Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Apo View Hotel

150 J Camus Street, Poblacion, grad Davao , Filipini 8000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 256recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (256)
Razvrstati po:
Escolastico H. Parovi Philippines, 30. travnja 2016.
Very Good
6,7
Affordable 😎
Prijavi ovu recenziju
Galileo D. Solo putnici Philippines, 24. travnja 2016.
Bad hotel
2,7
The room is not good. Theres a bad smell. And the lights are not functioning all.
Prijavi ovu recenziju
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 21. travnja 2016.
NiceHotel
5,3
room, Location, food
Prijavi ovu recenziju
Marc I. Parovi Philippines, 21. travnja 2016.
Good location value for the money. Some staff are
5
We arrived and we expect a well courteous welcome from the front desk considering it is a 4 star hotel and a famous one in the area. but we received a cold treatment upon check in and check out. But some staff are well accomodating.
Prijavi ovu recenziju
Nenita T. Grupe Philippines, 19. travnja 2016.
Closer to lots of eating places
6,7
Eating places around are nice and cheap with good food. Nice hotel with casino to entertain you
Prijavi ovu recenziju
Janet M. Parovi Philippines, 19. travnja 2016.
Poor service
3
No one assist our baggage, no free coffee inside the room...food ok lang
Prijavi ovu recenziju
Ivan I. Poslovni putnici Ecuador, 19. travnja 2016.
Needs improvements
3
Sad to see how this one time excellent property is going down. Rooms/furniture are quite old, poor quality of mattress, and I have to call the attention of the housekeeping almost every night to fix some issues.
Prijavi ovu recenziju
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 16. travnja 2016.
Good hotel
5,3
Nce food, room and view
Prijavi ovu recenziju
John K. Parovi United States of America, 30. ožujka 2016.
Apo View Hotel
4,3
Over priced for the condition of the facility. Poor workmanship on repairs. Too hot in hallways. Location very good for local eateries. Would not recommend to a friend.
Prijavi ovu recenziju
Husain A. Poslovni putnici Kuwait, 7. ožujka 2016.
fair service ok hotel. nice staff. ac in common ar

nice staff .... no ac in corridors.... good breakfadt
7,3
Ok. Need ac in corridors. Good location. Decent rooms
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
The Apo View Hotel grad Davao The Apo View Hotel grad Davao  - Pub/salonThe Apo View Hotel grad Davao  - Rekreacijski sadržajiThe Apo View Hotel grad Davao  - Rekreacijski sadržajiThe Apo View Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaThe Apo View Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaThe Apo View Hotel grad Davao  - RestoranThe Apo View Hotel grad Davao  - OkružjeThe Apo View Hotel grad Davao  - OkružjeThe Apo View Hotel grad Davao  - Eksterijer hotelaThe Apo View Hotel grad Davao  - PredvorjeThe Apo View Hotel grad Davao  - PredvorjeThe Apo View Hotel grad Davao  - PredvorjeThe Apo View Hotel grad Davao  - PredvorjeThe Apo View Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaThe Apo View Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaThe Apo View Hotel grad Davao  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08