ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Apo View Hotel

150 J Camus Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Apo View Hotel Davao - Pub/salon The Apo View Hotel Davao - Rekreacijski sadržaji The Apo View Hotel Davao - Rekreacijski sadržaji The Apo View Hotel Davao - Gostinjska soba The Apo View Hotel Davao - Gostinjska soba The Apo View Hotel Davao - Restoran The Apo View Hotel Davao - Okružje The Apo View Hotel Davao - Okružje The Apo View Hotel Davao - Eksterijer hotela The Apo View Hotel Davao - Eksterijer hotela The Apo View Hotel Davao - Predvorje The Apo View Hotel Davao - Predvorje The Apo View Hotel Davao - Predvorje The Apo View Hotel Davao - Recepcija The Apo View Hotel Davao - Predvorje The Apo View Hotel Davao - Predvorje
The Apo View Hotel Davao - Bazen The Apo View Hotel Davao - Gostinjska soba The Apo View Hotel Davao - Gostinjska soba The Apo View Hotel Davao - Gostinjska soba The Apo View Hotel Davao - Bazen
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 146
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 200recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (200)
Razvrstati po:
Armando L. Parovi United States of America, 6. srpnja 2014.
A great stay for a weekend get away

The breakfast buffet was great, the bar with live band was great and the pool was really nice.
8
I was very pleased with my weekend stay at the APO View Hotel and will stay again and again.
Elvira L. Grupe Australia, 6. lipnja 2014.
Appo View is in need of a refurbish.

The food, the restaurant and the dining.
5
The Apo View is in bad need of a refit. TV reception and cable reception was poor and the rooms had a bad smell about them. Overpriced.
Greg S. Parovi United States of America, 17. svibnja 2014.
okay hotel but not a 4 star hotel by any standards

room was clean and bed comfortable
6
stay was okay but i would not say this is a 4 or 5 star hotel. they need to repaint the lobby and update the check in desk it looks like they hadnt remodeled it since the place opened, and make sure all the lights in the hallways especailly main hallway to elevators are working.
Alfreddo A. Poslovni putnici Philippines, 4. svibnja 2014.
The Apo View Hotel

Location
4,7
Fernando B. Poslovni putnici Philippines, 3. svibnja 2014.
So so

1-Location 2-Location 3-Location
7,3
The hotel is old that makes it interesting. Good service.
Robert P. Parovi Philippines, 6. travnja 2014.
Wow

Restobar
9,7
Superb
Randal M. Parovi United States of America, 1. ožujka 2014.
very nice

room, comfort, staff
9,3
an error was made in my booking; the staff of Apo View were very helpful in correcting the issue. Cant say the same for Agoda, but i will still use Agoda for future booking. it did cost me a little extra to change the booking and Apo View offset some of the cost with some reduced meal costs and free use of the business center during my stay.
Glenn Y. Solo putnici Philippines, 21. prosinca 2013.
Comfortable but a little old

Breakfast is good, location is central to my meetings. The staff speaks english well. The rooms are a little old though.
8,3
Stay was comfortable with a little issue on old furnitures and fittings. For the price, it is fine.
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 11. prosinca 2013.
Great Location

Rooms, View, Location
8
Glenn Y. Poslovni putnici Philippines, 8. prosinca 2013.
Comfortable stay in a centrally located venue

Good location, has a nearby park and shopping complex
7,7
Checking out was slow. Housekeeping was very accommodating.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Apo View Hotel DavaoThe Apo View Hotel Davao - Pub/salonThe Apo View Hotel Davao - Rekreacijski sadržajiThe Apo View Hotel Davao - Rekreacijski sadržajiThe Apo View Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Apo View Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Apo View Hotel Davao - RestoranThe Apo View Hotel Davao - OkružjeThe Apo View Hotel Davao - OkružjeThe Apo View Hotel Davao - Eksterijer hotelaThe Apo View Hotel Davao - Eksterijer hotelaThe Apo View Hotel Davao - PredvorjeThe Apo View Hotel Davao - PredvorjeThe Apo View Hotel Davao - PredvorjeThe Apo View Hotel Davao - RecepcijaThe Apo View Hotel Davao - PredvorjeThe Apo View Hotel Davao - PredvorjeThe Apo View Hotel Davao - BazenThe Apo View Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Apo View Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Apo View Hotel Davao - Gostinjska sobaThe Apo View Hotel Davao - Bazen


AS-AGWEB-3B06