.
Very comfortable stay

Cleaniness, Location, Hospitality
7,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Posao CentarThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salonThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KafićThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KafićThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hrana i pićeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SadržajiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03