ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Bauhinia Hotel-TST

5-9 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska soba The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Interijer hotela The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Posao Centar The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Recepcija The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Kupaonica The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Interijer hotela The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Kupaonica The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Recepcija The Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Recepcija
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 44
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1435recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1435)
Razvrstati po:
Wing H. Solo putnici Hong Kong, 20. srpnja 2014.
Nice and tidy room

Room is neat and tidy but the location is a bit far from TST shopping area
6,7
Suchawadee D. Parovi Thailand, 20. srpnja 2014.
Nice bahtroom and services

1. Nice room 2. Services 3. Near Shopping Place
7,7
Good
Jeffrey T. Grupe Singapore, 15. srpnja 2014.
Great value for money I'm central location

1. Location 2. Room size
8,7
Rebby B. Grupe Philippines, 15. srpnja 2014.
My hotel stay was nice. It was very comfortable

Very nice room.
7,7
It was pleasant especially the harbourview room. I wish they could have a cafeteria so the guest can eat there and no need to go out
Man F. Grupe Hong Kong, 11. srpnja 2014.
Nice

Nice location, modern, clean
7
Nice location, modern, clean. It's not very well that deposit for check in
Lim J. Poslovni putnici Singapore, 9. srpnja 2014.
Nice place for short stay near Tsim Sa Tshui MTR

Convenience, clean and wifi
6,3
The hotel is located up on a sloppy area, and not easily noticeable from the street. But it is quiet away from traffic. Comfortable and clean room. Lots of eateries around, and there is a high end western food street next to it, with lots of good restaurants.
Zeqiong L. Grupe China, 8. srpnja 2014.
We loved it, strongly recommended and will be back

Service, details, and comfort
10
Great! And we are so happy to get engaged in this hotel.
Randi O. Solo putnici Philippines, 6. srpnja 2014.
It was a short stay but I can't complain.

Reasonably priced, Clean Rooms and Bath and Attentive Staff. Although, there was no restaurant in the hotel.
8,7
Am very happy. I will book in this hotel again in the future.
Baeklok O. Grupe South Korea, 5. srpnja 2014.
perfect place and comfort

location!!!
8,3
Hon C. Poslovni putnici Australia, 2. srpnja 2014.
Small modern city hotel

Quiet place in TST, closed to bars and good restaurants.
6,7
The hotel is under renovated, many lower floors can't be accessed, but it's unlucky for me that they don't make noise during public holiday. The lobby seems no aircond, it's very uncomfortable to stay too long at the lobby during hot summer in Hong Kong. The hotel is located at the quiet place in TST, there are many good restaurants nearby. Several bars are just located in front of the hotel, you can stay there to feel what the city that never sleeps in Hong Kong.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Bauhinia Hotel-TST Hong KongThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Gostinjska sobaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Interijer hotelaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Posao CentarThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - RecepcijaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Interijer hotelaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - KupaonicaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - RecepcijaThe Bauhinia Hotel-TST Hong Kong - Recepcija


AS-AGWEB-3C01