Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Bauhinia Hotel-TST

5-9 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Kupaonica The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Kupaonica The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Recepcija The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Kupaonica The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Kupaonica The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Kupaonica The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba
The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Kupaonica The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Kupaonica
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 94

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2102recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (2102)
Razvrstati po:
Amirah A. Grupe Singapore, 31. siječnja 2016.
Great hotel

room, location, cleanliness
8,3
Very good experience
Prijavi ovu recenziju
Edwin R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. siječnja 2016.
value for money..

clean rooms. newly designed rooms. good staff
7
Good stay. Nice room. Good staff. Only bad thing is the very steep street going to the hotel and far to mrt.
Prijavi ovu recenziju
Sherly F. Grupe Philippines, 19. siječnja 2016.
A place you can't wait to come home to

Spacious Rooms, Near Downtown, Have restaurants nearby
8
It was very comfortable and pleasant. The room has complete facilities and is very spacious. The place is safe and has easy access to transportation, tourist spots, convenient stores, and restaurants. The staff were nice and easy to understand.
Prijavi ovu recenziju
Meng T. Parovi Singapore, 17. siječnja 2016.
Location

Location. Clean. Quiet.
6,3
Good location. Room is clean.
Prijavi ovu recenziju
Ying T. Poslovni putnici Malaysia, 15. siječnja 2016.
more spacious than usual hk hotels

quiet, clean, convenient
7,7
Short walk to shops shopping area and public transport. Rooms were very clean and comfortable. Room and bathroom size was better than most hotels in HK and Paris. Very comfortable stay away from noise from the streets.
Prijavi ovu recenziju
Napapat I. Parovi Thailand, 14. siječnja 2016.
Room was clean

Room was clean and a bit bigger than I expect which's good. Staff were helpful.
8,3
Prijavi ovu recenziju
Hayim V. Parovi United States of America, 13. siječnja 2016.
Clean Rooms

Clean, Quiet, Nearby Restaurants
6
For one night good option
Prijavi ovu recenziju
Peter D. Solo putnici Switzerland, 12. siječnja 2016.
I tell you how to go, good location

Good location, rich equipment of the rooms, good value for money
9,3
I liked to stay there and will go back - for these reasons: Good location: major attractions in Kowloon in walking distance, even not far to the harbour. Rich equipment of the room: I often travel around and sleep in hotels, but I did not often see a place where they offer so many little things travellers like when not sleep at home. In addition a good size of the room and the bathroom. All is clean and in a good condition. Unfortunately I did not find a description how to get there, I told the staff when I left. Here I tell you how to go from the Hong Kong Airport to the hotel: take the „MTR Airport Express“ to the station „Kowloon“. Leave the train and go to the „Free Air Express Shuttle Bus“. Take the bus number 4 and drive to the station number 4 „The Empire Hotel Kowloon“ (you see it on the right side). Go out and turn 180 degres. So go back 20 meters and then turn right, 100 metes up the steep „Observatory Road“ and then turn right into the „Observatory Terrace“. The hotel is on the left side of the terrace. So, all in all, you get a very good value for the money. Next time when i visit Hong Kong i will go again.
Prijavi ovu recenziju
Anton S. Parovi Indonesia, 3. siječnja 2016.
Pleasant

Clean room, free wifi and good staff
7,7
It is pleasant and quite comfortable. Location is pretty good but have to walk uphill a bit to reach the hotel..
Prijavi ovu recenziju
George D. Parovi Philippines, 3. siječnja 2016.
The location is partly hidden

Cost of money, service and cleanliness
6,7
Ok
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Bauhinia Hotel-TST Hong KongThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - RecepcijaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Interijer hotelaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - PredvorjeThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - PredvorjeThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03