Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites

160/36, Phang Mueng Sai Kor Road Soi Nanai Ruamjai (Nanai Soi 8), Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Citrus Heights Patong Hotel Phuket by Compass Hosp
The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Eksterijer hotela The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska soba The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska soba The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska soba The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska soba The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Kupaonica The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Kupaonica The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska soba The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska soba The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska soba The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska soba The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska soba The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska soba The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska soba The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska soba The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska soba
The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska soba The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska soba The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska soba The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Kupaonica The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Bazen The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Bazen The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Bazen The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Rekreacijski sadržaji The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Rekreacijski sadržaji The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Predvorje The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Predvorje The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 77

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 802recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (802)
Razvrstati po:
Wesley N. Parovi Singapore, 25. siječnja 2016.
good location, overall a good hotel.

private carpark, quieter location, well equipped rooms
8
Prijavi ovu recenziju
Eric H. Parovi Malaysia, 24. siječnja 2016.
Large Cold Clean Room

Cold Ac / large room / good bed
6
Apart from the distance to the beach & jungceylon >>> good space for a stay
Prijavi ovu recenziju
Wong K. Parovi Hong Kong, 20. siječnja 2016.
Value for money hotel in Phuket

Helpful staff, hotel condition, tourist information and services
8,7
I stayed in the hotel for 4 days. Hotel staff are helpful and provide tourist information. I also booked local tour through the hotel. The small swimming pool in the hotel is good and tiny. I can swim and sun bath during the time gaps. I have a mid-night flight back to my home country, Hong Kong. I check out as usual and left luggage in the hotel and come back near 10:00pm, and get back my luggage. The staff helped me to get a taxi to airport. The hotel location is close to Patong Beach and Juchelon Shopping Centre, withing 15 minutes walk.
Prijavi ovu recenziju
Shahrzad S. Parovi Belgium, 17. siječnja 2016.
Great stay, friendly staff, good location

Location, Breakfast, Swimming pool
7,7
Prijavi ovu recenziju
Celine D. Parovi Australia, 1. siječnja 2016.
Really good rooms and fab pool

Rooms pool and service
7,7
Prijavi ovu recenziju
Matthew F. Parovi Australia, 28. prosinca 2015.
The worst hotel experince ever
3,3
Had to extend the stay because having dental surgery and booked the room 2 nights prior to check out date and ask to pay but told no problem not have to do and confirmed this the next night. Only to return to hotel at 7:30pm after spending many hours at the dentist and in a lot of pain to be told that the room was now not available because we did not confirm for a third time. Every day had to and ask for toilet paper to be restocked the bed was sagging and no hot water. If your not looking at budget price for you stay keep away from here.
Prijavi ovu recenziju
Namirah R. Parovi Singapore, 21. prosinca 2015.
Everything is perfect ! I love it .worth my money

The bathtub ! Pool and the room service
10
Hotel was perfect except that the lights @ the hallway was abit too dim. After all is was 👍👍👍
Prijavi ovu recenziju
Nikhil J. Parovi India, 17. prosinca 2015.
Good hotel for couples

Awesome room,clean,friendly staff.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Shweta K. Parovi India, 17. prosinca 2015.
You can get better hotels in this price

Nothing
6
Not very good.. we were upgraded to premium but the room had major issues, breakfast was pathetic.. I didn't like my stay at the hotel at all..
Prijavi ovu recenziju
Sarah K. Obitelji sa malom djecom Australia, 17. prosinca 2015.
ASHLEE HEIGHTS PATONG VISIT

good for family..great aircon..spacious rooms
8,7
GOOD
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites PhuketThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Eksterijer hotelaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska sobaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska sobaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska sobaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska sobaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - KupaonicaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - KupaonicaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska sobaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska sobaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska sobaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska sobaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska sobaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska sobaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska sobaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska sobaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska sobaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska sobaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska sobaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Gostinjska sobaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - KupaonicaThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - BazenThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - BazenThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - BazenThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Rekreacijski sadržajiThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Rekreacijski sadržajiThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - PredvorjeThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - PredvorjeThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - RestoranThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - RestoranThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - RestoranThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - SadržajiThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - SadržajiThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Hrana i pićeThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Hrana i pićeThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Obližnje atrakcijeThe ASHLEE Heights Patong Hotel & Suites Phuket - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04