ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Accord Metropolitan Hotel

35-36-37 Gn Chetty Road T Nagar, Centar grada Chennai, Chennai, Indija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotela The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Posao Centar The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salon The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kafić The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kafić The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kupaonica The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastanke The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastanke The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran
The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska soba The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kupaonica The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Kupaonica The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastanke The Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran
Područje Centar grada Chennai Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 948recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (948)
Razvrstati po:
Hassan K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 22. veljače 2015.
Excellent and comfortable

Good location , maintenance and service
9
Enjoyable and peacefull
Asokkumar K. Poslovni putnici Malaysia, 22. veljače 2015.
Shortchanged. I booked for a non smoking delux roo

Lobby. Staff. Location
7,7
Moderate
Kalimuthu S. Parovi Singapore, 21. veljače 2015.
No comments

Location / Convenient / Clean
8
Well, was fine & good
Pukalenthi T. Parovi Malaysia, 19. veljače 2015.
Good and Comfoft stay

The Restaurants serve good food,Room's is clean and the location is good.
8,7
The Hotel Staff and Management is Staff is Good and humble.Would like to stay again if i travel to Chennai.
Brett E. Parovi Australia, 12. veljače 2015.
Pool and spa facilities need a good clean

Staff, food and value
7,3
Pleasant, asked to be moved rooms due to elevator noise. This was done obligingly. Stayed an extra night because of this .
Sham B. Parovi India, 11. veljače 2015.
useless hospitality
3
Useless
Sivendran N. Obitelji sa malom djecom Sri Lanka, 3. veljače 2015.
Very good staff

Front desk and housekeeping staff and the room service very good with smile and accommodative at all times
8,7
Pleasant stay except for the air port drop was delayed and the driver took a long route which resulted in our having to miss the flight!! We are also to be blamed as we left a bit late. Though we had checked out the front desk when I called readily welcomed us back and gave the same room and we took another flight few hours later at no extra charge by the hotel. Everything is just right in the hotel.
Hassan M. Poslovni putnici Maldives, 2. veljače 2015.
Best in Chennai

Cleanliness, friendly staff and good environment
10
The best place where u can get proper relaxation and the hotels makes u forget u are really in Chennai. When u go out u see the typical Indian life.. dusty roads and polluted air with full of traffics and sound of horns. but when u get in the hotel u will forget any disappointment u saw on the road and u will be so relaxed. i loved every minute of my stay
Thinalan R. Poslovni putnici Malaysia, 2. veljače 2015.
Superb

Sound proof, clean and good food
8
Good
Betty S. Solo putnici United States of America, 1. veljače 2015.
Enjoyable stay. Great food for breakfast.

Bed and pillows. Fresh juices. Attentive staff!
9
Pleasant.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Accord Metropolitan Hotel ChennaiThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Interijer hotelaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Posao CentarThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Pub/salonThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KafićThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KafićThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - RestoranThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Gostinjska sobaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - KupaonicaThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Soba za sastankeThe Accord Metropolitan Hotel Chennai - Restoran


AS-AGWEB-3B01