Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Banana Leaf Hotel

223/5-7 Rat-U-Thit 200 Pee Rd. Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Predvorje The Banana Leaf Hotel Phuket - Predvorje The Banana Leaf Hotel Phuket - Recepcija The Banana Leaf Hotel Phuket - Predvorje The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Recepcija The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Ulaz The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba
The Banana Leaf Hotel Phuket - Kupaonica The Banana Leaf Hotel Phuket - Kupaonica
Područje Patong Broj soba: 28

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 191recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (191)
Razvrstati po:
Radu A. Solo putnici Romania, 11. siječnja 2016.
The hotel is good!

Area,staff,clean
8
Very good!
Prijavi ovu recenziju
James T. Solo putnici Canada, 13. prosinca 2015.
Hidden fake gem

Mostly clean, decent location, PRICE
5,7
The only hotel that gave me trouble for leaving the power key in the room during the day to keep the A/C on. All beds in Thailand are hard but the one here was of stone. No elevator. Hidden in an alley behind massage shops on the main road makes it hard to find without gps. But for the price it can't be beat.
Prijavi ovu recenziju
Neetha E. Parovi Malaysia, 11. prosinca 2015.
Very near to beach and shopping

strategic location, room quite big , room very clean
8
Prijavi ovu recenziju
Daniel O. Parovi Colombia, 10. prosinca 2015.
real review of the hotel!

The only good thing was the location!
2,3
I don't even consider it a hotel, it's an old building run by useless people! I stayed 2 nights with my wife in which we only had water maximum 5 hours, the manager answerd me after 14 hours not being able to take a shower or go to the toilet that we should cross our fingers... And left because the hole hotel was fed up of the situation! They didn't even give us a bottle of water or any solution! The bathroom were gross, never been cleand, but of course with no water in the building how can we expect the poor cleaners to clean!! And after talking to some local neighbors they told me that the hotel always had the same issue!! On top of that you could see literally rats on the street!! I wouldn't even stay there for free! The people who might think I'm exaggerating, please book in it and review!! That hotel would never been able to run in another country!!
Prijavi ovu recenziju
Ben T. Solo putnici Australia, 30. studenog 2015.
shocking

wifi in room was it
3,7
Horrible holes in bed sheet plus looked dirty balcony
Prijavi ovu recenziju
Rohana A. Parovi Malaysia, 5. kolovoza 2015.
-

-
7
-
Prijavi ovu recenziju
Junaida R. Solo putnici Singapore, 19. svibnja 2015.
solo traveller

location
6,7
There isn't any toiletries given...no kettle to boil water..one of my night power shut off the whole building n there's no emergency lights n torch light in the room for me to use while waiting the power to resume n it was 4 am in the morning
Prijavi ovu recenziju
Sameer J. Parovi India, 15. svibnja 2015.
value for money

close to beach n market....clean n room pretty good with good AC...n Free water n wifi
6,7
Pretty good n comfortable.... overall value for money...
Prijavi ovu recenziju
Mohd H. Parovi Malaysia, 1. travnja 2015.
Comfy And Affordable

Location very near to the beach and entertainment place as well as the 24hours mart. Hotel room very spacious n bathroom too.The only things that turn me off is they dont provide hot water to to drink
7,7
Affordable and very convenience. Would like to come again and stay at these hotel because I really enjoying my vacation in Phuket and its really worth it 👍
Prijavi ovu recenziju
Hari K. Grupe India, 13. ožujka 2015.
Good hotel at rated price

location.. ambience...room service
8,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Banana Leaf Hotel PhuketThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - PredvorjeThe Banana Leaf Hotel Phuket - PredvorjeThe Banana Leaf Hotel Phuket - RecepcijaThe Banana Leaf Hotel Phuket - PredvorjeThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - RecepcijaThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - UlazThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - KupaonicaThe Banana Leaf Hotel Phuket - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03