ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Centar grada Chennai, Chennai, Indija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotela The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Posao Centar The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salon The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kafić The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kafić The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kupaonica The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastanke The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastanke The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran
The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kupaonica The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kupaonica The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastanke The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran
Područje Centar grada Chennai Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 954recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (954)
Razvrstati po:
Susan A. Poslovni putnici New Zealand, 1. ožujka 2015.
back at the Accord

the food, the helpful staff
9
I've stayed at The Accord a few times now and went back again there this trip as the service has always been very good. However the laundry service was poor on this visit. I had to call more than once to get laundry picked up and it was usually not brought back until well after the stated 6pm. On one occasion I had to leave the Laundry at Reception as no-one had come and I needed to go to a meeting. Otherwise it's a great place to stay.
Esvaran P. Parovi Malaysia, 1. ožujka 2015.
Good stay

Location, Staff hospitality, room
8,7
it was good stay I like the hotel location and it is clean, the staffs are given a very good support whenever you need them, in overall I will stay there again
Yin M. Parovi Malaysia, 25. veljače 2015.
Friendly , helpful staff/security

Breakfast not bad,nice security
7
Saraswathi M. Parovi Singapore, 23. veljače 2015.
Convenient Hotel

The Location, the Cleanliness and the food
6
We had a good comfortable stay. But i would suggest the improvement on the wifi. During our stay the most we had wifi only for a short while.
Mohamed R. Solo putnici Singapore, 23. veljače 2015.
Awesome

Super, Fantastic, Excellent
10
Smooooooth
Hassan K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 22. veljače 2015.
Excellent and comfortable

Good location , maintenance and service
9
Enjoyable and peacefull
Asokkumar K. Poslovni putnici Malaysia, 22. veljače 2015.
Shortchanged. I booked for a non smoking delux roo

Lobby. Staff. Location
7,7
Moderate
Bhavani P. Grupe United States of America, 22. veljače 2015.
Chennai Hub

Service & selection of food at Seasons; bell Hop service; able & willingness to store extra luggage
6
Frustrating communication w/front desk; rooms had door of urine; stained sheets; last night had brown shower water; inconsistent cleanliness of bathrooms & inconsistent supplies (like washcloths, Kleenex, hand towels & soap). Had to wait several times for laundry delivery for over an hour. Frustrating communication with front desk.
Kalimuthu S. Parovi Singapore, 21. veljače 2015.
No comments

Location / Convenient / Clean
8
Well, was fine & good
Pukalenthi T. Parovi Malaysia, 19. veljače 2015.
Good and Comfoft stay

The Restaurants serve good food,Room's is clean and the location is good.
8,7
The Hotel Staff and Management is Staff is Good and humble.Would like to stay again if i travel to Chennai.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Posao CentarThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salonThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KafićThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KafićThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran


AS-AGWEB-3B03