Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Bauhinia Hotel - Central

119-121 Connaught Road Central, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba
The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Kupaonica The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Kupaonica The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Kupaonica The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Recepcija The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Recepcija The Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Interijer hotela
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1916recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (1916)
Razvrstati po:
Andriy D. Obitelji sa malom djecom Ukraine, 27. srpnja 2015.
Best budget place to stay in Central Hong Kong

location, price, stuff
9,7
Prijavi ovu recenziju
Dongmin P. Parovi South Korea, 24. srpnja 2015.
i loved this place

Wifi, cleanliness, accessibility to main points of hongkong
8,3
it was tricky to locate the hotel on my first day, however as i spend my schedules i realized this place is quite easy to travel to any place in hong kong. And it had nice wifi, nice and clean room. Since im not a family traveler, i dont even go for hotel meals and other services like gym or sauna. This place is good to have nice sleep and easy to go anywhere. It was the best hotel for my trip
Prijavi ovu recenziju
Phua Y. Parovi United States of America, 23. srpnja 2015.
Great location but....

Location, staff, location
8
Location of hotel made it possible for us to walk and explore the local restaurants, shops, piers. Room was cleaned and pretty quiet during our stay. The only complaint I have is the room/carpet..had a strong smell of urine/mold, and very possible that the carpet had not been cleaned in ages.
Prijavi ovu recenziju
Thomas C. Parovi Canada, 23. srpnja 2015.
Convenient hotel with everything you need

Loation is convenient; provide snacks 2 times per day; and provide newspapers and umbrellas
6,3
In general, the hotel is clean and comfortable, and has everything we need, including both wifi and cable internet. Would recommend for anyone that needs to be in the Central District.
Prijavi ovu recenziju
Fred M. Parovi Philippines, 22. srpnja 2015.
Good location, cheap, accommodating staff

Good location, friendly staff, clean rooms
8,7
Very comfortable
Prijavi ovu recenziju
Brian D. Parovi United States of America, 20. srpnja 2015.
Clean Hotel, Decent Location

Cleanliness, Staff, Wifi
6,3
Not a bad stay if you're passing through. We got upgraded to a larger room with 2 beds, but it was still pretty small by USA standards--It is Hong Kong though. Staff was great, hotel was clean, AC was chilly and the price was more than affordable.
Prijavi ovu recenziju
Yi Y. Parovi Singapore, 15. srpnja 2015.
Great location just beside sheung wan MTR

Location near MTR, walking distance to central
7,3
Room was upgraded. Small lobby but great and convenient location.
Prijavi ovu recenziju
Pok F. Parovi Macau, 13. srpnja 2015.
Clean, good location, nice room

Clean, good location, nice room
9,3
Clean, good location, nice room
Prijavi ovu recenziju
Jose N. Poslovni putnici Portugal, 13. srpnja 2015.
location

location location location
8,7
a lot of food arround
Prijavi ovu recenziju
Saracino L. Poslovni putnici Italy, 10. srpnja 2015.
Modest stay in a stinky room

Location
4,7
The smell of the hotel will tell you everything about it. Humidity smell everywhere. There is no proper reception or lobby, no food at all, no bar, no room service, not even the chance to call a taxi from the reception. It is not possible to have breakfast at the hotel of course.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Bauhinia Hotel - Central Hong KongThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - RecepcijaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - RecepcijaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Interijer hotelaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Dvorana za fitnessThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - UlazThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Eksterijer hotelaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Interijer hotelaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Interijer hotelaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Interijer hotelaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Interijer hotelaThe Bauhinia Hotel - Central Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03