ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Apo View Hotel

150 J Camus Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Apo View Hotel Davao - Pub/salon The Apo View Hotel Davao - Rekreacijski sadržaji The Apo View Hotel Davao - Rekreacijski sadržaji The Apo View Hotel Davao - Gostinjska soba The Apo View Hotel Davao - Gostinjska soba The Apo View Hotel Davao - Restoran The Apo View Hotel Davao - Okružje The Apo View Hotel Davao - Okružje The Apo View Hotel Davao - Eksterijer hotela The Apo View Hotel Davao - Eksterijer hotela The Apo View Hotel Davao - Predvorje The Apo View Hotel Davao - Predvorje The Apo View Hotel Davao - Predvorje The Apo View Hotel Davao - Recepcija The Apo View Hotel Davao - Predvorje The Apo View Hotel Davao - Predvorje
The Apo View Hotel Davao - Bazen The Apo View Hotel Davao - Gostinjska soba The Apo View Hotel Davao - Gostinjska soba The Apo View Hotel Davao - Gostinjska soba The Apo View Hotel Davao - Bazen
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 146
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 208recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (208)
Razvrstati po:
Joseph T. Parovi United Kingdom, 9. studenog 2014.
swimming pool

the staff,cleanliness,food
8,3
One reason i booked apo view was because it had a swimming pool, unfortunately the pool was closed for maintenance work and looks like it wont be reopened any time soon. the other issue i had with apo view was rats in the garden,not a good image for visitors.The staff were excellent in all departments.
Moonsuk J. Poslovni putnici South Korea, 6. studenog 2014.
nice hotel

good location, clean, kind
8
it was nice hotel to stay. good facity and location
Jemila D. Poslovni putnici Philippines, 19. rujna 2014.
Great

Good location, very nice staff
10
Donald D. Obitelji sa malom djecom United States of America, 19. srpnja 2014.
Our stay at the APO view Hotel in Davao

The room was nice, swimming pool was very big, Buffet was ok very good Ham and Cheese Omelet.
5,7
I would say one thing about the carpet in our room, my wife and daughter were in their bare feet - daughter with white sox - and after about one hour in the room their feet where black on the bottom, not very clean wish that they would shampoo the carpet! Also the pool closed half hour early at 8:30 instead of 9:00 like they said and I couldn't swim any longer after the guy put chemicals in the pool. The pool wasn't very clean the water was cloudy with bugs on the top and the pool decking was in bad need of a paint Job.
Armando L. Parovi United States of America, 6. srpnja 2014.
A great stay for a weekend get away

The breakfast buffet was great, the bar with live band was great and the pool was really nice.
8
I was very pleased with my weekend stay at the APO View Hotel and will stay again and again.
Elvira L. Parovi Australia, 6. lipnja 2014.
Appo View is in need of a refurbish.

The food, the restaurant and the dining.
5
The Apo View is in bad need of a refit. TV reception and cable reception was poor and the rooms had a bad smell about them. Overpriced.
Greg S. Parovi United States of America, 17. svibnja 2014.
okay hotel but not a 4 star hotel by any standards

room was clean and bed comfortable
6
stay was okay but i would not say this is a 4 or 5 star hotel. they need to repaint the lobby and update the check in desk it looks like they hadnt remodeled it since the place opened, and make sure all the lights in the hallways especailly main hallway to elevators are working.
Alfreddo A. Poslovni putnici Philippines, 4. svibnja 2014.
The Apo View Hotel

Location
4,7
Fernando B. Poslovni putnici Philippines, 3. svibnja 2014.
So so

1-Location 2-Location 3-Location
7,3
The hotel is old that makes it interesting. Good service.
Robert P. Parovi Philippines, 6. travnja 2014.
Wow

Restobar
9,7
Superb

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Apo View Hotel DavaoThe Apo View Hotel Davao - Pub/salonThe Apo View Hotel Davao - Rekreacijski sadržajiThe Apo View Hotel Davao - Rekreacijski sadržajiThe Apo View Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Apo View Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Apo View Hotel Davao - RestoranThe Apo View Hotel Davao - OkružjeThe Apo View Hotel Davao - OkružjeThe Apo View Hotel Davao - Eksterijer hotelaThe Apo View Hotel Davao - Eksterijer hotelaThe Apo View Hotel Davao - PredvorjeThe Apo View Hotel Davao - PredvorjeThe Apo View Hotel Davao - PredvorjeThe Apo View Hotel Davao - RecepcijaThe Apo View Hotel Davao - PredvorjeThe Apo View Hotel Davao - PredvorjeThe Apo View Hotel Davao - BazenThe Apo View Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Apo View Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Apo View Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Apo View Hotel Davao - Bazen


AS-AGWEB-3A04