Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Bell Pool Villa Resort Phuket

41/31 Moo 5 Baan Hua Khuan, Soi Bell, Kathu, Kamala, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Ulaz The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Villa The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Villa The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Villa The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Villa The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Villa The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Villa The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i piće The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Villa The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Villa The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Villa The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Villa The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Villa The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Villa The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Villa The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Kuhinja
The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i piće The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i piće The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Restoran The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Luksuzni salon The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Restoran The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Restoran The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i piće The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i piće The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i piće The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i piće The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i piće The Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i piće
Područje Kamala Broj soba: 16
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 195recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (195)
Razvrstati po:
Andrew L. Grupe Malaysia, 16. lipnja 2015.
Awesome stay

Private pool, quiet and fast internet
8
room very clean. apple tv and butler service available. breakfast selection plenty. all rooms with attached bathroom. complimentary transfer to patong and kamala beach. transport to other places are priced reasonably. downside - mosquito attacks and far from convenient stalls
Yui F. Poslovni putnici Hong Kong, 14. lipnja 2015.
very nice

reasonable price
8,7
Soon K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 3. lipnja 2015.
staff very good

food and staff very helpful
7,7
Overall good only a bit far from town
Ehsan I. Grupe Pakistan, 2. lipnja 2015.
Pool Villa is amazing

Clean, fancy, huge
7,7
Hotel is very far from any major street, to find food you have to walk a long time. There is also no taxi available in the vicinity so you have to book the hotel taxi. They also charged us for petty things. Its also far from beach, but hotel provides the Bicycle to go around for free. Apart from that the Pool Villa is amazing, staff was helpful. There is a Apple TV in room. Pool is great to swim. If you want calm place to relax it is the right place. But if you want to access food, drinks, activities I wouldnt recommend this.
Ka M. Grupe Hong Kong, 27. svibnja 2015.
A great stay in The Bell Pool View Villa

Nice environment with great staffs.
9,3
Great experience with The Bell Pool View Villa. Many fulfilling breakfast choice and great villa rooms. Nice staff and they are all very helpful.
Sandra T. Parovi Singapore, 25. svibnja 2015.
Lovely, quiet getaway in Phuket

Staff, room size, wifi
7,7
The staff at the Bell were superb, very good service! The villas at the Bell are beautiful and of a good size, only issue really is the mosquitoes (found everywhere), however, mosquito coils are readily available. It was nice hanging out by the pool. Location is a little far out, need to call for transport if you want to get around, shuttle frequency is limited. So if you need to get around and do not adhere to shuttle schedules, this could add up. Villas are well maintained, with Apple TV available for your entertainment needs, we mostly hung out by our pool. The food was average but there are limited options if you do not leave the villa. Will come back for quick getaway.
Nour M. Parovi Jordan, 21. svibnja 2015.
Fantastic stay at the bell

Private , quite , very nice
9,7
Oh S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. svibnja 2015.
nice villa

villa really woth to stay
8
nice villa can stay with family enjoy private pool
Kelly S. Parovi Malaysia, 8. svibnja 2015.
Relaxing vacation

The pool, the in-villa breakfast and the space!
9
Very very pleasant with lots of privacy
Siu T. Grupe Hong Kong, 29. travnja 2015.
just okay

The pool
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Bell Pool Villa Resort Phuket PhuketThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - UlazThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - VillaThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - VillaThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - VillaThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - VillaThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - VillaThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - VillaThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i pićeThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - VillaThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - VillaThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - VillaThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - VillaThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - VillaThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - VillaThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - VillaThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - KuhinjaThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i pićeThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i pićeThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - RestoranThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Luksuzni salonThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - RestoranThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - RestoranThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i pićeThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i pićeThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i pićeThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i pićeThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i pićeThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Hrana i pićeThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Spa centarThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Spa centarThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Rekreacijski sadržajiThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Rekreacijski sadržajiThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Rekreacijski sadržajiThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Rekreacijski sadržajiThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Rekreacijski sadržajiThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Rekreacijski sadržajiThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Rekreacijski sadržajiThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Rekreacijski sadržajiThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Rekreacijski sadržajiThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Rekreacijski sadržajiThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - PlažaThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - PlažaThe Bell Pool Villa Resort Phuket Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2G07