Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

The Bellavista Hotel

M.L. Quezon National Highway Pusok, Lapu Lapu City, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

The Bellavista Hotel Cebu - Bife The Bellavista Hotel Cebu - Pub/salon The Bellavista Hotel Cebu - Restoran The Bellavista Hotel Cebu - Restoran The Bellavista Hotel Cebu - Restoran The Bellavista Hotel Cebu - Restoran The Bellavista Hotel Cebu - Interijer hotela The Bellavista Hotel Cebu - Gostinjska soba The Bellavista Hotel Cebu - Interijer hotela The Bellavista Hotel Cebu - Interijer hotela The Bellavista Hotel Cebu - Interijer hotela The Bellavista Hotel Cebu - Interijer hotela The Bellavista Hotel Cebu - Interijer hotela The Bellavista Hotel Cebu - Restoran The Bellavista Hotel Cebu - Bazen The Bellavista Hotel Cebu - Sport i aktivnosti
The Bellavista Hotel Cebu - Sadržaji The Bellavista Hotel Cebu - Bazen The Bellavista Hotel Cebu - Sport i aktivnosti The Bellavista Hotel Cebu - Sadržaji The Bellavista Hotel Cebu - Restoran The Bellavista Hotel Cebu - Bazen The Bellavista Hotel Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 48

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 231recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (231)
Razvrstati po:
Lim S. Solo putnici Singapore, 15. lipnja 2015.
Mactan Diving

Locaton, Car Park, Staff
6
Fairly good
Plaridel R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 9. lipnja 2015.
overall the hotel and staff are good.

clean near to airport and transportation was easy.
8
Our stay was relaxing staff are so polite and accomodating it was a pleasant stay next time I will choose again this hotel though some minor problem in our shower room bcuz of flooding still manageable overall it was nice.
Maurice O. Parovi Australia, 20. svibnja 2015.
We always stay there and feel at home

Airport pickup,friendly staff,nice breakfast
8
The airport service is a great relief from the chaos on arrival.The staff drivers doorman and counter and cleaning staff are all very friendly and helpful. My main issue is low quality uncomfortable spring mattresses-where if one person moves the other is bounced around and getting too close to the edge it gives way and you can roll off!!The included breakfast is very nice with good selection of Filipino and American style foods-although much the same as 2 years ago.Great location close to the airport and easy access to Cebu central malls and the port.
Werner T. Parovi Switzerland, 20. svibnja 2015.
best for airporttransfer

near airport, clean rooms, nice swimmingpool
7,3
everything was good, the best is free airporttransfer, nice staff, clean rooms and swimmingpool, will saty again
Graham J. Solo putnici United Kingdom, 29. travnja 2015.
OK but

Location View Airport
8
Ok i always feel it could do better especailly getting the WI FI fixed as everytime i go it goes DOWN with the same excuse for 3 years,about time they got a new Modem
Kairi T. Parovi Estonia, 15. ožujka 2015.
Ok

free transfer to airport; ok breakfast
6
A bit dated but generally clean; found 5 cockroaches in our room
Min H. Parovi South Korea, 8. ožujka 2015.
nice swim pool on the roof but the bldg is old

just fine value for money nice swim pool
9
just fine value for money nice swim pool the room is quite old and some smells too but ok lang
Noel J. Parovi New Zealand, 9. veljače 2015.
Bella Vista visit

the staff and the food
6,3
Overall it was comfortable and pleasant .I was not impressed as a couple . Been given two single beds. Also the lighting in the room was substandard. Also we asked for a room with a view
Richard P. Parovi United Kingdom, 10. siječnja 2015.
close to airport

airport transfer good price mango shake
9
Great location for airport friendly staff clean room wouldn't hesitate to stay again
John A. Parovi Philippines, 28. studenog 2014.
Bellavista hotel is a very nice hotel

very nice, accomodating, affordable
8
our stay in bellavista hotel is very good that we have enjoy our stay ,

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

The Bellavista Hotel CebuThe Bellavista Hotel Cebu - BifeThe Bellavista Hotel Cebu - Pub/salonThe Bellavista Hotel Cebu - RestoranThe Bellavista Hotel Cebu - RestoranThe Bellavista Hotel Cebu - RestoranThe Bellavista Hotel Cebu - RestoranThe Bellavista Hotel Cebu - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel Cebu - Gostinjska sobaThe Bellavista Hotel Cebu - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel Cebu - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel Cebu - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel Cebu - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel Cebu - Interijer hotelaThe Bellavista Hotel Cebu - RestoranThe Bellavista Hotel Cebu - BazenThe Bellavista Hotel Cebu - Sport i aktivnostiThe Bellavista Hotel Cebu - SadržajiThe Bellavista Hotel Cebu - BazenThe Bellavista Hotel Cebu - Sport i aktivnostiThe Bellavista Hotel Cebu - SadržajiThe Bellavista Hotel Cebu - RestoranThe Bellavista Hotel Cebu - BazenThe Bellavista Hotel Cebu - Sport i aktivnosti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2E02