Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 G N Chetty Road T Nagar, Centar grada Chennai, Chennai, Indija 600017

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 1140recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1140)
Razvrstati po:
Sathish K. Parovi Australia, 20. svibnja 2016.
Good
6
Good
Asha P. Solo putnici New Zealand, 14. svibnja 2016.
Excellent location
6,7
Very convenient to all areas... Shopping, offices... Very helpful dedicated staff especially Mr. Sharath ..
Krishnan U. Poslovni putnici Malaysia, 14. svibnja 2016.
Business trip
5,7
Excellent will recommend. my friends.
Ibrahim R. Poslovni putnici Maldives, 12. svibnja 2016.
staff, room and service excellent
6,7
Had a relaxing stay here. Few things to note. bathroom a bit dim and too many visits from house keeping especially in the morning.
Visvalingam B. Poslovni putnici Malaysia, 8. svibnja 2016.
Location
6,7
Nice hotel and location is very near to T. Nagar ,
Vincent J. Solo putnici Malaysia, 6. svibnja 2016.
Accord - Chennai's Hotel of Delight!
6,3
From check-in to check-out after 3 nights, my stay at Accord Metropolitan was a delightful experience. The ambiance was soothing, the facilities were excellent, and the staff were superb. Aditya and Anand of the restaurant really raised the bar when attending to my needs - dishes that were not available were served with no hassle at my request. Considering the reasonable charges I paid over my Agoda on-line booking, Accord was top-notch value for money and much more; needless to say, when I am next in Chennai, it would be Accord!
Anandan T. Parovi Singapore, 2. svibnja 2016.
Nice hotel.
6,7
Myself and my Husband had enjoy the trip.
Sri L. Parovi Malaysia, 2. travnja 2016.
Best hotel in town
6,7
Good service
Rajakumari N. Grupe Singapore, 26. ožujka 2016.
Beautifu stay

1) choice of food 2) Location 3) friendly staff
9
Fantastic
Gobi S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. ožujka 2016.
Good

Clean, Nice
8,7
Value for money if book by online
1 od 1 recenzija
The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Posao CentarThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salonThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Hrana i pićeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - SadržajiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - BazenThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KafićThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KafićThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kafić


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01