Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Banana Leaf Hotel

223/5-7 Rat-U-Thit 200 Pee Rd. Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Predvorje The Banana Leaf Hotel Phuket - Predvorje The Banana Leaf Hotel Phuket - Recepcija The Banana Leaf Hotel Phuket - Predvorje The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Recepcija The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Ulaz The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba The Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 28
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 182recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (182)
Razvrstati po:
Rohana A. Parovi Malaysia, 5. kolovoza 2015.
-

-
7
-
Prijavi ovu recenziju
Junaida R. Solo putnici Singapore, 19. svibnja 2015.
solo traveller

location
6,7
There isn't any toiletries given...no kettle to boil water..one of my night power shut off the whole building n there's no emergency lights n torch light in the room for me to use while waiting the power to resume n it was 4 am in the morning
Prijavi ovu recenziju
Sameer J. Parovi India, 15. svibnja 2015.
value for money

close to beach n market....clean n room pretty good with good AC...n Free water n wifi
6,7
Pretty good n comfortable.... overall value for money...
Prijavi ovu recenziju
Mohd H. Parovi Malaysia, 1. travnja 2015.
Comfy And Affordable

Location very near to the beach and entertainment place as well as the 24hours mart. Hotel room very spacious n bathroom too.The only things that turn me off is they dont provide hot water to to drink
7,7
Affordable and very convenience. Would like to come again and stay at these hotel because I really enjoying my vacation in Phuket and its really worth it 👍
Prijavi ovu recenziju
Hari K. Grupe India, 13. ožujka 2015.
Good hotel at rated price

location.. ambience...room service
8,3
Prijavi ovu recenziju
Shao T. Solo putnici Taiwan, 22. veljače 2015.
nice location, but

location, location, location
7
Excellent location, easy to reach patong beach. The room was quite clean if you can ignore ants and there was a water supplying problem. But they solved it quickly.
Prijavi ovu recenziju
Abdullah G. Solo putnici Turkey, 7. veljače 2015.
İt was the exact place to reach every activity!

Good place, good price and independent from any complexity
8
İt's ok
Prijavi ovu recenziju
Petrea B. Solo putnici Romania, 3. veljače 2015.
very calm, 5 min from the beach,clean

Very close to the beach,quiet at night, professional staff, internet is working well,the rooms are clean and comfortable
9,3
Prijavi ovu recenziju
Arzuk Q. Parovi Malaysia, 2. siječnja 2015.
We will never come back !

location and accesibility
4
Only the location and access to the beach area is convenient.Upon arrival ,they gave us the 4th floor rooms and there was no lift. The wifi doesnt work at all other floors except the lobby area.One of our mates were complaining about horrible bedbugs and they replied rudely without any action or compensation for 4 days. Imagine that! We will never come back to this hotel again with that much of money to be paid.
Prijavi ovu recenziju
Chutima C. Parovi Thailand, 1. prosinca 2014.
old and different from the photos.

3min walk to the beach. Cheap hotel.
6,3
Dust on the bed. Old room. I'm not recommend if you have to pay over a thousand baht to stay here.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Banana Leaf Hotel PhuketThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - PredvorjeThe Banana Leaf Hotel Phuket - PredvorjeThe Banana Leaf Hotel Phuket - RecepcijaThe Banana Leaf Hotel Phuket - PredvorjeThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - RecepcijaThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - UlazThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska sobaThe Banana Leaf Hotel Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03