ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Bauhinia Hotel - Central

119-121 Connaught Road Central, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Eksterijer hotela The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Eksterijer hotela The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Kupaonica The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba
The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Kupaonica The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Kupaonica The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Kupaonica The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Soba za sastanke The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Dvorana za fitness The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Interijer hotela The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Interijer hotela The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Recepcija The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Eksterijer hotela The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1528recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1528)
Razvrstati po:
Zolyn L. Grupe Singapore, 20. srpnja 2014.
I had a good stay at bauhinia hotel

It is clean, quiet , nice environment .
9
I love the hotel, it is comfy and awesome. Staffs are friendly and helpful.
Kwee G. Parovi Singapore, 8. srpnja 2014.
Good Location

Location, Price
6,7
Very near to MTR, Buses and Tram. However I was bitten by bed bugs in room 208!
Jamie S. Grupe Hong Kong, 7. srpnja 2014.
Good location and reasonable price

Location. Spacious room. Safe and convenient.
7
Bhubesh P. Solo putnici Thailand, 6. srpnja 2014.
Good location, I always stay here!!!

Staff is very helpful
8
Staff is very helpful
Janett N. Parovi Macau, 29. lipnja 2014.
Location

Near MTR, lots of restaurant, Clean
9,3
Second time staying at this hotel.When check in they told me its full n they upgrade me to Executive Suite. The hotel near to everything i need, room clean, reception staff were friendly and helpful, room clean and big. Will return next time when i come to H.K.
Chia L. Poslovni putnici Malaysia, 25. lipnja 2014.
Nicely renovated with good location

The rooms are newly renovated, Just 5 minutes walk from MRT station, Good value for a Hotel in Hong Kong Central
8
Very Good
Hao L. Parovi China, 23. lipnja 2014.
huge room in HK

huge room , free breakfast, easy traffic
10
Teck S. Parovi Malaysia, 22. lipnja 2014.
worth to stay

Centrally located; Easy access to MTR; Friendly staff
8
Worth to stay. I booked the Superior room for my trip, but when i check-in, they upgrade to Deluxe room for me FOC, due to hotel is fully booked.
Kyung M. Grupe South Korea, 9. lipnja 2014.
clean, convenient location, quiet, free breakfast

1. room is clean and not so small 2. amenities for shower were various and nice 3. free breakfast, not so great though 4. very convenient location. right at the MTR exit 5. affordable price
8,3
so nice and convenient. i'd stay there again later
Victoria S. Parovi United States of America, 6. lipnja 2014.
Great hotel centrally located.

location, location, location.
8
Comfortable stay and helpful staff.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Soba za sastankeThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Interijer hotelaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Interijer hotelaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - RecepcijaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A06